Peta W.
Veoma poznat
- Poruka
- 10.072
Meni smo nekad i nas dvoje preko glave...nekad i sama ja sebi...zamisli još nekog tu, pakao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
100% moguće. Dešava se non-stop.Ako zanemarimo kulturološki nametnutu monogamiju i sve sto ide uz to. I ako zanemarimo predrasudu da se poligamne zajednice vezuju za davnu orošlost i zaostale drzave...
I ako umemo u obzir da skoro jedna četvrtina muškaraca i nešto malo manje žena ima trojku kao fsntaziju...
I ako uzmemo da veliki broj muškaraca i žena ima neku kombinaciju sa strane ili fura dvostruke veze....
Da li je realno i moguće danas u 21. veku u ovakvom društvu realizovati poligamnu zajednicu?
Ja bih i vec jesam.Јел би могла да волиш два мушкарца у исто време? Притом, не мислим да се ложиш, оставимо ту сексуалну конотацију састране, него да волиш онако искрено, дубоко, као твог драгог??![]()
Pa živite ako vam odgovara da živite zajedno. Kad vam ne odgovara, raziđete se. Ne vidim razliku u odnosu na monogamnu vezu.Ja bih gotivio da imam par zena, ali bih poludeo kada bi ziveli zajedno, ko ce to da izdrzi. A ne bih voleo da je tu s nama jos neki muskarac definitivno, ne sme niko da ih dira![]()
И ако неко оде неко је увек ту. Никад празна корпа.Pa i poligamna zajednica može biti verna. Njih nekoliko i niko više sa strane![]()

osim ako su ljubavnice jedna drugoj, ako se voleNema sanse, zene su neverovatno ljubomorne jedna na drugu.
to ne postoji(tj veoma je retko), to je muska fantazijaosim ako su ljubavnice jedna drugoj, ako se vole
valjda
Мислим да је постављач(ица)Nema sanse, zene su neverovatno ljubomorne jedna na drugu.
Ako zanemarimo kulturološki nametnutu monogamiju i sve sto ide uz to. I ako zanemarimo predrasudu da se poligamne zajednice vezuju za davnu orošlost i zaostale drzave...
I ako umemo u obzir da skoro jedna četvrtina muškaraca i nešto malo manje žena ima trojku kao fsntaziju...
I ako uzmemo da veliki broj muškaraca i žena ima neku kombinaciju sa strane ili fura dvostruke veze....
Da li je realno i moguće danas u 21. veku u ovakvom društvu realizovati poligamnu zajednicu?
Pa to je i jedna od tema za razgovor. Da nike kamenovsnja da li bi bilo poligsmnih zajednica?Код мене у суседству каменују за тако нешта.
Uglavnom takve poligamije su bile 1 muškarac više žena. A kuda bi išla civilizacija kada bi poligamija bila 1 žena više muškaraca ili kada bi poligamija bila nekoliko žena i nekoliko muškaraca.Sve civilizacije su u trenutku svoje ekspanzije imale poligamiju kao osnovnu bračnu jedinicu. Monogamija je redovno vodila civilizaciju ka slomu i sunovratu.
Učinimo čovečanstvo ponovo velikim!
Legalizujmo poligamiju sad!
Ma stradaju i ovi što su samo u dvoje.Ако је рахметли Муфтија могао да има више жена,
зашто бисмо ми били мутавији од рахметли Муфтије?
Додуше, јесте да је отишао прерано, можда је и ово био узрок.
to bi bio neki oblik komuneUglavnom takve poligamije su bile 1 muškarac više žena. A kuda bi išla civilizacija kada bi poligamija bila 1 žena više muškaraca ili kada bi poligamija bila nekoliko žena i nekoliko muškaraca.
Pa to je i jedna od tema za razgovor. Da nike kamenovsnja da li bi bilo poligsmnih zajednica?
Trajno utedjenzovot je isposnistvo monaska republika katehizisMonogamija je 'kulturološki nametnuta' činjenicom da su monogamna društva stabilnija i prosperitetnija. Jednostavno je bolji model organizacije društva
Ako imate način da poligamna zajednica pruža stabilnost i prosperitet u istoj meri kao monogamija institucionalizovana kroz brak i porodicu, samo napred
(Nećemo sad ovde ulaziti u debate koliko je u srži tih brakova i porodica stvarna monogamija, a koliko samo pretvaranje za ljude i crkvu, dok se sa strane radi sve i svašta)
A što se tiče trojke kao fantazije, fantazija je fantazija, retko ko želi da na osnovu fantazije trajno uredi život.
Зове се "шева без рајфешлуса". Термин који користи Ерика Јонг у својој књизи "Страх од летења".Odgovorite komisijo!
Jedna od knjiga za koju znam da iako je nisam procitao, da je sklj i da bi izgubio vreme.Зове се "шева без рајфешлуса". Термин који користи Ерика Јонг у својој књизи "Страх од летења".