Politicka ideologija - govor mrznje

Iluvatar:
Baron Ungern:
"?????????" ? "??????????? ?????" - ???? ?*??? ???? ????? ????????, ?? ??? ? ???? ?? ?????
cudan je osecaj sloziti se politickim neistomisljenikom...ali, slazem se sa tobom...
ceo XX vek je protekao u sanjanju i nedosnivanju snova o VELIKOJ SRBIJI....Cekali smo 5 vekova:moj balij sa-cekacemo jos malo vreme,..moj balijo,..skim se silis iznedad ce ti kucnuti na vrata.
Mene rastuzuje cinjenica da ljudi ne shvataju da je Srbija tamo gde su Srbi...ne tamo gde granicni kamen kaze "SER"...Na Balkanu gde god je Srpska noga stla tu je njezino gnrzdo,a za 5 vekovne Srpske "patnje" ubi ce vas Srpskog Cara opljackana levica!!!

zt:
kaurloto:
Headhunter:
Zasto je demagogija prozivati nekoga za sirenje mrznje i podela u narodu? Pa ti likovi koje prozivam su najveci licemeri i demagozi! Imam li pravo da to kazem, imam , i ko mi brani da ih prozivam za njihove reci i dela ?

Ja lepo pitam jeli normalno da jedni pricaju "narko-demokrate" i "izdajice", a drugi da oslobadjaju Legiju sudjenja, i pre kraja sudjenja ? Ko su bre ti likovi da se kace po tv-u svaki dan i primaju poslanicke plate od 100.000 ?? (da ne spominjem vokabular koji tamo upotrebljava ta stoka od poslanika)
Cao, nije me bilo jedno vreme, malo sam se prosetao, al eto me bas na jos jedan intermeco, kad mi niko nedade recept morao sam biti samouk! Dobar ti onaj fazon sa pilulama lilulama. Evo sad bi mogli malo od Psihomodo pop-a ja volim samo sebe i jedino sebe! :lol: 8)

Da znaš kaurloto,da sam i ja krajem 80-ih voleo Psiho modo pop,ali mi je bila mnogo draža "Frida",ovaj mali,ili mala nikako da shvati PRINCIPE(kao i mnogi),NEGO SE SAMO DRŽI DETALJA.
DETE,SVET OVAJ KAKAV JESTE,nikakav,zlikovački ili divan,odavno ne počiva NA DETALJU,NEGO PRINCIPU.

I nema više suverenih država,nije to ni SAD(Engleska,ili Australija),nažalost ili na sreću to su ostaci polovine 20 veka.SVETOM vladaju multinacionalne kompanije,ovde ih još nema,oni postavljaju i kreiraju pravila IGRE,a mi možemo jedimo kao ljudi da vrištimo:MARŠ U....

Ej jel ti to meni, mala ili mali nikako da shvati principe il to onako ti to za sebe? Znas bre kako je tesko smisliti pesmu za intermeco, mogu ja i Michaela Jaksona da ubacim al necu zasada! :wink: 8)

vzeoy7y9:
Iluvatar:
Baron Ungern:
"?????????" ? "??????????? ?????" - ???? ?*??? ???? ????? ????????, ?? ??? ? ???? ?? ?????
cudan je osecaj sloziti se politickim neistomisljenikom...ali, slazem se sa tobom...
ceo XX vek je protekao u sanjanju i nedosnivanju snova o VELIKOJ SRBIJI....Cekali smo 5 vekova:moj balij sa-cekacemo jos malo vreme,..moj balijo,..skim se silis iznedad ce ti kucnuti na vrata.
Mene rastuzuje cinjenica da ljudi ne shvataju da je Srbija tamo gde su Srbi...ne tamo gde granicni kamen kaze "SER"...Na Balkanu gde god je Srpska noga stla tu je njezino gnrzdo,a za 5 vekovne Srpske "patnje" ubi ce vas Srpskog Cara opljackana levica!!!
AMA, DOSTA BRE VISE! Sedi tamo u "tim tvojim amerikama" i uci malo sprski, kad si toliki Srbin.
I ne drzi vise predavanja o "srpskim carevima", a pogotovo me ne nazivaj balijom, jer ja nisam balija i verovatno mi je "pedigre" "srpskiji" nego tvoj...Ali ovo nije mesto da se prica o tome. Niti je nekome pokradena zemlja, niti cemo je mi vratiti tako sto cemo pobiti sve sto je pokradeno (kako ti to nazivas). I ne pozivaj se na srpske careve, ne verujem da bi im prijalo to od strane jednog primitivnog mislenog aparata.

