Pokret "Naši": Đilas u Americi predao spisak rusofila?

Naravno da su oni proruski i baš kao takvi se lako mogu iskoristiti od strane udbe. Na primer ovo sada. Na ovaj turizam Đilasa, Marinike i Borka niko se ozbiljan nije ni osvrnuo. Provaljeni su kao lažni opozicionari i gotovo. Ne pomaže ni odlazak u Vašington. I onda se od strane udbe angažuju Naši da izađu sa svojom pričom. Ne bi li se nekako pažnja javnosti malo vratila na Đilasa, Mariniku i Borka. Jer, po planu i programu, Marinike više nema sa papirima ispred EPS-a. SSP je politička prošlost. To svi žele zaboraviti, a najviše oni koji su za SSP glasali. Zato se platila neka hiljadarka Našima, a oni će na svoj način proizvesti malo pažnje za turiste u Vašingtonu.
Svi oni hoće lepo da žive od politike.
 
Đilas je lažni opozicionar. Čak su se evropski obaveštajci bavili ulogom predsednika SSP-a Dragana Đilasa na političkoj sceni u Srbiji i nazvali ga Trojanskim konjem opozicije. Svojim sastankom sa Aleksandrom Vučićem sprečio je izbijanje masovnih demonstracija zbog izborne krađe. Sastankom je izazvao antiklimaks. To i vrapci na grani znaju. Ova fora sa starim slugama režima, pokretom Naši, a koji Đilasa nešto kobajagi prozivaju, neće uspeti ponovo prevariti proevropsko glasačko telo. Uostalom, svi koji su za EU čekaju da Ne Davimo Beograd postane politička stranka i da se onda oko njih pravi nova koalicija na nivou republike. O Đilasu, Mariniki i Borku više niko i ne razmišlja kao o opoziciji.
Не само то шта си навео, а све је тачно, већ је Ђидо Тројански уништио (заједно са другом Поздерцем који сада, гле чуда, љуби "Мајчицу") Савез за Србију. Срушио је протесте 2019те. Увукао опозицију у бесмислени бојкот, а ко је јавно рекао да је бојкот глупост, био је сатанизован од стране неколико Ђидиних медија. На Београдским изборима 2018те, Друг Ђидо није хтео да тада опозиционара и популарног председника општине Нови Београд Гангулу стави на чело листе иако се овај нудио. Са друге стране преко своје армије ботова предвођених Piscem punk prozе код опозиционо настројених Београђана гадио НДМБГД пошто забога неће са њим у коалицију. НДМБГ због тога није прешао тадашњи цензус од 5% (освојили су тада званично скоро 4%). Да је Ђидина листа тада са Гангулом више освојила и је НДМБГД прешао цензус, СНС би још пре четири године изгубио Београд.
Ђидо је уништио неке интересантне политичке личности у опозицији, као што је на пример Марко Бастаћ који је са својим удружењем грађана својевремено био освојио довољно гласова да постане председник општине Стари град и могао је, да је остао активан, да допринесе победи у Београду, међутим када је пришао Ђидиној "највећој партији опозиције", отеран је одатле, био сатанизован и нестао је са политичке сцене. Ђидо је наместио Светом Леки ону ујдурму са измишљеним силовањем и тиме спречио да Св.Лека склони безвезног Лут(k)овца са чела ДС-а и постане харизматични председник жутих кога, ако ништа друго, бар зна цела Србија. Управо је Ђидо тај који се успротивио захтеву НДМБГД да се београдски избори раздвоје од републичких и председничких и позвао да се не изађе на онај референдум о реформи правосуђа да случајно председник СНС не изгуби јер би то за његов режим био незгодан ударац пре избора. Истакао Поноша за председничког кандидата, а деда Владету да фигурира као кандидат за градоначелника премда би логично било да је обратно; Владета би био скоро* идеалан као председнички кандидат (*на страну сад што је стари сарадник удбе, стари ДСС-овац Владета, заправо Ђидин саучесник у тој превари). Ђидина Странка Страха и Неправде није пружила подршку коалицији "Ајмо људи" која да је прешла цензус на поновљеним гласањима у Београду, данас би се друга песма певала. И мрзи ме да набрајам.
 
Код тебе изгледа да су сви национално декларисани !!! ПАЗИ САД!!!! не српска опозиција него Вучићева опозиција. :hahaha:
Nisu ovo nikakvi nacionalisti kada vole više Rusiju nego Srbiju. Oni su možda ruski nacionalisti, ali srpski nisu sigurno.
 
Nisu ovo nikakvi nacionalisti kada vole više Rusiju nego Srbiju. Oni su možda ruski nacionalisti, ali srpski nisu sigurno.
Да ли ти било шта знаш о покрету НАШИ и другим српским покретима које овде пљујете.
Ггосподо где сте били и шта сте радили рецимо 2013. године ?

1664655668898.jpeg



1664655700165.jpeg


1664655739905.jpeg
 
Šta kažu, da li je spisak bio na papiru, rukom pisan, onako old style kao u doba hladnog rata ili možda neki PDF na flešu.

Da li neko sa IQ većim on srednje dnevne temperature u oktobru može da veruje da dana neko treba da ide u USA da njima preda spisak, pazi sad, "rusofila" u Srbiji. Eto USA ne zna, mora da im se kaže, oni ne prate situaciju i ne znaju šta ko radi i izjavljuje.

Evo kao da vidim, vadi Đilas A4 iz unutrašnjeg džepa, visoki karo, ispresavijan i izgužvan, neka imena podvučena dva puta, neka samo jednom.

Amer iz CIA stavlja naočare, čita pažljivo, pa pita "Who the **** is Djoka Vlah"
 
Ђилас:Ево списка русофила.
Референт ЦИА:да ли је оверен код нотара?
Ђилас:Није, нисам имао за таксу за оверу.
Референт ЦИА:Дај да погледам.
...
Референт ЦИА: Што си нам донео списак наших агената?Докле ћу ја да радим са аматерима?
 

Back
Top