Ankora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.332
nije, a ja sam džesika simpson
osmanijo moja neuka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije, a ja sam džesika simpson
Pa morali su da smisle novu rijec pimpek da opisu to sto imaju. lici na kitu samo sto je dosta manje.....![]()
Ako zelite raspravljati o jeziku u hravta i srba i kako su nastali, otvorite temu.. sa zadovoljstvom cu vam nabiti na nos da je i sam Vuk nehotice priznaje da su hrvatski pisci - i cakavci i stokavci - bili davno prihvatili i uveli narodni jezik u knjizevnost pa se Srbi mogu na njih samo ugledati. Oprezno izbjegava priznati da su ti pisci bili Hrvati te ih naziva pokrajinskim imenima, a za njihov jezik veli da je srpski!
Ta ludjacka melagomanija "davanja" i isticanje neceg sto ne postoji postaje smisna.![]()
Ako zelite raspravljati o jeziku u Hrvata i Srba i kako su nastali, otvorite temu! Sa zadovoljstvom cu vam nabiti na nos da i sam Vuk nehotice priznaje da su hrvatski pisci - i cakavci i stokavci - bili davno prihvatili i uveli narodni jezik u knjizevnost pa se Srbi mogu na njih samo ugledati. Oprezno izbjegava priznati da su ti pisci bili Hrvati te ih naziva pokrajinskim imenima, a za njihov jezik veli da je srpski!
Ta ludjacka melagomanija "davanja" i isticanje neceg sto ne postoji postaje smisna.
A i smisno mi je o tome raspravljati na Ljis..
Zapravo, zasto uopce da se raspravljam sa vama. Vi znate bolje od mene.![]()
što volim kad vidim pametnu srpkinju pa makar bila i iz rvacke
Ja sam Hrvatica.. u slucaju da ovo vadis iz neke smisne kutije da su si stokavci Srbi.![]()
al sexy je bas rvatski prosto covek oseti potrebu za usljedbenom telespojkom![]()
svakako.. sargarepa je i meni nekako mila, draga i smisna..
to kazu rimski istoricari...![]()