stella93
Ističe se
- Poruka
- 2.948
jedino ti resenje da sednes i naucis tu jbnu matematiku i ispopravljas te ocene...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni matematika dobro ide... A i ako nesto nije jasno, tu je ProfesorTube...Ne znam stvarno za neki dobar sajt za srpski.. I meni je problem jer neke stvari nismo radili u skoli...:/
Imam problem.. Slusajte me..
Ja sam svake godine imao 5 iz matematike i bas mi je super isla.. Ove godine nam je dosla nova nastavnica koja je prema meni bezobrazna, ne zna nista da objasni i svi imamo lose ocene.. u prvom polugodistu sam imao 4 iz matematike.. trudim se da popravim posto cu biti vukovac ako budem imao 5 iz matematike.. Medjutim.. Prvo radili piramidu i tu dobijem 4, posle pismeni 3 dobijem i iznerviram se.. Danas bio kontrolni ponovo dobijem 3/... Sta da radim??? Kako da popravim matematiku kad ja ne znam matematiku ove godine bas najbolje, nastavnica se ponasa drsko prema meni!!! Da li imam sanse, posto je razredna rekla da nece poklanjati ocene na vecu, to znaci da sad i nemam sansu da budem vukovac!! Ko ima neko resenje nek mi kaze. znaci ce mi!!!
a svi ostali nastavnici imaju za mene samo reci hvale.. U sredu ima da se javim da odgovaram, naucicu i piramidu i jednacine i sve.. pa nek onda vidi sta ce!!!Moja nastavnica se zeza sa svima osim sa mnom,.. Preti mi da ce mi dati jedinicu ako neko prepise od mene isl.. pa msm nisam ja policajac da gledam ko prepisuje...a svi ostali nastavnici imaju za mene samo reci hvale.. U sredu ima da se javim da odgovaram, naucicu i piramidu i jednacine i sve.. pa nek onda vidi sta ce!!!

Naći će ona opet nešto, ne brini se ti.![]()

Imam problem.. Slusajte me..
Ja sam svake godine imao 5 iz matematike i bas mi je super isla.. Ove godine nam je dosla nova nastavnica koja je prema meni bezobrazna, ne zna nista da objasni i svi imamo lose ocene.. u prvom polugodistu sam imao 4 iz matematike.. trudim se da popravim posto cu biti vukovac ako budem imao 5 iz matematike.. Medjutim.. Prvo radili piramidu i tu dobijem 4, posle pismeni 3 dobijem i iznerviram se.. Danas bio kontrolni ponovo dobijem 3/... Sta da radim??? Kako da popravim matematiku kad ja ne znam matematiku ove godine bas najbolje, nastavnica se ponasa drsko prema meni!!! Da li imam sanse, posto je razredna rekla da nece poklanjati ocene na vecu, to znaci da sad i nemam sansu da budem vukovac!! Ko ima neko resenje nek mi kaze. znaci ce mi!!!
matematika u osmom razredu je baš laka. sedi i nauči. daj joj na znanje da se trudiš.

Da li mozete da mi navedete vrline i mane I i III? Posto imam dilemu koju da upisem. Dakle sve me zanima, drustvo, nastavnici, kotiranje skole i tako to.
I otprilike da li eventualno znate da li ce doci do velike promene u broju poena?
Da li mozete da mi navedete vrline i mane I i III? Posto imam dilemu koju da upisem. Dakle sve me zanima, drustvo, nastavnici, kotiranje skole i tako to.
I otprilike da li eventualno znate da li ce doci do velike promene u broju poena?
Ne mogu laksi da budu, a vala, ni gluplji. Za moj pojam, vredjaju i profesore i ucenike. Ako imas osnovna znanja, ne brini
Profesorka, da li misliš na zbirku iz matematike ili iz srpskog? Čudi me da tako generalno sudiš o kvalitetu ovih zadataka!
Bilo bi bolje da o kvalitetu te zbirke procene ljudi kojima su te zbirke namenjene, a ne nastavnica iz škole, naravno da je tebi sve lako i glupo...
Ja sam uzeo obe zbirke za moje dete, vođen pre svega reputacijom kuće koja ih je objavila, a svi znaju da se ta kuća pre svega bavi obrazovnim izdavaštvom i da su trenutno jedni od najuglednijih u Srbiji!
Pa knjige neće da se bace kada se jednom kupe, samo je pitanje da li je neophodno kupovati ih.Ja sam uzeo obe zbirke za moje dete, vođen pre svega reputacijom kuće koja ih je objavila, a svi znaju da se ta kuća pre svega bavi obrazovnim izdavaštvom i da su trenutno jedni od najuglednijih u Srbiji!
Još jedna greška!!! Zadatak 163.! Krak treba je 12cm, a ne 15cm kao što piše u rešenju.