lapsi
Iskusan
- Poruka
- 6.887
Tako mu pisalo u scenariju.Pokušaj policije da probije blokadu. Zašto je Drid morao zvati policiju pitanje je?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako mu pisalo u scenariju.Pokušaj policije da probije blokadu. Zašto je Drid morao zvati policiju pitanje je?
Nigde nisam rekla da si malouman, već da nemamo iste poglede po pitanju normalne države očito.slobodno ja sam malouman, šta je po tebi normalna država?
I osudio i presudio. Probušene gume.Da li je neko osudio blokiranje Hitne pomoći?
Tebe treba banovati jer je jedina tvoja svrha ovde da širiš sns propagandu.Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da se danas u Srbiji dogodilo nešto što nije ni u najgore fašističko vreme.
Istakao je da je u Novom Sadu blokirana Hitna pomoć, a da su u Nišu studenti u blokadi ušli u zgradu Kliničkog centra, maltretirali pacijente i sprečili da se održe praktične vežbe studenata.
- U najgore fašističko vreme to se nije desilo, za to nema nikakvog opravdanja. Ne znam šta je u njihovim glavama, ne znam šta je u glavama onih koji im kažu da to rade, rekao je Lončar novinarima u Kliničkom centru Srbije.
Istakao je da je u Novom Sadu blokirana Hitna pomoć, a da su u Nišu studenti u blokadi ušli u zgradu Kliničkog centra, maltretirali pacijente i sprečili da se održe praktične vežbe studenata.
- U najgore fašističko vreme to se nije desilo, za to nema nikakvog opravdanja. Ne znam šta je u njihovim glavama, ne znam šta je u glavama onih koji im kažu da to rade, rekao je Lončar novinarima u Kliničkom centru Srbije.
https://www.sd.rs/vesti/info/ozbilj...re-fasisticko-vreme-se-nije-desilo-2025-04-28
Dekan Patrik Drid, koji je danas doživeo jeziv linč od blokadera u Novom Sadu bio je u bolnici.I osudio i presudio. Probušene gume.
Je l neko osudio postupak koji je doveo do sepse mladića u intenzivnoj posle Vučićeve posete?Da li je neko osudio blokiranje Hitne pomoći?
Da je Pera Droid otisao u policiju do svega ovoga nebi dosloPokušaj policije da probije blokadu. Zašto je Drid morao zvati policiju pitanje je?
Ovi na krstiDa li je neko osudio blokiranje Hitne pomoći?
nemam mišljenje jer nisam pristrasanDaj svoje mišljenje.
U svakom momentu, sekundi imaj na umu da sam za red i zakon a ne za divljaštvo, sukobe, (srpsku) neslogu.. svidjelo ti se to ili ne.Tebe treba banovati jer je jedina tvoja svrha ovde da širiš sns propagandu.
Prestani da kopiraš vesti iz smeća i napiši nešto svoje, ako imaš šta da kažeš, ili te nisu naučili?Dekan Patrik Drid, koji je danas doživeo jeziv linč od blokadera u Novom Sadu bio je u bolnici.
On je danas povređen kada je hteo da dođe na svoje radno mesto. Studenti blokaderi prvo su ga vređali, a potom i fizički napali dekana. Oborili su ga na zemlju i uz gomilu jezivih psovki pretili mu najgorim uvredama.
Kada je dekan uveden u kola Hitne pomoći, usledila je nezapamćena scena divljaštva: kada su blokaderi izbušili gume na kolima Hitne pomoći, ne dozvoljavajući im da ga odvedu i ukažu mu pomoć.
(Kurir)
Bivši dekan Patrik. Iščašio zglob bježeći od studenata. Šepajući uputio se sam na vidanje rana.Dekan Patrik Drid, koji je danas doživeo jeziv linč od blokadera u Novom Sadu bio je u bolnici.
On je danas povređen kada je hteo da dođe na svoje radno mesto. Studenti blokaderi prvo su ga vređali, a potom i fizički napali dekana. Oborili su ga na zemlju i uz gomilu jezivih psovki pretili mu najgorim uvredama.
Kada je dekan uveden u kola Hitne pomoći, usledila je nezapamćena scena divljaštva: kada su blokaderi izbušili gume na kolima Hitne pomoći, ne dozvoljavajući im da ga odvedu i ukažu mu pomoć.
(Kurir)
Zašto onda ne podržavaš studente, koji upravo to i traže pa dobiju preko nosa zbog toga?U svakom momentu, sekundi imaj na umu da sam za red i zakon a ne za divljaštvo, sukobe, (srpsku) neslogu.. svidjelo ti se to ili ne.
zato sam te pitaoNigde nisam rekla da si malouman, već da nemamo iste poglede po pitanju normalne države očito.
Nisu imali osnova za pendrečenje jer ih niko nije ugrožavao. Postoji načelo srazmjernosti pri upotrebi sile.nemam mišljenje jer nisam pristrasan
po zakonu ako dekan zove policiju ima pravo da dođu, došli i palo pendrečenje. ti sa kupljenom diplomom pravnika šta kaže pravo, da li policija sme da upotrebi silu bez povoda i bez kršenja zakona? da li je policija opomenula demostrante? da li policija koja je institucija ako je neko ugrožava ima pravo na silu?
aj sa pravnog aspekta piši
Vučić za ekspertsku vladu ograničenog mandata kaže "neće se na vlast dolaziti bez izbora"
Podržavam one koji uče, to su studenti a na ulici su nezakonito, prevareni i zavedeni.Zašto onda ne podržavaš studente, koji upravo to i traže pa dobiju preko nosa zbog toga?
podnesi krivičnu prijavu ali samo ako imaš čvrste dokazeNisu imali osnova za pendrečenje jer ih niko nije ugrožavao. Postoji načelo srazmjernosti pri upotrebi sile.
Pravi si ćaci.Podržavam one koji uče, to su studenti a na ulici su nezakonito, prevareni i zavedeni.