Jeste...jos kada počne on da im truje mozak i popuje, što vazda rade, uzas.
Istini za volju, zavisi od zemlje do zemlje. Marokanke možda imaju ili nemaju maramu ali jedu živu decu koliko su svadljive i koliko "ne daju na sebe" a bogami i lake. Emiracanke su razmažene strahovito, ne može se izvući presek, mnoge su veoma fine žene, odrasle tamo po raznim Engleskama a poveci deo je strahovito nabusit. Svako malo osvane mučenje neke sirote Filipinke od strane nindža gazdarica. Zato sam svim srcem protiv da naše žene idu da rade po hotelima i kafićima, kako oni te ljude ponižavaju, strahota.
Katari su...ja ne znam kako ono da nazovem, ona poludivlja bića...mogu da budu zabradjene ali boze sačuvaj kakvog su vaspitanja ljudi te nacije.
Sa druge strane, moje najmilije su Iranke, Pakistanke i Indijke...poslednje nisu iz muslimanskih delova ali ih moram pomenuti kao primer divnih žena. Iranke imaju sal ali ove koje sam upoznala, ma mnogo su lepo vaspitane. Ni nalik nindžama...tako da, sve je to islam i ljudi često ne prave razliku. Smatram da nismo isti za vezu i brak ali zaista ima finog sveta...naročito Iranaca i Pakistanaca. Mozda zbog istorije, možda zato što nisu Arapi...ne bih znala ali razlike su značajne.