Pokrivene zene u Islamu

Ljudima manipulisu preko madija.
Saudiska Arabija,Severna Koreja i druge drzave nisu takve kakve prestavlaju,nego te drzave smetaju veliki silama...

Isti slucaj je sa Kosovom...
Mislite da Srbi na Kosovu ne kupuju u pekarama kod Albanaca?
A ima ljudi koji govore da je Kosovo Srbija,a zapravo to su samo culi od madija.
Ti ljudi ne znaju sta ima na Kosovu a pricaju nesto...

Ma koji bre mediji, šta pričaš bre :lol:
Bio i video svojim očima!

Kakve pekare, ptarši i Kosovo,
tamo manje nindži ima nego u susednoj Bosni.
Ne šetaj sa teme...

Ljudima manipulisu preko madija.
Saudiska Arabija,Severna Koreja i druge drzave nisu takve kakve prestavlaju,nego te drzave smetaju veliki silama...

Isti slucaj je sa Kosovom...
Mislite da Srbi na Kosovu ne kupuju u pekarama kod Albanaca?
A ima ljudi koji govore da je Kosovo Srbija,a zapravo to su samo culi od madija.
Ti ljudi ne znaju sta ima na Kosovu a pricaju nesto...

Da, čuli smo sa B92 da je KiM Srbija, e ajde teraj se u PM.

32713293_894809270720760_8215107706541834240_n.jpg

planeta na kojoj zivimo izgleda ovako
pokrivanjem istices gordost kod sebe jer tim gestom hoces da pokazes da si bolji od svoje okoline
mislim planetarno, ne na komsije iz ulice
gordost je niska emocija koja spada u grehove
podjednako su mi odbojne pokrivene koje takve izlaze na javna mesta isto kao i ``slobodne`` koje u egiptu na bazenu sebe skinu u tanga toples
i jedna i druga su po mom kriterijumu u istoj kategoriji frik osoba

Ni malo simpatična ta nindža odela, njima je to robija čak i kada kažu
(pod pretnjom kamenovanja) da je to njihova vera n' shit!
Lepo je izvalio onaj dileja Boris Džonson
da liče na poštanske sandučiće :) )))

Ja ih viđam često, ide mulonja bradati u bermudama i majici
a "sandučić" za njim poskakuje, no comment!

Jeste...jos kada počne on da im truje mozak i popuje, što vazda rade, uzas.
Istini za volju, zavisi od zemlje do zemlje. Marokanke možda imaju ili nemaju maramu ali jedu živu decu koliko su svadljive i koliko "ne daju na sebe" a bogami i lake. Emiracanke su razmažene strahovito, ne može se izvući presek, mnoge su veoma fine žene, odrasle tamo po raznim Engleskama a poveci deo je strahovito nabusit. Svako malo osvane mučenje neke sirote Filipinke od strane nindža gazdarica. Zato sam svim srcem protiv da naše žene idu da rade po hotelima i kafićima, kako oni te ljude ponižavaju, strahota.
Katari su...ja ne znam kako ono da nazovem, ona poludivlja bića...mogu da budu zabradjene ali boze sačuvaj kakvog su vaspitanja ljudi te nacije.
Sa druge strane, moje najmilije su Iranke, Pakistanke i Indijke...poslednje nisu iz muslimanskih delova ali ih moram pomenuti kao primer divnih žena. Iranke imaju sal ali ove koje sam upoznala, ma mnogo su lepo vaspitane. Ni nalik nindžama...tako da, sve je to islam i ljudi često ne prave razliku. Smatram da nismo isti za vezu i brak ali zaista ima finog sveta...naročito Iranaca i Pakistanaca. Mozda zbog istorije, možda zato što nisu Arapi...ne bih znala ali razlike su značajne.

Jeste...jos kada počne on da im truje mozak i popuje, što vazda rade, uzas.
Istini za volju, zavisi od zemlje do zemlje. Marokanke možda imaju ili nemaju maramu ali jedu živu decu koliko su svadljive i koliko "ne daju na sebe" a bogami i lake. Emiracanke su razmažene strahovito, ne može se izvući presek, mnoge su veoma fine žene, odrasle tamo po raznim Engleskama a poveci deo je strahovito nabusit. Svako malo osvane mučenje neke sirote Filipinke od strane nindža gazdarica. Zato sam svim srcem protiv da naše žene idu da rade po hotelima i kafićima, kako oni te ljude ponižavaju, strahota.
Katari su...ja ne znam kako ono da nazovem, ona poludivlja bića...mogu da budu zabradjene ali boze sačuvaj kakvog su vaspitanja ljudi te nacije.
Sa druge strane, moje najmilije su Iranke, Pakistanke i Indijke...poslednje nisu iz muslimanskih delova ali ih moram pomenuti kao primer divnih žena. Iranke imaju sal ali ove koje sam upoznala, ma mnogo su lepo vaspitane. Ni nalik nindžama...tako da, sve je to islam i ljudi često ne prave razliku. Smatram da nismo isti za vezu i brak ali zaista ima finog sveta...naročito Iranaca i Pakistanaca. Mozda zbog istorije, možda zato što nisu Arapi...ne bih znala ali razlike su značajne.

Šiti su dosta liberalnijih shvatanja, nekako su bliži nego suniti. Takođe je i uticaj Sovjetskog Saveza učinio svoje u bivšim članicama inače bi svi bili kao poremećeni Saudijci i Afghani.
Iskreno meni je to sve jako strano i neshvatljivo, odbojno. Koliko puta sam video gde žene umalo ne poginu prelazeći tj. pretrčavajući ulicu jer ne vide ništa od burke.
Pokrivene potpuno na +40 i kusur C je kazna iz koje god od zemalja koje si nabrojala. Jednom prilikom sam bio u nekoj tekstilnoj radnji i ulazi mlada majka sa kćerkom tinejdžerkom odprilike
da joj izabere burku, veruj mi srce mi se steglo jer sam shvatio kakav je život očekuje u zemlji večitog rata i opijuma. :(

Želim im tamo na Bliskom Istoku i Aziji da se jednog dana otrgnu iz tih lanaca stvarno
ali ne i da donose svoje probleme ovde.

• Podržavam
Reactions: Em.

Back