Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Maloj Beti hitno treba dom!!! Preksinoc smo joj odneli kucicu i stavili je da se skloni sa hladnoce,ali je juche neko sklonio kucicu i okrenuo je ulazom na gore,tako da ona ne moze da udje i polomio je dno kucice!!! Uf,kako sam besna,ne mogu da verujem da im smeta mala kucica i da su toliko zli da je polome i sklone samo da pas ne bi mogao da udje da se ugreje,kako su ljudi loshi,jao boze.
Ne mozemo da uzmemo Beti kod nas posto smo uzeli neko drugo stene koje ima stenecak i pod terapijom je.
Beti je vesela i trchkara po snegu,ali nema gde da spava jadna. Ona ne mora da bude u stanu,dovoljno je da je uzme neko ko ima dvoriste i ko ce joj napraviti finu kucicu,ali nikako da je drzi zatvorenu u boxu ili jos gore vezanu.
Molim vas ljudi pomagajte!!!!
064/3200-695 ili 064/ 926-31-71
usvojite Beti.

evo ga gasha,udomljen je pre 10 dana,i predivan je:)
my.php
[/URL][/IMG]

Poklanjam malog kucu od oko dwa meseca, veoma je miran i poslusan, nasla sam ga pre desetak dana na ulici, okupala,ocistila od buva i glista, ali zaista nemam uslova da ga zadrzim. ako neko zeli da usreci jednu malu dobricu neka se javi na 0642249926.
Kuca je zaista divna, molim dobre ljude koji bi zeleli da dobiju vernog prijatelja da se jave sto pre.

Izabela

Poklanjam malog kucu od oko dwa meseca, veoma je miran i poslusan, nasla sam ga pre desetak dana na ulici, okupala,ocistila od buva i glista, ali zaista nemam uslova da ga zadrzim. ako neko zeli da usreci jednu malu dobricu neka se javi na 0642249926.
Kuca je zaista divna, molim dobre ljude koji bi zeleli da dobiju vernog prijatelja da se jave sto pre.

Izabela

Обавезно убаци сликицу, биће много лакше а и привући ће пажњу! ;)
Ако не знаш како да ставиш слику, прочитај тему "правила и објашњења".

hribar81, надам се да ми не замерате што сам ставила ове слике уместо оних ваших линкова. Много је боље да се одмах виде слике, а и немају сви добру конекцију па им се оне веће слике јако споро отварају. Надам се да ћете успети да удомите куце!

samo da se javim:

Imam tri leminga zahvaljujuci Alaaemyrusu.
Koliko sam skapirao moje moze im se svasta davati,mada najvise im treba davati zitarice,semenke...

tako da ako neko zeli da dobije leminga nek se javi(mladunce nove ;) ),samo treba im obezbediti kucicu,tocak i dosta prostora,to se moze uraditi i postavljanjem vise platfotmi u jednom akvariumu,ako imaju prostora onda se ne tuku,ako ne,onda im je tesko.

a hteo bih da uzmem i nekog leminga druge boje,moji su sivi sa prugom,postavio sam i novu temu jer nisam video ovu (pa su tamo i slikice mojih). dakle ako imate svele,bele,crne,ili zuckaste bili bi mi interesatni.
Posto sada planiram da uzmem veci akvarium i da uzmem jednog belog koga sam vec ugovorio i jos jednog u nekoj drugoj boji a da se razlikuje.

toliko za sada.Cuvajte dobro svoje leminge

ko zeli da ih vidi neka prati ovaj link: tema je isto na ovom forumu al brzo predje na sledece strane pa sam zato opet ubacio ovde. http://forum.krstarica.com/threads/135706&page=2

Poklanjam sivo-belu macu, ima oko 5,6 meseci,ociscena je od parazita i treba da bude vakcinisana.Zenka je, umiljata, naviknuta na posip i mnogo je slatka... Nazvala sam je Zara. Inace, mnogo je fina, kao neka gospodjica je :_)
Ako je neko zainteresovan moze me kontaktirati na 063/ 317-046

Ja udomljavam jedno stene, mesanca rotvajlera. Devojka je pre 2 nedelje zvala, videla slike, rekla da ce doci u toku vikenda da ga vidi. Drugi ljudi zvali, ja rekla da je udomljeno. Pozvala ju u subotu, ona kaze uzela je kuche, sa ulice, da se ne ljutim. Ja se naravno nisam naljutila, nek je uzela sa ulice nekog jadnicka.
Potom sam videla da ovde neko (ne znajuci uopste da je to ta devojka) pita za mladog dobermana. Prijatelj mi se seli u Novi Zeland, i mora da ostavi dobermana od 14 meseci, pa sam ih povezala. Ona mi se javi, kaze da se ispostavilo da je ono kuce sa ulice necije izgubljeno (u sta sad veoma sumnjam), i da je morala da ga vrati.
Otisla da vidi dobermana, dogovorila da ga momak doveze do nje. On se oprostio sa psom, srce mu puca, kupio hranu za njega da joj da, i odveze ga. Ako se ne varam, za dva sata, mu se javila i rekla da se vrati po psa, da joj mama ne da da ga drzi.
Eto.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back