Policajac uboden nožem za vreme obavljanja službe

a ko je dao tu izjavu??? sigurno nije policajac...
i mislim da je nepotrebno da se vražamo na tu temu...niko od nas ne zna šta se tamo desilo, i niko ne bi trebao da komentariše!!!
a da li gledaš snimke utakmica kada 1000 klinaca i mangupa gađa policajce kamenicama??? da li si nekad razmislila kako je ženi tog policajca, njegovoj deci??NARAVNO DA NISI...GLEDAŠ SAMO JEDNU STRANU!
kao što sam rekao,svuda ima ljudi koji su zalutali, ali ko je tu kriv??? sigurno nije policija!

Što se tiče utakmica, ja bih vam dao ovlašćenja i da streljate te huligane, odmah tu iza stadiona, da se mene pita. No, ne možete se vi prema pristojnim i normalnim građanima ponašati kao prema huliganima. I, što je najgore, ne mislite vi uopšte na vaš posao, nego na iživljavanje. Kako drugačije da protumačim to što nasilnicima i krimosima ne smete ništa, a hrabri ste kada se treba iživljavati nad običnim građanima?

Nego ko je, leba ti? :lol:

Pa ti si prvi zalutao, zbog izjave da narod treba da se plaši policije. Zašto bi se običan građanin tresao kad vidi pandura? Kriminalci treba da se plaše murije, valjda? :think:

(Zanimljivo, jednom me je upravo to pitao saobraćajac (!) koji me zaustavio rutinski..."A tebe uopšte nije strah?" :eek::roll: Zamisli retarda....)

Najgore je što njihov seljački ego raste kada vide da ih se građani boje. Normalnog čoveka bi bilo sramota, i trudio bi se da uveri građanina da nema razloga za strah.

Jest...Samo ste vi ratovali... A, za čišćenje redova ste imali, evo, bezmalo 9 godina. Samo, niste vi za to krivi nego političari na vlasti. A, i da se očiste redovi, Srbija bi skoro potpuno ostala bez policije.
Ma kriminal je u svim porama društva, ali, najcrnje je kad saznaš da je, recimo na Vračaru, uhapšeno i 7 policajaca pored kriminalne grupe koja je godinama obijala stanove ... Strašno je saznanje da onaj ko treba da te štiti - zapravo učestvuje ...

a što se žališ meni???postoji način da ako misliš da si oštećen, da se žališ na tog koji te je oštetio, i veruj mi imaćeš veća prava neko bilo koji policajac u takvoj situaciji!!!
verovatno si zbog nečega bio sumnjiv, otkud ja znam, šta se tačno desilo....
rekao sam ti pročitaj ono pa posle komentariši...

Bio sumnjiv? Pa, nemoj me zasmejavati. Sad znači, ako neko ima facu kao braća Dalton, ne sme da izađe na ulicu, jer ćete ga stalno nabijati uza zid, širiti mu noge, i pretresati ga, kriminalci sa bejbi fejsom će da vam se šetkaju ispred nosa.

Ма јели теби јасно, да када је пандур убио младића, да се младићев друг, отео оном другом пандуру, дограбио његов пиштољ, убио оба пандура - не би био крив!

САМООДБРАНА

"Видео сам да је један од њих хладнокрвно убио мог друга, плашио сам се за живот и одбранио се!"

И то са пуним правом!

Na žalost, Aco, po našem retardiranom zakonu, bio bi kriv, sve i da nije reč o policajcima, nego krimosima sa poternice. Naš zakon ne poznaje samoodbranu kao oslobađajuću okolnost, već samo kao olakšavajuću.

Nema opravdanja za taj čin - za to taj kriminalac treba debelo da odgovara.

