Полиција се иживљава на нашој деци

Ти клинци што су извучени из аутобуса су утрчали у тај исти аутобус бежећи од полиције, гледао својим очима ...

ok

nego meni smeta sto u policji nema reakcije na ipotrebu sile za politicke potrebe stranke na vlasti

nekako bih voleo da su obicno panduri, ima ih vise, stali u zastitu naroda i napali one specijalne politicke obucene u zimske kamuflazne uniforme. to mene cudi, jer ako se policija svrsta na stranu ovih sutra kad izgube na izborima jel ce policija da vrsi kontrarevoluciju, kao u spaniji i cileu?

Ти клинци што су извучени из аутобуса су утрчали у тај исти аутобус бежећи од полиције, гледао својим очима ...

Од те полиције би свако нормалан бежао. И онај ко бежи....није крив... У чему је проблем?

ok

nego meni smeta sto u policji nema reakcije na ipotrebu sile za politicke potrebe stranke na vlasti

nekako bih voleo da su obicno panduri, ima ih vise, stali u zastitu naroda i napali one specijalne politicke obucene u zimske kamuflazne uniforme. to mene cudi, jer ako se policija svrsta na stranu ovih sutra kad izgube na izborima jel ce policija da vrsi kontrarevoluciju, kao u spaniji i cileu?

Слажем се ја са тобом ... Ова власт се одржава помоћу рецепта Милошевића из 2000. године. Неће ова власт још дуго овако моћи

ne seri, nojkic lepo pise. miti je bezobrazan, a nije ni glup

Па каже да је гледао, само га питам да појасни који је био на снимку, ако је већ гледао....

Води рачуна о изражавању. Не користим такав ријечник...и не разумијем из којег разлога ти употребаљаваш вулгарне ријечи.

Од те полиције би свако нормалан бежао. И онај ко бежи....није крив... У чему је проблем?

А објасни ми овако сада ... Зашто лупаш глупости? Ја нисам бежао од те полиције и није ми ништа било, није ме ниједан пендрек ударио ... и шта сад?

Много сте острашћени, неко вам баци коску и сви скачете на ту исту коску. Стани и размисли својом главом

ne seri, nojkic lepo pise. miti je bezobrazan, a nije ni glup

Ма видиш да покушава да потури неку коску, али му не иде ... Елем, сви ти који су извлачени из аутобуса су бежали од полиције, јер су их претходно гађали каменицама ...

А објасни ми овако сада ... Зашто лупаш глупости? Ја нисам бежао од те полиције и није ми ништа било, није ме ниједан пендрек ударио ... и шта сад?

Много сте острашћени, неко вам баци коску и сви скачете на ту исту коску. Стани и размисли својом главом

Па ја ћу да ти појасним са обзиром на чињеницу да сте сви постали слуђени.

Полиција нема право да уђе у фирму или приватно власништво (аутобус) без налога. Има једино уколико својим непосредним актом спречава кривично дјело.

Не ради се о никаквој коски, ради се о снимку...ђе се јако добро види да полиција бије човека - ненаоружаног и без икакве намере да им се супротстваи...Тим више што полиција не штити никакав периметар или објекат - већ јури (пролазнике) да их бије.

Овај снимак је катастрофа за нормалну државу и за сваког оног ко разумије овлаштења.

П.С. Још увек ниси одговорио на питање где си ти био на овом снимку.

Па ја ћу да ти појасним са обзиром на чињеницу да сте сви постали слуђени.

Полиција нема право да уђе у фирму или приватно власништво (аутобус) без налога. Има једино уколико својим непосредним актом спречава кривично дјело.

Не ради се о никаквој коски, ради се о снимку...ђе се јако добро види да полиција бије човека - ненаоружаног и без икакве намере да им се супротстваи...Тим више што полиција не штити никакав периметар или објекат - већ јури (пролазнике) да их бије.

Овај снимак је катастрофа за нормалну државу и за сваког оног ко разумије овлаштења.

Аутобус није приватно власништво, то је прво. Друго, полиција није улазила у аутобус. Све дакле пада. И немој да потураш лажи

Аутобус није приватно власништво, то је прво. Друго, полиција није улазила у аутобус. Све дакле пада. И немој да потураш лажи

Него чије је власништво аутобус? Полиција нема право да уђе у фирму или приватно власништво.

