Pola Srbije ima samo osnovnu školu

Koju stručnu spremu imate?

• nemam završeno osnovno obrazovanje

• osnovna škola

• srednja škola

• viša škola

• fakultetsko obrazovanje

• neki kurs

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srbija je jedina zemlja u Evropi u kojoj je u poslednjih 15 godina opao broj visokoobrazovanog stanovništva, a gotovo polovina stanovnika ima samo osnovnu ili ni to - izjavio vicepremijer Božidar Djelić na debati "OBRAZovanje i razvoj ljudskih resursa Srbije". Djelić je naglasio da samo 7 odsto ima visoku stručnu spremu.

24 Sata, strana 6,18 april 2008

Ima li ovo uticaja na skok popularnosti odredjenih političkih partija uprkos svemu?

Aha...vazi.
Djelic verovatno ko reper koristi svoje glasachko telo-svi glasachi DS-a su naravno urbana intelektualna elita za razliku od seljaka koji glasaju za druge stranke.:lol:
Bashu su mu ga dali po predizbornoj propagandi,uprpile se "demokrate":lol:
Evo da zadovoljim Djelicevu statistiku poshto ne velicham njegov vizionarski um,svrstao sam sebe u te retrogradne neobrazovane debile bez i OSh....tako treba! kako svojevremeno beshe predizborni slogan tamo nekih...

dal' si stvarno samo sa osnovnom???:shock::shock::confused:

[inace, bilo je zezanje,nista ozbiljno.Vidim da pucas na onoj temi o turizmu, necu i ja da te cimam. Mozes da pomislis da imam nesto protiv tebe;)]
Naravno,
cak nemam ni osnovnu skolu. Slabo sam i pismen.
Prezivljavam kraduci poklopce sa shahti.
( na temi o turizmu, vidio si i sam.. :lol: :lol: :lol: dzabe im je 16 doktorata - protiv nepismenog i glupog ne mogu) :lol:

.

Srbija je jedina zemlja u Evropi u kojoj je u poslednjih 15 godina opao broj visokoobrazovanog stanovništva, a gotovo polovina stanovnika ima samo osnovnu ili ni to - izjavio vicepremijer Božidar Djelić na debati "OBRAZovanje i razvoj ljudskih resursa Srbije". Djelić je naglasio da samo 7 odsto ima visoku stručnu spremu.

Ima li ovo uticaja na skok popularnosti odredjenih političkih partija uprkos svemu?

pa odakle dolazi prezime djelic.srbi su pismeni ko i uvek mislim ni vise ni manje al danas im prosek spustaju oni koji su postali srbi zadnjih deceniju ipo.

a kazi mi leba ti kolka je ta stopa fakultetlija na zapad.i kolka je ta stopa bila pre rata u srbiju.

shahta (ne radi "slovenska" tastatura pa ne mogu da napisem onako kako treba:x)

to je poklopac na otvoru od kanalizacionog voda,znas, to se vadi odatle i prodaje u staro gvozdje [ne znam da li je turcizam, mozda je]
hahaha VADISH SE NA TASTATURU :rotf:
:ok:
Kao ne radi ti tastatura.. pa fino kazi covjeku da je to slovo koje pishe mo ovako => š
A to slovo se izgovara ..... kako? ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back