Policija pendrecima na građane koji blokiraju DIF u Novom Sadu, ima i povređenih

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Oni koji su zgazili zakon kada god je to njima odgovaralo, koji su prodali ovu našu lepu zemlju za male pare.. da nabrajam još?
sve vlasti su to radile
i šta ćemo sad
seti se miloševića- ratovi izbeglice, glad bombardovanja
seti se dos-a kad su za bagatelu rasprodali sve i firme i banke i nis
evo ako pamtim dobro samo ako si bio član partije mogao si zadržati posao, ja sam bio tehn višak sa nekom mizerijom od otpremnine (jedan šporet).
ovaj prodao vodu u Srbiji, dao sve strancima i još ih plaćamo.
dakle ti misliš da će neki golobradi srednjoškolci nešto promeniti dok se prost narod već 35 godina bori da preživljava.
treba da prođe 135 godina da bude ko u Austriji ako se krene dobrim putem.
da li ti vidiš nekog ko u Srbiji može da bar krene tim dobrim putem?
nas ta politička ostrašćenost samo unazaduje a ti misliš unapređuje.
ili sam ja sanjao ovih 35 godina?

Samo budala i to teska moze pravdati unistavanje vozila hitne pomoci.
Nama su na ratistu oficiri skrenuli paznju da ne pucamo na sanitete i protivnicke vojnike sa oznakom crvenog krsta.Sad neko je to postovao a neko nije.Budale nisu.
Ovo nije ratište sada, mada jeste neka vrsta rata. Ali, ako su buzdovana dekana prevezli, a bilo je očito da mu nije ništa, osim što je okupan sa malo vode, a Katarina onesviještena, onda je normalan izljev bijesa, pa bilo to i sanitetsko vozilo.

sve vlasti su to radile
i šta ćemo sad
evo ako pamtim dobro samo ako si bio član partije mogao si zadržati posao, ja sam bio tehn višak sa nekom mizerijom od otpremnine (jedan šporet).
dakle ti misliš da će neki golobradi srednjoškolci nešto promeniti dok se prost narod već 35 godina bori da preživljava.
Pa ova vlast je kontinuitet upravo takve politike.

sve vlasti su to radile
i šta ćemo sad
I dalje pises nezgodno i postavljas nezgodna pitanja.Oni pamte samo lose od onih koje ne vole.Onima koje vole brzo oproste sve.

DEKANU DISLOCIRANO KOLENO" Brnabić o incidentima ispred DIF-a u Novom Sadu: "Na kolima Hitne pomoći izbušene gume"​

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić osudila nasilje ispred Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu

Ana Brnabić kaže da su demontranti u Novom Sadu izbušili gume na kolima Hitne pomoći

Ma jel? Kako onda stoji ovako lepo?

Prilozi

• Screenshot_20250428_195321_Chrome.jpg
    Screenshot_20250428_195321_Chrome.jpg
    80,5 KB · Pregleda: 5

DEKANU DISLOCIRANO KOLENO" Brnabić o incidentima ispred DIF-a u Novom Sadu: "Na kolima Hitne pomoći izbušene gume"​

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić osudila nasilje ispred Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu

Ana Brnabić kaže da su demontranti u Novom Sadu izbušili gume na kolima Hitne pomoći
1745869364612.png

Supermen na nogama sa dislociranim kolenom :mrgreen:

To se već slažem samo što vlast i režim biraju polarizaciju i konfrontaciju.
Nije AV blokirao fakultete i skole vec blokaderi i profesori. Meni AV ne znaci nista a ovi drugi mi idu na zivce. Posebno profesori koji su sutnuli nasu decu. Eto ko me je polariso. Nedam svoj glas profesorima.

U normalnim zemljama sve se rešava brzo i jednostavno na fer, slobodnim i poštenim izborima jedino je to kod nas nemoguće jer režim možda i hoće izbore ali fer, slobodne i poštene to nikako ne želi da dozvoli
Da rezim padne dovoljna je volja naroda.

Besmislen je ovaj pokusaj obaranja AV preko nastresnice i mukotrpnog sudskog procesa. Trebali su se od pocetka traziti izbori.

SNS je debelo opao.

Ako neko nije u stanju da isprati jesu li izbori posteni onda neka lepo sedi kuci.

Nema ovde strana. Postoje samo Srbi i srpski narod kome su zdajnici i kriminalci oteli državu. To može da traje ali je kraj samo jedan.
po cemu su oteli ? naprednajci su dosli izborima na vlast. Nemaju potrebe da namestaju izbore jer je opozicija toliko slaba da dobija ispod 20% zajedno. tako je bilo do sada... O kojoj otetosti ti pricas ?! ne postoji harizmaticni lider opozicije da ih okupi.

sve vlasti su to radile
i šta ćemo sad
Neko mora inače smo propali kao narod. Studenti su započeli, a valjda ova Srbija ima još mudrih i poštenih domaćina da bar uhvatimo kolosek za pravi put, pa neka i kaskamo al bar da krenemo.

Rezim kod svojih ne gubi podrsku.
Znam dosta ljudi koji su protiv sns bahatista ali im se ne svidja nasilje koje sprovodi dio blokadera.
A smeta li im što je Vučić poklonio Kosmet Šiptarima, što sada Srbi tamo predstavljaju divljač u lovnom rezervatu, što je poklonio EPS na Kosmetu Albaniji, što je odgovoran za par desetina ubistava, što je zadužio i čukununuke današnje dece, što je od Srbije napravio deponiju eUrope, što je primio 1.000.000.000 dolara od Ciine agencije Usraejda?
Svidja li im se to?

Back