Полиција узвраћа равном мером!

Обилић

Elita
Poruka
17.175
Као у САД,
и наша полиција почела на изазов да одговара на прави начин.

Прво онај терориста кога је у самоодбрани убио жандарм,
а сад и двоструки убица из Мајданпека који није хтео да се преда.

Коначно су добили права наређења, било је крајње време !
Мора да се зна ко је најјачи у овој земљи.

https://www.blic.rs/vesti/hronika/u...ka-krenuo-puskom-na-pripadnike-saj-pa/nm9l7r1

moram da priznam da ste mi vi"udri milicijo"uvek bili sumnjivi i zreli za izbegavanje jer ne vidim niti jedan razlog za obožavanje panduracije oni samo rade svoj posao i mi ih plaćamo za to nešto to je kao kada bi veličao poštara što raznosi poštu prosto ljudi rade posao za koji su plaćeni a konkretno panduri neretko prekoračuju svoja ovlašćenja i prelaze na tamnu stranu ali o tome se ne priča dovoljno

Као у САД,
и наша полиција почела на изазов да одговара на прави начин.

Прво онај терориста кога је у самоодбрани убио жандарм,
а сад и двоструки убица из Мајданпека који није хтео да се преда.

Коначно су добили права наређења, било је крајње време !
Мора да се зна ко је најјачи у овој земљи.

https://www.blic.rs/vesti/hronika/u...ka-krenuo-puskom-na-pripadnike-saj-pa/nm9l7r1
Aha posebno kad je razoruzan posten svet sad smo bas ono robovi

moram da priznam da ste mi vi"udri milicijo"uvek bili sumnjivi i zreli za izbegavanje jer ne vidim niti jedan razlog za obožavanje panduracije oni samo rade svoj posao i mi ih plaćamo za to nešto to je kao kada bi veličao poštara što raznosi poštu prosto ljudi rade posao za koji su plaćeni a konkretno panduri neretko prekoračuju svoja ovlašćenja i prelaze na tamnu stranu ali o tome se ne priča dovoljno

Покушавам да им се увучем, зар не видиш ?
Не би ти било лоше да и ти припомогнеш,
ако имаш намеру и даље тако луд да шараш светом ! 🤫

Nije ni krajnost dobra, u bilo koju stranu da ode.

Ne treba im ni uzeti ovlašćenja u meri da on mora da čeka da neko njega napadne pištoljem, da bi mogao da reaguje pištoljem, dok neko u ruci ima npr nož.

Ali im nije dobro dati ni ovlašćenja da može da poteže na tebe jer mu deluješ sumnjivo.

Pre svega mislim da je ovde nužno doneti zakon da ako nekoga nađeš u tvom automobilu, u stanu ili dvorištu, a ti ga nisi zvao tu, da ga možeš isprangijati. Jer ovde neko ako ti provali u stan ti u najboljem slučaju možeš da ga ponudiš da nešto popije ili pojede i čekaš policiju.

Po meni je bolje da policija hapsi a ne likvidira ljude. Likvidacije trebaju da budu samo redak izuzetak.
Ако полиција има овлашћења да узврати паљбу... То ће многе спречити да пуцају, јер знају да се неће завршити на разговору.

Скоро бих рекао да је питање погрешно. Откуд некоме уопште идеја да треба да се сукобљава са полицијом, поготово оружано? Шта је том некоме у глави? Да може да пуца около по својој вољи ?!?

Откуд некоме уопште идеја да треба да се сукобљава са полицијом, поготово оружано? Шта је том некоме у глави? Да може да пуца около по својој вољи ?!?

To ne možemo da znamo kad je mrtav, zar ne? Inače bi mogli da pitamo. Zato je i bitno da ljudi posle susreta sa policijom ostaju živi.

Иначе, "неутралисање нападача" је само преузет стил од америчке полиције.

Ко хоће да се жали, нека се жали "извору демократије".

Ко хоће да се жали, треба да се жали извору проблема, а то је власт у Србији.

Ми Американци можемо да се жалимо властима Америке, Срби треба да се жале властима Србије због играња каубоја, уместо да се деда од сто година ухапси, како је ред и да му се суди за злочин.

To ne možemo da znamo kad je mrtav, zar ne? Inače bi mogli da pitamo. Zato je i bitno da ljudi posle susreta sa policijom ostaju živi.
Теби је свејдно ако неко само разговара са полицијом или упери пиштољ и пуца?

99,9999% људи у Србији после сусрета са полицијом нема проблема. Само пар лудака који мисле да могу некажњено да пуцају на полицију буду истребљени.

Ко хоће да се жали, треба да се жали извору проблема, а то је власт у Србији.

Ми Американци можемо да се жалимо властима Америке, Срби треба да се жале властима Србије због играња каубоја, уместо да се деда од сто година ухапси, како је ред и да му се суди за злочин.
Ова власт не слуша, то је опште познато.
Али није то главница проблема. Код нас ни опозиција не слуша ништа и никога. То су два слепила која једно без другог не постоје.

Немаш коме да се жалиш.
Можда ћеш моћи једног дана, не знам, немам справу за гледање у будућност.