Ali nema opravdanja ni za otkočen pištolj s metkom u cevi za prekršaj prelaska na crveno svetlo ...

cz99 ne može da se zakoči ili otkoči!!!!nije to puška

Bio sumnjiv? Pa, nemoj me zasmejavati. Sad znači, ako neko ima facu kao braća Dalton, ne sme da izađe na ulicu, jer ćete ga stalno nabijati uza zid, širiti mu noge, i pretresati ga, kriminalci sa bejbi fejsom će da vam se šetkaju ispred nosa.

nisam rekao to tako bukvalno...to je policijski posao, i tako se radi od kad se zna za policiju a sad pravite problem...niste ga pravili pre 20 god. jer niste smeli

nisam rekao to tako bukvalno...to je policijski posao, i tako se radi od kad se zna za policiju a sad pravite problem...niste ga pravili pre 20 god. jer niste smeli

Samo nemoj meni da pričaš kako se radilo pre. Ja sam iz pandurske familije. Deda mi bio komandir stanice, pa načelnik grada Sarajeva, i na kraju profesor onima koji su se školovali za policajce, a ne za retarde, kao danas.

Druga stvar, kao mladić sam svukuda išao po staroj Jugi, i bio sam izuzetno sumnjiv zbog mog heavy metal imidža, što je tadašnjim pandurima izgledalo strašno, i često su mi prilazili da me legitimišu. Ali nakon legitimisanja i provere su mi uvek uredno vraćali LK, i rekli "Sve je u redu. Izvini, momak, rutinska kontrola."

A, sam vuče prvi metak iz okvira ili ga je potrbno repetirati?

pa naravno da moraš prepetirati

Samo nemoj meni da pričaš kako se radilo pre. Ja sam iz pandurske familije. Deda mi bio komandir stanice, pa načelnik grada Sarajeva, i na kraju profesor onima koji su se školovali za policajce, a ne za retarde, kao danas.

Druga stvar, kao mladić sam svukuda išao po staroj Jugi, i bio sam izuzetno sumnjiv zbog mog heavy metal imidža, što je tadašnjim pandurima izgledalo strašno, i često su mi prilazili da me legitimišu. Ali nakon legitimisanja i provere su mi uvek uredno vraćali LK, i rekli "Sve je u redu. Izvini, momak, rutinska kontrola."

ja tako radim...i ne mogu da promenim druge da rade kako treba...od mene ćeš uvek čuti doviđenja i prijatno gospodine...tako su me učili i tako je...

Dok je bila milicija na ulicama, normalni ljudi se nisu plašili...bili su srećni da ima neko ko radi za njih i štiti ih i poštovali su ih i imali poverenje u miliciju.

Danas , što se tiče naše policije, ne možeš da budeš siguran ko stoji ispod uniforme , a da ne pričam o poverenju u vas koje više ne postoji...sami ste krivi.

Sećam se , kada sam baš bila klinka , postojali su milicajci koji su čuvali kraj i uglavnom su nas sve poznavali.
Jednu noć sam sa bratom, a posle žurke kod nas u stanu, dok se isti luftirao da matorci ne provale da smo pravili žurku kada se vrate sa ranča, sišli do pumpe da on kupi cigarete i zaustavi nas naš milicajac. Pita gde ste vas dvoje krenuli posle ponoći i kada smo mu objasnili, tražio nam je l.k.
Na naše zbunjeno da ih nemamo, ja tada kao maloletna, a brat je nije poneo i da se popne kod nas u kuću jer nas poznaje , naredio nam je da sedimo sa njim sve dok nije svanulo i ozbiljno zapretio da će tati sve da ispriča...i o žurci i o pušenju i sve. I niko se nije ljutio na njega...bio je naš pandur.

Naprosto ne znam šta bi se danas desilo...možda bi izvukao cz99 na nas ...ko zna ?!?

pa naravno da moraš prepetirati

ja tako radim...i ne mogu da promenim druge da rade kako treba...od mene ćeš uvek čuti doviđenja i prijatno gospodine...tako su me učili i tako je...

