Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
zna,bila je kucni pas,pa je vlasnica nije pazila za vreme teranja,pa se sparila sa mesancem i vlasnica je izbacila skotnu na ulicu,pa je Nada nju uzela i sada je udomljava 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cula sam se sa nadom, sutra idem da vidim kucu
dexas da li mozes da povedes iz ns i plavu macu, kontakt mi je ikac013, nama je problem samo prevoz
Zena po imenu Nada ima 10 pasa, dve zenke je skotne nasla na ulici, jedu kokerku koju je komsinica izbacila skotnu i od nje poklanja 2 muzjaka i nju!
Jedan muzjak je kratkodlak, crn a drugi je isto crn ali je u originalu kao koker. To su stenci od 3 meseca ocisceni od glista!
Majka ima 2 godine(kokerka) i ona je krem boje, preslatka.
Od druge zenke je od 10 stenaca spaseno 5, jedno je poklonila a jedno udomljava!
Molim sve da pomognu u udomljavanju jer je zena prihvatila Rubija ako se stenci udome!
Svi psi ce biti manjeg rasta, 2 polukokera i ovo malo!
Slike su lose jer sam slikala telefonom!
postoji tema na ovom pdf ta divna štetna stvorenja gde će ti sve postati jasno
Ako neko zeli da usvojimace a iz Novog Sada je ili stene nek se javi
Sutra idem za ns i vec sam udomio stene i dva meceta
Javi te se na pp ili na mob 064555-05-07
E mi smo dobili macu, hvala Dexas, evo celo vece se igramo sa njom, luda je ko struja![]()
Poklanjamo 3 minijaturna plavooka maceta - 2 crnkaste devojcice i 1 zutog decaka (1 od zutih decaka je vec obecan). Mama je tigrasta domaca macka (koju smo i mi uzeli upravo preko ovih oglasa), tata se ne zna, ali pretpostavljamo da je angorac jer su svi macici debeljuskasti i plavooki. Svi su blesavi i pitomi, naviknuti na psa (koji se o njima brine skoro kao mama) i na klince. Do 8. decembra moraju da ostanu sa mamom a onda su vasi
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili biste voleli da vidite mace pre nego sto ih uzmetejavite se! telefon je 0621297537, e-mail gorica@eunet.yu
Pozdrav,
Gorica
![]()
Mara je uzela stene pod slikom 002, ostao je drugi muzjak, njegov brat, kratkodlaki, ostao je mali stenac kao jazavicar!
Ljudi opet molim da pomognete u udomljavanju!
Stenci su preslatki, umiljati, pametni, nauceni su da vrse nuzdu napolju!
Kontaktiraj korisnika na ppoce jedan decko ovu zutu macu ali broj nije dobar!!!ima 7 cifara on je zvao kaze da nema tog broja