Pola Srbije ima samo osnovnu školu

Koju stručnu spremu imate?

• nemam završeno osnovno obrazovanje

• osnovna škola

• srednja škola

• viša škola

• fakultetsko obrazovanje

• neki kurs

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jok bre,iso redovno u skolu.mislis ono 4 godine za tri meseca.pa nije ovo evropa pa da bidnes inzinjer za tri dana sa kurs.zavrsio celih osam godina u redovni rok.
Vidi se... kad nisi mogao 4 razreda zavrsiti za 3 mjeseca, isao si u pogresnu skolu . Da sam na tvom jestu -
upisao bi post Osnovnoshkolske studije i dao, sto bi braca Hrvati rekli - Magisterij.

di,u Hrvatsku?

koji ces qurac dole,jedino ako si konobar.;)
NISHLIJA :shock: :shock: :shock:
Ni slucajno ne govori da si konobar !
Vidio si sto dobijaju konobari na hrvatskom primorju ;)
adu33.gif

Vidi se... kad nisi mogao 4 razreda zavrsiti za 3 mjeseca, isao si u pogresnu skolu . Da sam na tvom jestu -
upisao bi post Osnovnoshkolske studije i dao, sto bi braca Hrvati rekli - Magisterij.

a na sta da magistrujem .na temu arpadzik . ajd ne zaebavaj.i ovo sto imam od skolu previse mi.brez skolu imam sve a ako bi zavrsio neku srednju otiso bi u grad parkiro se u red za trazenje poso na biro i posto socijalni problem.il da zavrsim fakultet pa da zakupim tezgu na buvljak i prodajem gace i carape iz tursku.idi bre kakva skola.

ma ja sam hteo da odem zbog SHahti, ali hoce da me prekvalifikuju
e, pa ne moze!
jeste, pa da im pokrades shahte i jadni njemci i ostali lome noge tako.
Pa fino Vlada Genocidne Republike Zapadne Njemachke tuzi fino Yougoslovensko Komunisticku Drzavu Hrvatsku i njima fino sezona propadne.
Lukavo, vrlo lukavo! ;)

..............
moram ici, vracam se kad zavrsim neki posao sa shahtama.
Do tada radite na edukaciji.
Pozdrav svima.

jeste, pa da im pokrades shahte i jadni njemci i ostali lome noge tako.
Pa fino Vlada Genocidne Republike Zapadne Njemachke tuzi fino Yougoslovensko Komunisticku Drzavu Hrvatsku i njima fino sezona propadne.
Lukavo, vrlo lukavo! ;)

..............
moram ici, vracam se kad zavrsim neki posao sa shahtama.
Do tada radite na edukaciji.
Pozdrav svima.

nema nista od podvucenog, do daljnjeg

Pozdrav!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back