A, što je repetirao, odn. oružje stavio u borbeno upotrebno stanje? Nema opravdanja. To što je on kukavica, pa mu metak u cevi čuva hrabrost, nije opravdanje. A, ni tebi, jer si se koliko vidim zalagao za metak u cevi. Takvi policajci, nestabilni i plašljivi, treba da budu uklonjeni iz policije. Zato Ameri svoje policajce šalju na redovne psihijatrijske preglede svakih nekoliko meseci, da se vidi koliko je stabilna ličnost. Da se to kod nas uvede, ispraznila bi se policija kadrovski.

Ja sam bre bio graničar na grčkoj i albanskoj granici. Na akbanskoj su bili neretki napadi na graničare. Ali, nisam smeo da imam metak u cevi bez preke potrebe, iako puška ima kočnicu, i nije me bilo strah. Ne do Bog da mi je naišla inspekcija iz komande bataljona, pa da mi zatekne metak u cevi. Odmah u vojni zatvor.

Ovo za legitimisanje... Kako ne možeš da promeniš druge? Šta radiš dok ti kolega maltretira građane? Okreneš glavu ili čuvaš stražu, da to slučajno neko ne snimi? Što ga ne prijaviš komandiru?

Ovo za legitimisanje... Kako ne možeš da promeniš druge? Šta radiš dok ti kolega maltretira građane? Okreneš glavu ili čuvaš stražu, da to slučajno neko ne snimi? Što ga ne prijaviš komandiru?

nijedan moj kolega ne radi ništa slično kao što vi pričate...ne znam kakvo je stanje u bg, pošto nisam odatle,ali jednostavno kod nas se radi drugačije...neću da kažem da oni rade nepravilno ili da mi radimo pravilno...jednostavno drugačije...evo prođi nekad kroz šajkaš i videćeš...

nijedan moj kolega ne radi ništa slično kao što vi pričate...ne znam kakvo je stanje u bg, pošto nisam odatle,ali jednostavno kod nas se radi drugačije...neću da kažem da oni rade nepravilno ili da mi radimo pravilno...jednostavno drugačije...evo prođi nekad kroz šajkaš i videćeš...

Чекај.
Полиција има добре момке. Али ти не смеш бранити манијаке из СС интервенте јединице "Дас Рајх".

Дакле, убили су дећка као последњег пацова, а Чеди се извинили.

Даље, полицајац мора да има поштовање људи. после овог убиства, то морате деценију и више да градите.
МОРАЛИ сте да се прама вашем колеги који ј еубио младића да се понашате као према сваком криминалцу, и да осудите ЦЕО СЛУЧАЈ.

Dačić obišao povređenog policajca

NOVI SAD - Darka Vulića (33), inspektora novosadske policije koji je povređen u subotu po podne prilikom hapšenja iznuđivača Elvira J. (37), juče je posetilo rukovodstvo MUP-a na čelu sa ministrom Ivicom Dačićem. Prilikom posete u domu povređenog policajca Dačić je pohvalio Vulićevu hrabrost, ali je i istakao i poteškoće s kojima se susreći pripadnici MUP.

- Obavljajući svoju dužnost do sada je 800 policajaca izgubilo život, a u poslednjih 17 godina nijedno osoba optužena za napad na policajca nije osuđena na zatvorsku kaznu - izjavio je Dačić, napominjući da uspešna borba protiv kriminala može da se sprovede uz saradnju policije, građana i medija. Zahvaljujući se na poseti, Vulić je ministru, direktoru i načelnicima prepričao događaj u kojem je uboden nožem u stomak. Vulić je nastradao prilikom hapšenja Elvira J. (38), koji je bio osumnjičen da je iznuđivao novac od jednog Novosađanina. Oštećeni je mesecima plaćao ucenjivaču da ne obelodani kompromitujuće fotografije. Međutim, kada više nije mogao da plaća, prijavio je slučaj policiji koja je u subotu napravila Elviru sačekušu. Nakon primopredaje novca u kafiću „Balzak”, osumnjičeni je izašao iz lokala. Presreo ga je Vulić i predstavio se kao policajac. Elvir J. je izvukao nož i ubo policajca u stomak. Iako povređen, Vulić je uspeo da ga razoruža i zadrži dok nisu stigli i drugi policajci. Vulić je tek tada primetio da krvari, odvezen je u bolnicu gde je konstatovana ubodna rana duboka šest centimetara. Pušten je na kućno lečenje, a pored Elvira J. uhapšena je i njegova devojka Jovana I. (29), za koju se sumnja da je takođe umešana u iznudu.

