- Poruka
- 65.215
Pravno ih treba ukinuti. Krse ustav. Mozes u crkvu pa se zeni/udaj ali kad dodje do sranya, nek ti Bog isplati stetu.Treba ukinuti i ove besmislene brakove da se ja pitam
Svi budu samostalni jahači i da vidiš veselja
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pravno ih treba ukinuti. Krse ustav. Mozes u crkvu pa se zeni/udaj ali kad dodje do sranya, nek ti Bog isplati stetu.Treba ukinuti i ove besmislene brakove da se ja pitam
Svi budu samostalni jahači i da vidiš veselja
Zamisli.Brateee ubo si u centar
Poubijale bi se
Znam, zaebsvam sePravno ih treba ukinuti. Krse ustav. Mozes u crkvu pa se zeni/udaj ali kad dodje do sranya, nek ti Bog isplati stetu.
Ja se ne zezam, brak treba da je zakonski zabranjen. Poput stetnog ugovora. Na pr da poslodavac zaposli nekoga a da mu ne daje platu i oduzme imovinu.Znam, zaebsvam se
ne da je moguce vec se uveliko praktikuje........legalno ili nelegalno, svejedno. Poligamije je realnost u svim svojim varijantama.Ako zanemarimo kulturološki nametnutu monogamiju i sve sto ide uz to. I ako zanemarimo predrasudu da se poligamne zajednice vezuju za davnu orošlost i zaostale drzave...
I ako umemo u obzir da skoro jedna četvrtina muškaraca i nešto malo manje žena ima trojku kao fsntaziju...
I ako uzmemo da veliki broj muškaraca i žena ima neku kombinaciju sa strane ili fura dvostruke veze....
Da li je realno i moguće danas u 21. veku u ovakvom društvu realizovati poligamnu zajednicu?
Pa kad je bilo moguce ako danas nije? Preduslovi za poligamiju nikad nisu bili ovako izrazeni kao u danasnje vremeDa li je realno i moguće danas u 21. veku u ovakvom društvu realizovati poligamnu zajednicu?
Slazem se, brak je postao nepotrebna zaostavština i to parče hartije moj potpis videti nećeJa se ne zezam, brak treba da je zakonski zabranjen. Poput stetnog ugovora. Na pr da poslodavac zaposli nekoga a da mu ne daje platu i oduzme imovinu.
Ne mogu drugima da pricam sta da rade ili ne, al nemoj da se zeznes.Slazem se, brak je postao nepotrebna zaostavština i to parče hartije moj potpis videti neće
Pa tema nije o tome.Sto? Pa bolje nego da seksualno zavisis od jedne osobe?
Pa i da je zajednicki zivot, ne zavisis seksualno od jedne osobe. Mada sam protiv tog zajednickom zivota. Bilo poligaman ili monogoman. U tom poligamnom ce se obavezno opet praviti hijerarhija odnosa. Neko ce biti omiljeniji, neko manje, neko je problem, neko manipulise, bullshit.Pa tema nije o tome.
Pitala sam lepo i rečeno je da se misli na zajednički život.
Pa nije isto ako se nađe odgovarajuća osoba.Ali je isto tako i u monogamnom.
Hvala na savetu, kolegaNe mogu drugima da pricam sta da rade ili ne, al nemoj da se zeznes.
Ako zanemarimo kulturološki nametnutu monogamiju i sve sto ide uz to. I ako zanemarimo predrasudu da se poligamne zajednice vezuju za davnu orošlost i zaostale drzave...
I ako umemo u obzir da skoro jedna četvrtina muškaraca i nešto malo manje žena ima trojku kao fsntaziju...
I ako uzmemo da veliki broj muškaraca i žena ima neku kombinaciju sa strane ili fura dvostruke veze....
Da li je realno i moguće danas u 21. veku u ovakvom društvu realizovati poligamnu zajednicu?
to nije poligamija, to je ogavno.Tolko zena i muskaraca na svetu a svekar i snaja nasli da se bas oni medjusobno karaju.Zamisli.
Ima u Srbiji poligamija, kad snajke žive sa svekrvom.
Mislim da ima nekoliko temilica.
Ne nadje se odgovarajuca osoba.Pa nije isto ako se nađe odgovarajuća osoba.
Pre će se naći da tako nešto funkcioniše nego da 2 žene ili 2 muškarca žive grupno zajedno. Hoću reći, teško je i sa 1 osobom živeti koja odgovara, a kamoli da se nađe više njih. A tema je kao što vidiš o zajedničkom životu.