Атомик™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 254.240
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve vlasti su to radileOni koji su zgazili zakon kada god je to njima odgovaralo, koji su prodali ovu našu lepu zemlju za male pare.. da nabrajam još?
Sta te tacno pogodilo pa ludog predsednika pripisujes meni za vrhovnika?Blikaderi nemaju moć da zabrane Brajanu da radi u korist tvog Vrhovnika.
Valjda mu je služba i dala tu ulogu.
Ovo nije ratište sada, mada jeste neka vrsta rata. Ali, ako su buzdovana dekana prevezli, a bilo je očito da mu nije ništa, osim što je okupan sa malo vode, a Katarina onesviještena, onda je normalan izljev bijesa, pa bilo to i sanitetsko vozilo.Samo budala i to teska moze pravdati unistavanje vozila hitne pomoci.
Nama su na ratistu oficiri skrenuli paznju da ne pucamo na sanitete i protivnicke vojnike sa oznakom crvenog krsta.Sad neko je to postovao a neko nije.Budale nisu.
Pa ova vlast je kontinuitet upravo takve politike.sve vlasti su to radile
i šta ćemo sad
seti se miloševića- ratovi izbeglice, glad bombardovanja
seti se dos-a kad su za bagatelu rasprodali sve i firme i banke i nis
evo ako pamtim dobro samo ako si bio član partije mogao si zadržati posao, ja sam bio tehn višak sa nekom mizerijom od otpremnine (jedan šporet).
ovaj prodao vodu u Srbiji, dao sve strancima i još ih plaćamo.
dakle ti misliš da će neki golobradi srednjoškolci nešto promeniti dok se prost narod već 35 godina bori da preživljava.
treba da prođe 135 godina da bude ko u Austriji ako se krene dobrim putem.
da li ti vidiš nekog ko u Srbiji može da bar krene tim dobrim putem?
nas ta politička ostrašćenost samo unazaduje a ti misliš unapređuje.
ili sam ja sanjao ovih 35 godina?
DEKANU DISLOCIRANO KOLENO" Brnabić o incidentima ispred DIF-a u Novom Sadu: "Na kolima Hitne pomoći izbušene gume"
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić osudila nasilje ispred Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu
Ana Brnabić kaže da su demontranti u Novom Sadu izbušili gume na kolima Hitne pomoći
Ovim ništa nije rešeno...ali dobro.
znam ali oni su pametniji od mene pa eto očekujem da se i ja opametim.Postavljas nezgodna pitanja.Tabori bespogovorno kriju prljav ves pod tepihom.
šta će biti?Misliš na Vučićevo kumče, koje je reklo da cela BG policija može da mu ****** ****c?
Zaista su istrpeli svašta.
Možeš misliti šta će biti kada dodje do smene vlasti...
I dalje pises nezgodno i postavljas nezgodna pitanja.Oni pamte samo lose od onih koje ne vole.Onima koje vole brzo oproste sve.sve vlasti su to radile
i šta ćemo sad
evo ako pamtim dobro samo ako si bio član partije mogao si zadržati posao, ja sam bio tehn višak sa nekom mizerijom od otpremnine (jedan šporet).
dakle ti misliš da će neki golobradi srednjoškolci nešto promeniti dok se prost narod već 35 godina bori da preživljava.
DEKANU DISLOCIRANO KOLENO" Brnabić o incidentima ispred DIF-a u Novom Sadu: "Na kolima Hitne pomoći izbušene gume"
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić osudila nasilje ispred Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu
Ana Brnabić kaže da su demontranti u Novom Sadu izbušili gume na kolima Hitne pomoći
Dobit ces sendvic.Tako rjesavaju probleme.znam ali oni su pametniji od mene pa eto očekujem da se i ja opametim.
U normalnoj drzavi kada ljudi na vrhu vlasti krše Ustav, završe u zatvoru.zato sam te pitao
ja moj pogled nigde nisam spominjao a ti jesi. šta je za tebe normalna država
p.s. ako ti je teško da sastaviš sastav, uporedi mi sa nekom normalnom državom u koju si živela.
Jeste takticki.Ovim ništa nije rešeno...ali dobro.
Nije AV blokirao fakultete i skole vec blokaderi i profesori. Meni AV ne znaci nista a ovi drugi mi idu na zivce. Posebno profesori koji su sutnuli nasu decu. Eto ko me je polariso. Nedam svoj glas profesorima.To se već slažem samo što vlast i režim biraju polarizaciju i konfrontaciju.
Da rezim padne dovoljna je volja naroda.U normalnim zemljama sve se rešava brzo i jednostavno na fer, slobodnim i poštenim izborima jedino je to kod nas nemoguće jer režim možda i hoće izbore ali fer, slobodne i poštene to nikako ne želi da dozvoli
po cemu su oteli ? naprednajci su dosli izborima na vlast. Nemaju potrebe da namestaju izbore jer je opozicija toliko slaba da dobija ispod 20% zajedno. tako je bilo do sada... O kojoj otetosti ti pricas ?! ne postoji harizmaticni lider opozicije da ih okupi.Nema ovde strana. Postoje samo Srbi i srpski narod kome su zdajnici i kriminalci oteli državu. To može da traje ali je kraj samo jedan.
Neko mora inače smo propali kao narod. Studenti su započeli, a valjda ova Srbija ima još mudrih i poštenih domaćina da bar uhvatimo kolosek za pravi put, pa neka i kaskamo al bar da krenemo.sve vlasti su to radile
i šta ćemo sad
A smeta li im što je Vučić poklonio Kosmet Šiptarima, što sada Srbi tamo predstavljaju divljač u lovnom rezervatu, što je poklonio EPS na Kosmetu Albaniji, što je odgovoran za par desetina ubistava, što je zadužio i čukununuke današnje dece, što je od Srbije napravio deponiju eUrope, što je primio 1.000.000.000 dolara od Ciine agencije Usraejda?Rezim kod svojih ne gubi podrsku.
Znam dosta ljudi koji su protiv sns bahatista ali im se ne svidja nasilje koje sprovodi dio blokadera.
Imaš u folderu samo par insta ćacija