Преговорима би га убедили да се преда,

међутим, колико је све болесно у овој држави, из центра је стигао налог да се деда елиминише, као и атентатор на Трампа.
Да су преговори успели, резултат би био другачији.

Да ли полиција треба да се бави ко зна колико дана са неким? Не зна ни колико има муниције и све остало... Треба затворити све километар лево и десно, иселити, склонити па... Ко неће да преговара, добије то што је тражио. Ко је луд, нисам ја за то заслужан.

Ja ih ne volim jer su se zadnjih decenija totalno degradirali čak i kriminizovali pojedini sektori .
Toliko ih je vlast izdresirala da joj služi i čuva samo njene interese
Ali mi je sasvim normalno da ako kreneš na policajca nožem ili bilo kakvim oružjem piješ metak istog trenutka
Može biti samo diskusije gde ! U glavu , nogu , rame torzo.....
Pogotovu sa SAJ jedinicima koju obavezno prate i snajperisti pri većim akcijama .
Zna se gde i zašto se oni šalju !? Tu ti je metak 90% zagarantovan
Ako imaš iole malo pameti vodićeš računa kako trepćeš i na koju stranu gledaš i da budeš miran kao bubica dok ne dodje neki od viših oficira i počne da ti postavlja pitanja ...
Kao što se znalo za interventnu u sitne sate da ćeš završiti na haubi džipa i u 29. Novembru ako se budeš koorčio

Poslednja izmena:
Treba narodu, a i policiji, detaljno reći pravila igre, a ona su:

- Policajče, ne možeš na verbalizam da reaguješ silom, i

- Građanine, ne možeš na policajca da deluješ fizičkim nasiljem, jer smo njih izabrali da budu najjači u društvu. Ako policajca samo gurneš, pljuneš ili bilo koji vid fizičkog nasilja primeniš, može i da puca u tebe.
Онда такав закон и за цивиле. Па барем нека буде фер. То што си пандур ти не даје повлашћен положај да користиш силу изнад оне које ти прети. Колико је било протеста да су пандури тукли људе који су седели на клупи.

Онда такав закон и за цивиле. Па барем нека буде фер. То што си пандур ти не даје повлашћен положај да користиш силу изнад оне које ти прети. Колико је било протеста да су пандури тукли људе који су седели на клупи.

Prvi šamar od milicajca sam dobio sa petnaest ... išao sam sa drugaricom zagrljen i nešto smo pevali (trezni naravno). Na pitanje zašto pravimo buku, ja sam uzvratio "Jel treba neka globa da se plati ?".

Tras !

Ali nema veze,
naučio sam koga treba izbegavati ... I naročito kako se ne treba ponašati ...

Prvi šamar od milicajca sam dobio sa petnaest ... išao sam sa drugaricom zagrljen i nešto smo pevali (trezni naravno). Na pitanje zašto pravimo buku, ja sam uzvratio "Jel treba neka globa da se plati ?".

Tras !

Ali nema veze,
naučio sam koga treba izbegavati ... I naročito kako se ne treba ponašati ...
У томе је и проблем. У мурији ради највећи шљам, и највећи пропалитети, буквално сви они који су били силеџије у основној, или наравно особе са везама и ловом, јер можеш фино да се накрадеш и да радиш шта хоћеш, јер имаш значку. То што си десило те је можда научило нечим, али то нити је нормално, нити је смело да се деси.

У томе је и проблем. У мурији ради највећи шљам, и највећи пропалитети, буквално сви они који су били силеџије у основној, или наравно особе са везама и ловом, јер можеш фино да се накрадеш и да радиш шта хоћеш, јер имаш значку. То што си десило те је можда научило нечим, али то нити је нормално, нити је смело да се деси.

Bilo je oko osam uveče, ustvari smo imali malu maturu u školskoj zgradi, a nas dvoje je izašlo da malo šetamo po kraju ... neka tinejdž muvka.

Milicajac se zvao Paja, i bio je poznat da mlati decu po kraju, pa ih kao vodi roditeljima ...
Ustvari je svakoga vodio do zgrade ali ulazio nije, jer je bilo očeva koji bi mu kosti polomili, a i majki koje bi mu oči iskopale.

Radi se o SUP-u u Milana Rakića, Paja je kasnije avanzovao u inspektora, mi deca smo pratili donekle njegov razvojni put ...

Bilo je oko osam uveče, ustvari smo imali malu maturu u školskoj zgradi, a nas dvoje je izašlo da malo šetamo po kraju ... neka tinejdž muvka.

Milicajac se zvao Paja, i bio je poznat da mlati decu po kraju, pa ih kao vodi roditeljima ...
Ustvari je svakoga vodio do zgrade ali ulazio nije, jer je bilo očeva koji bi mu kosti polomili, a i majki koje bi mu oči iskopale.

Radi se o SUP-u u Milana Rakića, Paja je kasnije avanzovao u inspektora, mi deca smo pratili donekle njegov razvojni put ...
Кажем ја, то се није смело десити, и то је страшно.

Back