Policajke ubile naoružanog pljačkaša

Cro_čvarak

Iskusan
Poruka
6.771
https://www.krstarica.com/vesti/pri...-ubila-pljackasa-banke-u-obracunu-pistoljima/

Dogodilo se zaista filmsko razbojstvo, naoružani pljačkaš s silikonskim maskom upada u banku, brzo uzima nešto novca, razoružava zaštitara kojega i uzima za taoca. S njim napušra banku di ga dočekuju dvije policajke. U razmjeni vatre pljackaš je ubijen na licu mjesta. Zaštitar se uspio otrgnuti i pobjeći u banku što je omogucilo policajkama da odgovore ba paljbu i pogode ga. Javljamo je da je napadač bio starije životne dobi, ali ne i točno koliko godina jer možda još i nije poznat njegov identitet. Sam izbor mista i trenutka napada je nevjerojatan, napad je izveden u podne u širem centru grada, nekih 30 metara od zgrade suda kojeg čuvaju naoružani policajci, i nekih 60- 70 metara od zgrade policijske uprave?!?

Теби су видим испрали мозак. Ццц.

Фудбал се дели на рагби фудбал и на асосијејшн фудбал. Иначе се зове фудбал зато што се игра на ногама а не на коњу.
Pisem o obicnom, onom fudbalu koji sve i kod nas igra JEDINO TAJ KOD NAS.
U USA su zene visoko kotirane u tom fudbalu, raspitaj se pre nego sto vredjas nekog.

Амерички рагби фудбал. Знаш врло добро шта је то и од чега је настало.
To se ne zove 'Americki ragbi fudbal', vec ili 'fudbal' ili 'americki fudbal'.

To samo Srbi zovu 'americki ragbi'.

Ragbi je potpuno razlicit sport.

I bejzbol je nastao od kriketa, pa to niko ne zove 'americki kriket'.

Pisem o obicnom, onom fudbalu koji sve i kod nas igra JEDINO TAJ KOD NAS.
U USA su zene visoko kotirane u tom fudbalu, raspitaj se pre nego sto vredjas nekog.
То је асосијејшн фудбал. Тај обичан о којем говориш. Иначе знам о чему причаш.

А то да жене буду боље од мушкараца у том или било ком другом фудбалу може али знаш кад? Кад феминизираш мушкарце. Лакше је рушити него градити.

У феминизам се улаже не да би се жене оспособиле већ да би се постигли неки други, много покваренији, циљеви.

А то да жене буду боље од мушкараца у том или било ком другом фудбалу може али знаш кад? Кад феминизираш мушкарце. Лакше је рушити него градити.

У феминизам се улаже не да би се жене оспособиле већ да би се постигли неки други, много покваренији, циљеви.
https://www.google.com/url?q=https:...AQFnoECAEQAg&usg=AOvVaw0McfPuijEOsfV-Q_RWG6Gt

To se ne zove 'Americki ragbi fudbal', vec ili 'fudbal' ili 'americki fudbal'.
Е, немој да сереш. Знаш врло добро на шта мислим. А можда и зашто га баш тако зовем.

To samo Srbi zovu 'americki ragbi'.
Ово је хит. Насмејао си ме до бола. У животу нисам чуо да неко то зове "амерички рагби".

Који си ти острашћени србомрзитељ и имбецил, човече. Шта год ти се не свиђа, то је типично за Србе.

Ragbi je potpuno razlicit sport.

I bejzbol je nastao od kriketa, pa to niko ne zove 'americki kriket'.
Престани да сереш.

Е, немој да сереш. Знаш врло добро на шта мислим. А можда и зашто га баш тако зовем.

Ово је хит. Насмејао си ме до бола. У животу нисам чуо да неко то зове "амерички рагби".

Који си ти острашћени србомрзитељ и имбецил, човече. Шта год ти се не свиђа, то је типично за Србе.

Престани да сереш.
Vazi.

Ko ovde sem tebe o feminizmu prica :lol: oladi malo.

Back