- Poruka
- 6.426
Ajde cure dajte nam ideje da se ne mučimo. Što biste najradija za novogodišnji, božićni poklon dobile, koji parfem, kakvi automobil, koliko nula itd. spašavajte
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Парфем је одличан поклон.
znam letriko ali koji vam paše najbolje, nije da se ja ne razumin u mirise ali ja uvik kupim onaj koji se meni sviđa mirisat na ženi a možda njoj ne paše?
čitam te tamo na ljisu i pomišljam jebbote ovaj neki jebbač neviđeni, šmeker ****** palac, a glej sad kakva tema
štaje ovo bre taman sam teo ja vas da pitam kako i šta za ng, kad ono ladan tuš
Одеш до парфимерије с њом и видиш шта гледа и где се задржава.
E najbezbednije ti kad ne znas sta ces - VAUCERAjde cure dajte nam ideje da se ne mučimo. Što biste najradija za novogodišnji, božićni poklon dobile, koji parfem, kakvi automobil, koliko nula itd. spašavajte
Онда идеш сам и замолиш продавачицу да ти помогне при избору.
E najbezbednije ti kad ne znas sta ces - VAUCER
spasava stvar
Imas to u svim radnjama (lili, dm, butici, decije radnje, knjizare....ma svuda)
Uplatis neki iznos, dobijes karticu u koverti, poklonis to....pa neka sama birka sta joj volja
letriko nije u tome fora, šta će ti prodavačica, kupiš iznad 100eura i pogodio si, samo, neke žene vole teške parfeme, neke blago cvijetne, neke čokoladne ima toga. mislio sam ima li pravilo kakav kojoj vrsti, tipu žene odgovara?
letriko nije u tome fora, šta će ti prodavačica, kupiš iznad 100eura i pogodio si, samo, neke žene vole teške parfeme, neke blago cvijetne, neke čokoladne ima toga. mislio sam ima li pravilo kakav kojoj vrsti, tipu žene odgovara?
- - - - - - - - - -
ne bi to kupio taman crko
Шта знаш ако то не знаш. Мислим, укус те девојке/жене којој купујеш.
Зато ти и кажем да питаш продавачицу да ти помогне, оне знају те финте.
Kako to prodavacica zna sta ona voli pobogu
On je trebo da se potrudi da sazna koji to parfem ona prska, jaka mudrost pogledsti bocicu kad se prska...
Nisam cura, al` znam neke sto vole... http://parfemcentar.com/Givenchy-c-106.html?gclid=CNixj87T8skCFROeGwodroMNDgAjde cure dajte nam ideje da se ne mučimo. Što biste najradija za novogodišnji, božićni poklon dobile, koji parfem, kakvi automobil, koliko nula itd. spašavajte
Nisam cura, al` znam neke sto vole... http://parfemcentar.com/Givenchy-c-106.html?gclid=CNixj87T8skCFROeGwodroMNDg
Ili skoriji vikend u nekoj banji sa termalnom vodom na otvorenom bazenu.
Ма у фазону да јој опише особу па му она онда напрскава картончиће.
Озбиљно, искусна продавачица зна све.
Pa vidi sama cinjenica da si sa nekim a ne znas sta voli je zesci problem sa tobom
Ja ti dam idealno resenje za vas nesposobne da se zainteresujete za drugu osobu, tebi ne valja
Onda idi i promasi poklon taman da shvati sa kakvim je tipom
Forumasi da ti kazu sta ti riba voli, sacuvaj me sv kravo
- - - - - - - - - -
Kako to prodavacica zna sta ona voli pobogu
On je trebo da se potrudi da sazna koji to parfem ona prska, jaka mudrost pogledsti bocicu kad se prska...
sto evra za parfem
dal ste vi normalni, kojim se to ciframa razbacujete
To ni ja ne kontamsto evra za parfem
dal ste vi normalni, kojim se to ciframa razbacujete