А да објасниш шта се то дешава од 1.58 сек?

Полицијац има једино право да употреби силу уколико другим средствима не може да отклони опасност од себе или објеката који чува или да спречи кривично дело. Полиција није улазила у аутобус??? Објасни на који начин су извукли људе из аутобуса? Не мора полиција да уђе у аутобус....али средства присиле да људи изађу из аутобуса се даду закључити (што још увијек на снимку није видљиво - да ли су улазили или је полиција већ присутна у аутобусу....али и то је мање битно - зар је законом прописано да се батинама људи кажњавају? А ко је донио тај суд да се неко батина? Ко је то пресудио? Зашто је то било неопходно?

Не видим никакво кривично дјело од младића које полиција бије.

Poslednja izmena:
За аутобус знам, гледао сам то... Из аутобуса су извлачили оне који су их до тада гађали камењем...

И ја сам гледао да су извлачили оне што су пуцали митраљезима по полицији - па су се после склонили у аутобус.

Него чије је власништво аутобус? Полиција нема право да уђе у фирму или приватно власништво.

А да објасниш шта се то дешава од 1.58 сек?

Полицијац има једино право да употреби силу уколико другим средствима не може да отклони опасност од себе или објеката који чува или да спрећи кривично дело. Полиција није улазила у аутобус??? Објасни на који начин су извукли људе из аутобуса? Не мора полиција да уђе у аутобус....али средства присиле да људи изађу из аутобуса се даду закључити (што још увијек на снимку није видљиво - да ли су улазили или је полиција већ присутна у аутобусу....али и то је мање битно - зар је законом прописано да се батинама људи кажњавају? А ко је донио тај суд да се неко батина? Ко је то пресудио? Зашто је то било неопходно?

Не видим никакво кривично дјело од младића које полиција бије.

Полиција није улазила у аутобус... Иначе, аутобус није власништво Пере Перића, него града Београда, дакле није приватно власништво, али ти то не разумеш. Ти си провокатор.

То што се не види кривично дело тог младића на снимку, то не значи да тај исти младић раније није извршио кривично дело физичког напада на службено лице... Не пролазе те приче код мене, био сам тамо, гледао сам све

Полиција није улазила у аутобус... Иначе, аутобус није власништво Пере Перића, него града Београда, дакле није приватно власништво, али ти то не разумеш. Ти си провокатор.

То што се не види кривично дело тог младића на снимку, то не значи да тај исти младић раније није извршио кривично дело физичког напада на службено лице... Не пролазе те приче код мене, био сам тамо, гледао сам све

Зар полицајац пресуђује о кривичном делу? Кривично дело се доказује...а полицајац само у непосредној акцији спречава кривично дело. Полицајац нема право, осим ако си ти тај, да подузима радње након извршења кривичног дела без налога.

Дакле акција полицајца је једино усредоточена на спречавање кривичног дела...остале радње о истрази након кривичног дела врше се по ЗКП-у у којим полицајац није носиоц истраге.

Дефинитивно спадаш у ред полицајаца који још увек нису научили своја овлаштења.

Ovde je Nojkic u pravu, mada policija jeste postupila nezakonito...ali klinci koji su upali u bus su vrsili krivicna dela, i panduri su trebali da ih privedu...po svaku cenu, a ne da ih mlate. Inace policija SME da ulazi u objekte i vozila, ako je u pitanju potera za vrsiocem krivicnog dela...cak sme i da konfiskuje vozilo za potrebe potere...

И ти си један од полицајаца?

prekrsaj javnog reda nije krivicno delo

Кривично дело има много више елемената од процене полицајца.

Овлаштења која има полицајац су само овлаштења у процесу.... А законом је дефинисано ко води процес.

Полиција је у демонстрацијама ограничена својим периметром. Тј. простором који чува...постоје остале мере које истржни органи користе да би утврдили нарушавање закона. Полиција на овом снимку јури (питање кога) по својој властитој процени (а никако нису смели да напусте периметар који чувају) јури кога хоће - па то је хаос и диктатура.

Back