kaurloto:
Headhunter:
Zasto je demagogija prozivati nekoga za sirenje mrznje i podela u narodu? Pa ti likovi koje prozivam su najveci licemeri i demagozi! Imam li pravo da to kazem, imam , i ko mi brani da ih prozivam za njihove reci i dela ?
Ja lepo pitam jeli normalno da jedni pricaju "narko-demokrate" i "izdajice", a drugi da oslobadjaju Legiju sudjenja, i pre kraja sudjenja ? Ko su bre ti likovi da se kace po tv-u svaki dan i primaju poslanicke plate od 100.000 ?? (da ne spominjem vokabular koji tamo upotrebljava ta stoka od poslanika)
Cao, nije me bilo jedno vreme, malo sam se prosetao, al eto me bas na jos jedan intermeco, kad mi niko nedade recept morao sam biti samouk! Dobar ti onaj fazon sa pilulama lilulama. Evo sad bi mogli malo od Psihomodo pop-a ja volim samo sebe i jedino sebe!

8)
Da znaš kaurloto,da sam i ja krajem 80-ih voleo Psiho modo pop,ali mi je bila mnogo draža "Frida",ovaj mali,ili mala nikako da shvati PRINCIPE(kao i mnogi),NEGO SE SAMO DRŽI DETALJA.
DETE,SVET OVAJ KAKAV JESTE,nikakav,zlikovački ili divan,odavno ne počiva NA DETALJU,NEGO PRINCIPU.
I nema više suverenih država,nije to ni SAD(Engleska,ili Australija),nažalost ili na sreću to su ostaci polovine 20 veka.SVETOM vladaju multinacionalne kompanije,ovde ih još nema,oni postavljaju i kreiraju pravila IGRE,a mi možemo jedimo kao ljudi da vrištimo:MARŠ U....