I uci brate taj srpski.

Iluvatar:
vzeoy7y9:
Iluvatar:
Baron Ungern:
AMA, DOSTA BRE VISE!Hey ja za tebe nisam "BRE" Sedi tamo u "tim tvojim amerikama" i uci malo sprski, kad si toliki Srbin.Na-ucio bi,da bre tvoj tata nije na moj "racun" tebe skolovao. I ne drzi vise predavanja o "srpskim carevima",ne mangupima kao sto si a pogotovo me ne nazivaj balijom, jer ja nisam balija i verovatno mi je "pedigre" "srpskiji" nego tvoj [you meant} "pedigree"didn't you?...Ali ovo nije mesto da se prica o tome. Niti je nekome pokradena zemlja, niti cemo je mi vratiti tako sto cemo pobiti sve sto je pokradeno sa novom revolucijom na celu sa bogom i nasim Spasiteja Isusa Hrita!(kako ti to nazivas). I ne pozivaj se na srpske careve,sigurno necu na Vatikansku gde se ******-pederisu...ne verujem da bi im prijalo to od strane jednog primitivnog mislenog aparata.Nas Bog i spasitelj Isus Hrist,ostavio je stado...dok nije naso jednu izgubljenu!!!I uci brate taj srpski.Na isti nacin me pozdravi i tvoj "brat"ministar comunikacije Popovich

vzeoy7y9:
Iluvatar:
vzeoy7y9:
Iluvatar:
Baron Ungern:
AMA, DOSTA BRE VISE!Hey ja za tebe nisam "BRE" Sedi tamo u "tim tvojim amerikama" i uci malo sprski, kad si toliki Srbin.Na-ucio bi,da bre tvoj tata nije na moj "racun" tebe skolovao. I ne drzi vise predavanja o "srpskim carevima",ne mangupima kao sto si a pogotovo me ne nazivaj balijom, jer ja nisam balija i verovatno mi je "pedigre" "srpskiji" nego tvoj [you meant} "pedigree"didn't you?...Ali ovo nije mesto da se prica o tome. Niti je nekome pokradena zemlja, niti cemo je mi vratiti tako sto cemo pobiti sve sto je pokradeno sa novom revolucijom na celu sa bogom i nasim Spasiteja Isusa Hrita!(kako ti to nazivas). I ne pozivaj se na srpske careve,sigurno necu na Vatikansku gde se ******-pederisu...ne verujem da bi im prijalo to od strane jednog primitivnog mislenog aparata.Nas Bog i spasitelj Isus Hrist,ostavio je stado...dok nije naso jednu izgubljenu!!!I uci brate taj srpski.Na isti nacin me pozdravi i tvoj "brat"ministar comunikacije Popovich

Ma oвај је луд сто гради! Сигурно и њега "прогањају мртви терористи".

