Pokvarila mi se kobaja?

I za zlobne koji odmah trce da mi posavetuju vijagru... ovo je tema na kulinarstvu :rtfm:

Dakle, sinoc sam pekao kobasice i jedna je pretekla ali je zaboravih u airfryeru... da li se pokvarila sto je celu noc i ovaj deo dana bila u njemu a ne u frizideru ili mogu da je jedem?
Pa probaj...
:roll:
Ako se pro*ereṣ̌ pokvarila se...

I za zlobne koji odmah trce da mi posavetuju vijagru... ovo je tema na kulinarstvu :rtfm:

Dakle, sinoc sam pekao kobasice i jedna je pretekla ali je zaboravih u airfryeru... da li se pokvarila sto je celu noc i ovaj deo dana bila u njemu a ne u frizideru ili mogu da je jedem?
Ja sam se jednom tako otrovao i zavrsio na infektivnoj 3 dana....Povracao i imao proliv jedno 200 puta...sve od pokvarene kobasice...

ma zezam se za sendvic..znas vec zasta me pljuckas :kez:

to je u stvari friteza ali na vruc vazduh, slicno kao rerna samo manjih dimenzija i komapktnija... mnogo dobra stvar.. ja sam ringle i rernu skoro prestao i da koristim otkad je imam.
E sličnu stvar mi je obećala sestra da pokloni ona kupuje drugu a ova stara je kaže skroz ok. Ne znam mislim da je ovu platila oko 200 €

To je od starta bilo pokvareno. Ne može pečena kobasica tako brzo da se pokvari posebno što je većina prodimljena. Problem su žive kobasice one za roštilj i to ako se ne ispeku nego ih ostaviš na toplom

Ne, ne, ovako je bilo. To je bilo pre 12-13 godina, keva skuvala pasulj s kobajama i otisla na put, to je bio petak popodne. Burazer i ja taj pasulj nismo stavili u frizider u toku noci, nego je ta serpa stajala tu 24 sata, na sporetu. I sutradan (subota) popodne sam rucao to, kobaju i pasulj i u roku od par sati je krenuo ozbiljan sou. Trcao sam u wc na svakih 5 min, bukvalno sve je iscurelo iz mene, dehidrirao sam i postao ljubicast do veceri, pa me odveli u bolnicu i bio sam tamo 3 dana...

Ne, ne, ovako je bilo. To je bilo pre 12-13 godina, keva skuvala pasulj s kobajama i otisla na put, to je bio petak popodne. Burazer i ja taj pasulj nismo stavili u frizider u toku noci, nego je ta serpa stajala tu 24 sata, na sporetu. I sutradan (subota) popodne sam rucao to, kobaju i pasulj i u roku od par sati je krenuo ozbiljan sou. Trcao sam u wc na svakih 5 min, bukvalno sve je iscurelo iz mene, dehidrirao sam i postao ljubicast do veceri, pa me odveli u bolnicu i bio sam tamo 3 dana...
Pasulj se pokvario a ne kobasica! Kuvan pasulj se toliko brzo pokvari da ne poveruješ

Back