MisliM_StvaRnO
Primećen član
- Poruka
- 968
Nasao si programera koji ce uraditi takvu vrstu sajta sa tolikom bazom podataka gde ima dosta i frontenda i backenda,registracije,placanja itd..i to sve za 500 i kusur evra?Recimo sve i da je nerealno covjek ne zna dok ne proba. Kada bi se svi vodili cinjenicom da nece uspijeti svijet danas ne bi bio kakav jeste. Vijecita dilema oko biznisa sta ako ne uspijem. To je ugasilo mnogo mladih ljudi koji su imali ideje i zelje da nesto urade i postignu u svom zivotu. Negativci koji ti u startu kazu da neces uspijeti. Vidite ja imam pare ustedjene, znaci ulozim 500-600€ koje necu ni osjetiti i probam. Ako propadne nista ostacu kraci za 500€ i to je to. Ljudi danas potrose pare na milion nekih gluposti a na kraju krajeva i nije neka cifra da se zapocne neki sopstveni posao. Ja ne zudim da od toga zaradim neke silne pare ali eto cisto da probam da zaradim barem prosjecnu platu da budem sam svoj gazda i da ne radim za drugog i njemu punim dzep![]()
Izgleda da stvarno pada cena IT strucnjaka ili je mozda neki pocetnik kome treba praksa.Ili mozda lik planira od raznih free templejta po netu i pluginova "sastaviti" da drzi vodu.