izvor: BLIC

EVO ZAŠTO SE DRŽI METAK U CEVI...

da je neki policajac izbo nego nožem, do sad biste mu presudili 20 puta, i to ni manje ni više nego smrtu kaznu, a kada policajca izbodu onda nikom ništa!!!

evo ovom prilikom želim da čestitam ovom policajcu na odlično obavljenom poslu, IAKO je imao osnova da upotrebi vatreno oružje, nije ga upotrebio...i nadam se na će se brzo oporaviti!!!

Да резимирамо.

Ако неко жели да буде полицајац, мада ја волим реч милиционер, он мора да са собом прво расчисти:

- Ја идем да служим и штитим људе
- Ја сам спреман да погинем
- Ја нећу довести ничији живот у опасност
- Ја нисам Рамбо

Ако полицајац креће ујутру на псоао са метком у цеви то значи:

- Да је манијак
- Да се боји за сопствени живот.

У оба случаја треба да да отказ и да се бави другим послом.

Проблем је са друге стране што ни један полицајац неће да хапси мафијаше са блиндираним колима јер че господин поручник или господин капетан да нареде да их одмах пусти јер су у питању везе политике и криминала.

Драги мој господине, јавите ми се када ухапсите неког политичара, ако смете.

И размисли, ПРАВИ милиционер је тешко бити. Свака будала може да носи метак у цеви.

Даље, премоћ над криминалцима се стиче када ви знате да када га ухапсите, тужилац и судије преузму случај и он заврши иза решетака.
Што не кенете у штрајк против вашег министра или председника владе који пактира са криминалцима!?

нећете јер се бојите отказа.

***** педставика јавног реда и мира моји се не боји да младићу испали метак у главу али се боји да каже претпостављеном истину да не добије отказ.

П.С.
Имаћете моје пуно поштовање ако изведете државни удар и ухапсите председника државе и вашег министра а потом све криминалце. До тада, хебеш метак у цеви.

Poslednja izmena:
Obavljajući svoju dužnost do sada je 800 policajaca izgubilo život, a u poslednjih 17 godina nijedno osoba optužena za napad na policajca nije osuđena na zatvorsku kaznu - izjavio je Dačić,

...jesu li u tih 800 policajci koji su poginuli u nato bombardovanju
...zasto nijedna osoba zbog napada na policajca nije osudjena... koji blam...jel se on to zali ili hvali

П.С.
Имаћете моје пуно поштовање ако изведете државни удар и ухапсите председника државе и вашег министра а потом све криминалце. До тада, хебеш метак у цеви.

Policijski drzavni udar :hahaha: Pa to nema ni u holivudskoj produkciji. :hahaha: Uslov za policiju ti je da imas IQ ispod 80 i da klimas glavom kada ti nadredjeni nesto kaze.

Sto bi se reklo av, av, av :hahaha:

aleksandre...lako je to sve reći....i sam znaš u kakvoj državi živomo i radimo...ali to nije tema ovde...ima dosta stvari koje ne znaš (ne pravim se pametan, nego ti samo kažem)..
i bzw je govoriti o tome što je bilo u bg-u kada je policajac ubio onog dečka...niko od nas nije bio tamo...nigde nema nekih činjenica...sve su nagađanja...bar koliko sam ja upućen...

Back