Pokušaj državnog udara u Nemačkoj, pali ekstremisti koji su planirali oružani napad na Bundestag, među uhapšenima i jedan Rus

Ni pale s nogu na njihova udvaranja, pa su ih izboli za svaki slučaj, da slučajno ne pozovu policiju zbog zlostavljanja na ulici.

A kada se dovlače njihove rude i enrgenti u Germaniju, pa ona ekonomska sila, pa tehnologija, pa Golf pa nemačka tehnika pa nemačka mEdecina, pa uređena država pa blagostanje onda može, a kada bi migrant malo da konzumira ono u šta je njegovo bogastvo utrošeno- ne može

Nije fer, budimo objektivni

Ruka se pozlatila onome ko cevku minirao

Zalužili su .. ne mogu a da se ne radujem, jače od mene šta da radim
Ne delim tu radost.

Ipak je to bio jedan megaprojekat koji je trebao da obezbedi energiju za evropsku privredu.

Sad nam sleduje recesija, milioni nezaposlenih,glad migracije ka industrijskim zonama.

Bice tesko

Pa da bi nekoga omlatio moraš prvo da ga nateraš da te izazove .. tako su i kod nas Švabovi radili .. ekstremni nacionalisti na zadnji ulaz, a liberali na prednji ulaz kada se dobijaju instrukcije
To sto psihoticno mrzis i prezires njemacki narod, kulturu i civilizaciju nije racionalan razlog da u datoj situaciji podrzavas ruske teroriste koji su pokusali izvrsiti puc.

Ne delim tu radost.

Ipak je to bio jedan megaprojekat koji je trebao da obezbedi energiju za evropsku privredu.

Sad nam sleduje recesija, milioni nezaposlenih,glad migracije ka industrijskim zonama.

Bice tesko

Njima sleduje.. a mi smo još uvek u njihovim kandžama zbog monetarne vlasti koju imaju ovde

Inače decenijama nisu dali da se izgradi Južni tok jer bi to značilo manje za njih resursa

Mnogo su nam zla naneli i nadam se da će za sve ispaštati

Njima sleduje.. a mi smo još uvek u njihovim kandžama zbog monetarne vlasti koju imaju ovde

Inače decenijama nisu dali da se izgradi Južni tok jer bi to značilo manje za njih resursa

Mnogo su nam zla naneli i nadam se da će za sve ispaštati
Pa da

Eh, da li imaš neki opipljiv dokaz za to ili čisto zato šdto se tako tvrdi po medijima? Kad smo već kod neonacizma, evo Bajdenove rasističke izjave o “rasnoj džungli” koju bi po njemu izazvalo (bio je to kraj sedamdesetih) primanje malih crnaca u belačke škole:

Pogledajte prilog 1267150
Ne volEm rasiste, soviniste i egoiste bez obzira kako se krste i vabe. DakleM pucas u prazno.

Back