Barone, i ostali

Oprostite sto se mesam, ali moram da vam skrenem paznju da niste u pravu povodm postova
gospodina wzeoy7y9, on je veoma, veoma dugo van zemlje, u SAD, ako
pogledate njegov profil videcete da je 1934.
godiste - i verujem da ga SAMO VELIKA TUGA I NOSTALGIJA NAVODI DA SA NAMA MAKAR NA
NEKI NACIN UCESTVUJE U ZIVOTU SRBIJE.

eremita:
Barone, i ostali

Oprostite sto se mesam, ali moram da vam skrenem paznju da niste u pravu povodm postova
godiste - i verujem da ga SAMO VELIKA TUGA I NOSTALGIJA NAVODI DA SA NAMA MAKAR NA
a sta je sa recimo mojom tugom, sto su takvi napustili ovu zemlju kad je trebalo da se skidaju komunisit? Pa sad ja treba da placam to...

Е мој Илуватаре... Лако је таквима који живе на том злом западу и зарађују пар хиљада долара месечно да нама хвале радикалску економију - хлеб три динара, плата тридесет динара, а примамо је с мене па на уштап.

Iluvatar:
eremita:
Barone, i ostali

a sta je sa recimo mojom tugom,E,moj moj zemljace! Dok vam bese zeleni plan i "mrtvacev" fond,onda vam bese Juga (mala Amerika),sto su takvi napustili ovu zemlju kad je trebalo da se skidaju komunisit? Vi ih niste skinuli oni sada Branu ono sto ja kazem da "nevredi".E, Pa sad ja treba da placam to...

Baron Ungern:
Е мој Илуватаре... Лако је таквима који живе на том злом западу zemljace tu nisi pogresio и зарађују NE,MI IH BEREMO SA GRANE I TO пар хиљада долара месечно A STAN KOSTA NAJ NANJE $1,200 pa да нама хвале радикалску економију - хлеб три динара, плата тридесет динара, а примамо је с мене па на уштап.ZAHVALITE SE POKOJNOM ZORANU DJINDJICU A "NAJVISE" NJGOVIM PODRZAVAOCIMA!!!

eremita:
Barone, i ostali

NEKI NACIN UCESTVUJE U ZIVOTU SRBIJE.HVALA,STO SE TICE "BANDE" KOJI SU SE KRILI POD IMENOM KOMUNIZMA,JA OPRASTAM SVIM KOJI NE-RAZUMU MY POINT OF "VIEW"...

vzeoy7y9:
Iluvatar:
eremita:
Barone, i ostali

a sta je sa recimo mojom tugom,E,moj moj zemljace! Dok vam bese zeleni plan i "mrtvacev" fond,onda vam bese Juga (mala Amerika),sto su takvi napustili ovu zemlju kad je trebalo da se skidaju komunisit? Vi ih niste skinuli oni sada Branu ono sto ja kazem da "nevredi".E, Pa sad ja treba da placam to...
Ej kuliraj, nije vredno trositi vreme, trud na budale koje nemaju dve ciste u glavi kad kazu da je bivsa juga bila grozna zemlja, bila je jedna zemlja raja! 8)

eremita:
Barone, i ostali

pogledate njegov profil videcete da je 1934. Ranije mu je stojalo da je 1979-o

commodore:
Ne verujem da je mladji, pa pogledajte o cemu on pricha, to su sve teme iz 44te...
Mislim JB Tito, ozna... blahblah... Nista mladje od 50g
A i jezik kojim govori je krajnje nereazumljiv.
...Zato ga i ne chitam vishe... :oops:
Ali, lepo je da ostane u kontaktu sa maticom.
Komadore,verujem da si skolovan covek,ali verujem da stvarno mozes da ignorises temu koja je bitna Spskom narodu..."primer moj",dali sam "akademikli naobrazova" ili anafalbet,to nije vazno-vazno da ja znam sta pisem:Zapad stiti bandu gde mozda i ti pripadas...pa razunes da poruka nije akademikli-kvaliteta...a ne hoces da razume da Zapad sa njihovom demokratijom ni fasizam joj nije ravn hocev da uniste Srbiju.
Necu vise tvoju poruku ni da vidim jer nije pruka nego(trash)kao i licno vredjane pojedinaca!!!

Back