Pokušavam da privučem pažnju konobara treptanjem Morzeovom azbukom

Da li vam se ikada desilo da odete na dejt sa osobom za koju se kasnije ispostavi da je deeply disturbed?
Dakle ne čudnjikava osoba, uvrnuti fetiši i slično već ste tokom razgovora pomislili bežim ja odavde da izvučem živu glavu...?
Nikad nisam upoznavala tipove na netu, samo zene, a zene (tako sam ja bar razmisljala) ne mogu da budu toliko opasne. I zaista nisu bile.
Bilo je raznih cudakinja, ali ni na jednom dejtu nisam pomislila da mi preti opasnost od te osobe.
Cak jedna zena sa kojom sam bila kratko tokom studija, a koja se, ispostavice se, bavila nekim sumnjivim poslovima, nikada me nije svojim biznisom ugrozila.
Valjda sam imala vise srece nego pameti, sta li.

Nikad nisam upoznavala tipove na netu, samo zene, a zene (tako sam ja bar razmisljala) ne mogu da budu toliko opasne. I zaista nisu bile.
Bilo je raznih cudakinja, ali ni na jednom dejtu nisam pomislila da mi preti opasnost od te osobe.
Preach it sister!
Apsolutno se slažem da žene (dobro ima izuzetaka verovatno) ne mogu nikada biti toliko opasne koliko to može biti muškarac (kada se govori o prvim sastancima sa osobama sa neta o kojima ne znaš ništa)
Al' nisam smela to da napišem jer bi me opet napali da sam brkata feministkinja :malav:

Da li vam se ikada desilo da odete na dejt sa osobom za koju se kasnije ispostavi da je deeply disturbed?
Nisam imao takvo iskustvo
Dakle ne čudnjikava osoba, uvrnuti fetiši i slično već ste tokom razgovora pomislili bežim ja odavde da izvučem živu glavu...?
Naletao sam na čudnjakinje, o uvrnutim fetišima da ne pričam, ali baš situacija da bežim odavde i izvučem živu glavu ne.
Najbliže tome je bilo kada sam izašao sa ženom koja mi je rekla da je njen partner u zatvoru zbog nekih specifičnih stvari (kada mi je pokazala fotke sa njim i kada sam ga prepoznao bilo je - hvatam maglu :sad2:)

Све више је таквих људи, било мушкараца, било жена.

То више нема везе само са "дејтовима", већ и са осталим сферама живота.

Gospodzo u mom slučaju ja sam deeply disturbed person
Lep pozdrav od Iskape

Nisam imao takvo iskustvo

Naletao sam na čudnjakinje, o uvrnutim fetišima da ne pričam, ali baš situacija da bežim odavde i izvučem živu glavu ne.
Najbliže tome je bilo kada sam izašao sa ženom koja mi je rekla da je njen partner u zatvoru zbog nekih specifičnih stvari (kada mi je pokazala fotke sa njim i kada sam ga prepoznao bilo je - hvatam maglu :sad2:)
Smem li da pitam koje su to "specifične stvari"?
Ako je too much stavi u spojler

Gospodzo u mom slučaju ja sam deeply disturbed person
lisice.gif

Pošto ne upoznajem ljude preko interneta, prilazim uživo, nije mi se desilo da sam toliko omašio.

Bilo je devojaka sa kojima se ispostavilo da osim fizičkog izgleda nemamo nekih drugih interesovanja sličnih, to se završi ovako ili onako, ali da sam morao praviti exit strategiju, to nisam.

Eventualno kažeš nekome da te pozove i da prekine agoniju, ako ti je baš bezveze da prekineš to na očigledan način.

čuj da uzvučem živu glavu ...kakva ososba bi trebalo da sedi preko puta da bih pomislila ovako nešto?
kako smo sve konekcije između muškaraca i žena unapred podigli na borbeni nivo
sa pretpostavkom da sa druge strane sedi psihopata?
meni bi se više svidelo da mislim da je s druge strane stola prekrasno biće sa kojim ću provesti divne trenutke jednokratno ili više puta.

spot je glup animacija jeziva...stvarno ne razumem poruku

Седнеш за сто са особом да разговараш и видиш да је оптерећена нечим (бивши муж, нека политика, феминизам, чудни страхови).

Најопаснији су они који се прикрију на почетку некако и онда схватиш после неког времена колико су заправо погубни.

То бих морао уживо да ти причам.

čuj da uzvučem živu glavu ...kakva ososba bi trebalo da sedi preko puta da bih pomislila ovako nešto?
kako smo sve konekcije između muškaraca i žena unapred podigli na borbeni nivo
sa pretpostavkom da sa druge strane sedi psihopata?
meni bi se više svidelo da mislim da je s druge strane stola prekrasno biće sa kojim ću provesti divne trenutke jednokratno ili više puta.

spot je glup animacija jeziva...stvarno ne razumem poruku
I ja volim prekrasna bića i leptiriće, što jes jes

Седнеш за сто са особом да разговараш и видиш да је оптерећена нечим (бивши муж, нека политика, феминизам, чудни страхови).

Најопаснији су они који се прикрију на почетку некако и онда схватиш после неког времена колико су заправо погубни
To jeste.

Back