Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 30.626
Upisaće one koji žele da pohađaju nastavu.Ovi drugi mogu u fizičke radnike,ili da čuvaju ovce.Tako hoće.
Ovce se vec cuvaju u Ćacilendu...
..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upisaće one koji žele da pohađaju nastavu.Ovi drugi mogu u fizičke radnike,ili da čuvaju ovce.Tako hoće.
E?A ove ovce što stoje na putu?Ovce se vec cuvaju u Ćacilendu...
..
Средња школа није обавезна,могу да се запосле са 15 година.OK
I sta ce da radi škola sa Direktorom/kom i policajcima, a bez đaka?
...
А ти си за то да власници буду странци са добрим намерама?Zemlja ostaje na istom mestu, ali vlasnici nisu isti, nazalost stranci sa losim namerama.
Сада јој ништа не ваља,а није јој сметала Болоња 20 година.a dobro sad ce platica , deca ne idu u skolu doduse , ali nema veze, ti si velika revolucionarka![]()
A da tebi slome ruku pa da se trazi ispunjenje studenskih zahteva. Ako AV ne ispuni idemo s drugom rukom i glavom?Јел неко одговарао за ово?
Pogledajte prilog 1714572
NIsu kore za pitu vec istinsko zlo koje im je priredila srska nazovi prosveta obustavom nastave.Deci je vec ucinjeno zlo zato sto im je Tiranin oteo zemlju, mladost i buducnost. Gori kuca a ti pricas o korama za pitu...
Eto, sam si se pinudio, a moje je da nema razlike.Изволи, да чујем твоје образложење
Sasvim normalno se ne stice privatni kapital otimanjem, osim ako se ne ugledas na tebi mrske neprijatelje.Ne znam kako je kod vas na Madagaskaru ali u celom svetu se
ovako radi,privatni kapital je nešto sasvim normalno.
Druze Savo kako ste dosli do tog zakljucka?А ти си за то да власници буду странци са добрим намерама?
sta si ako ne ološ kada ides da blokiras most,skolu,put pa cak i smrdljivi informer?Kao što i dotični predsednik tako već mesecima tepa svom narodu
Ološ, imbecili... I još gore izraze koristi
Ponizio je već ponižen narod do besvesti
Сваки капитал се стиче отимањем.Не може један капиталиста да се обогати а да бар 1000 људи не осиромаши.Sasvim normalno se ne stice privatni kapital otimanjem, osim ako se ne ugledas na tebi mrske neprijatelje.
Било који приватни власник, домаћи или страни,има само једну намеру:да извуче што већи профит од власништва, и да има што мање трошкове у приликом извлачења профита.Druze Savo kako ste dosli do tog zakljucka?
Da li ste slucajno prevideli deo upisa gde sam se izjasnio da je to vec videno u istoriji, ili vam smetaju moji dosadasnji upisi gde sam slicne postupke objasnio na drugim primerima?
Mora da se zezašBe my guest, doduše ovog puta nema neobaveštenih trojanskih konja.
Баш тако.Bukvalno
Ovaj naš faraon ide i po bolnicama
Kamerona, bivšeg UK premijera, isterao doktor iz klinike, ali našem Ramzesu mora da se prinesu na žrtvu 300 punih autobusa
Najgori utisak je ovo slepo ignorisanje koliko je ponizio već jadan narod, koliko je već narušeno ljudsko dostojanstvo naroda Srbije, još izložio poniženju...
Vrhunac su one pljeskavice i wc-i juče
I ona "pisma predsedniku"....
Сваки капитал се стиче отимањем.Не може један капиталиста да се обогати а да бар 1000 људи не осиромаши.
Slazem se uz opasku da im neko mora pruziti priliku, na nama da je sprecimo, pogotovu kada ih poznajemo ukljucujuci i njihove namere.Било који приватни власник, домаћи или страни,има само једну намеру:да извуче што већи профит од власништва, и да има што мање трошкове у приликом извлачења профита.
Илузија о власницима са "добрим намерама" је само још једна буржујска фантазија.
Па што то нису захтеви блокадера?Slazem se uz opasku da im neko mora pruziti priliku, na nama da je sprecimo, pogotovu kada ih poznajemo ukljucujuci i njihove namere.
Nije tacno da su se i da moraju odredeni delovi kapitala biti privatizovani pogotovu spomenuti PKB i Borski rudnik, kao i pokusaj eksploatacije litijuma.
Najocitiji primer je unistavanje mlekara koje nisu poslovale u plusu, posto je nemoguce njihovo poslovanje u minusu, kako bi korporacija Salford stekla monopol.
Uz mlekare unistene su i farme koje su potpadale pod zadruge kao i preduzeca koja su sa njima sacinjavala zaokruzenu proizvodnu celinu.
Zadruge koje su uspele da se otrgnu i danas rade.
Ako znamo kako su nastale zadruge, zadrugastvo ujedinjenjem privatnog kapitala neumitno se postavlja pitanje njenog otimanja uz nezaobilazno pod cijim je diktatom i interesom uradeno, spomenuo sam korporaciju Salford.
Najnovije otimanje uspesnih lovista koja su bila u gzdinastvu Srbija sume i dodele istih "kontraverznom biznismenu" kako nazivaju kriminalca Zvonka Veselinovica je prica za sebe sa nesagledivim posledicama.
После је тај доктор суспендован.Баш тако.
Ваљда толико зна да се не улази на интензивну тек тако али својим поступком и коментаром је показао ко је и шта је: "`Јесам ушао сам, па шта сада" како бахато и безобразно, у фазону може ми се ето боли ме ....ц.
Не видим како може неко то да оправда и да га брани после такве изјаве.
To moras pitati njih?Па што то нису захтеви блокадера?
Озбиљно?После је тај доктор суспендован.
A ako blokiraš pravosuđe godinama unazad?sta si ako ne ološ kada ides da blokiras most,skolu,put pa cak i smrdljivi informer?
Koji doktor i ko ga je suspendovao?После је тај доктор суспендован.
cilj opravdava sredsva. ok jasan si miA ako blokiraš pravosuđe godinama unazad?
Ako 10 ili više ljudi trune u pritvoru 150 dana a Vesić na slobodi ili se ne zna gde je?
Koju reč ćeš sad da upotrebiš ili koju vrstu samoobane?
Не зна се на чији је тачно позив дошла полиција у школу, претпоставља се директора и наставника који желе да угоде режиму.
Znači vrdaš i izbegavaš odgovorcilj opravdava sredsva. ok jasan si mi