Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je mala Beti,stara oko 5 meseci. Zivi u mom kraju i prava je skitara mala. Danas sam je trazila ceo dan u tri ture i tek malo pre sam je nasla tamo gde inache boravi i slikala sam je telefonom pa su slike malo losijeg kvaliteta. Deluje mi kao mesanka Malinoe posto je takve boje a i gradjom malo podseca.
Sutra ako je nadjem u neko normalno vreme,vodim je kod veterinara u mom kraju na pregled da vidimo dal je skroz zdrava,pa ako jeste,dacu joj vakcinu.Bice ochishcena i od parazita i spremna za usvajanje.
Mnogo je pametna i voli da grize i vuche Unin povodac i tako seta Unu okolo naokolo,sto se Uni bas i ne dopada,ali sta je tu je,sa malom Beti nema oces-neces, nego moras.
Mnogo je dobra,obozavam je.
onaj ko je usvoji,nikako nece pogresiti,Beti je pravi mali prijatelj. Razigrana je ali nije bas haotichna i luda kao moja Una,ipak je dosta pristojnija i neznija od Une....
Bice pas srednje velichine recimo malo iznad kolena.
Onaj ko zeli da je usvoji neka mi se javi na 064/3200 695

Ovde dole sheta Unu :lol:

kuca je bash swatka!!!!:D:D:D

Ako neko zna nekog ko bi poklonio papagaja, nek se javi.
bilo koje vrste. Ja planiram da kupim papagaja kroz koju nedelju (za praznike), pa rek`o zasto da ga ne usvojim, posto ima ljudi koji bi ih se rado otarasili.
Samo da nije neki divljak, ili ako je vec divljak, onda da je mlad, da moze da se pripitomi.Znam sa papagajima, tako da pripitomljavanje ne bi bio neki problem.

Imam jedno pitanjce: mojoj mami je posle duuuugo godina uginula maca koju je imala i vec nekoliko puta mi je rekla da bi volela novu. Sada bi to trebalo da bude novogodisnji poklon. Imamo dvoriste, tako da prostor nije problem,naravno macka moze da bude i u kuci,kako joj se kad hoce :) Medjutim imamo i psa (jako pitomog, obozavao je prethodnu macku) - da bi se pas i nova macka slozili, vazno je da je macka jos uvek bude mace kad pocne da zivi kod nas :) znaci: treba mi zensko mace po koje bih dosla 31.decembra ujutru. Volela bih da vidim i slike pre toga. Ukoliko je ocisceno od glista i vakcinisano tim bolje. Sigurna sam da postoji neko ko bi poklonio mace...Hvala mnogo

Evo ovako: treba mi zensko mace (vazno je da je mace tj jos uvek malo, posto ce ziveti zajedno sa kucom) , uslovi idealni - dvoriste i kuca pa gde joj se hoce. Mojoj mami je posle mnogo godina uginula njena macka,i nekoliko puta je rekla da zeli novu,pa bih da je obradujem za Novu godinu. Verujem da ima ljudi koji poklanjaju zenske macice,javite se ovde na forum pa cemo se dogovoriti. Slika je dobrodosla. Hvala svima

Pozdrav svima. Poklanjamo mladog muzjaka (ima oko 2 godine), vakcinisanog i mikrocipovanog. Ovaj decko je vec jednom udomljavan ali i posle vise meseci rada sa vlasnicom na poboljsanju nacina drzanja, ona je prekrsila svaki dogovor i nije uspela da mu obezbedi osnovne uslove za dobar zivot - kvalitetnu kucicu i slobodu kretanja. Zbog toga je pas (Kalu mu je ime) uzet nazad i sada u potrazi za novim domom i vlasnikom koji ce ga voleti.

Kalu je izuzetno miroljubiv pas, poslusan i prijateljski nastrojen prema ljudima, deci, kao i prema drugim psima. Velikog je rasta, ali je pogodan kako za kucu sa dvoristem tako i za stan (ima higijenske navike). Pretpostavka je da je mesanac dalmatinca ili cak neke doge. Ukoliko je neko zainteresovan, molim vas javite se na 064/2754786 ili posaljite privatnu poruku.

kalu1br0.jpg

kalu2au7.jpg

kalu3hu8.jpg

kalu4ws8.jpg

kalu5wk5.jpg

Takodje prenosim informaciju da se poklanja i ovaj lepi dogo argentino. Pas je izuzetno lep, iako trenutno jako mrsav. Temperamentan je, te ce mu trebati cvrst i odlucan vlasnik. Prema ljudima je skroz ok, ali je prema psima veoma neprijateljski nastrojen, mada je moguce da je to posledica uslova u kojima se trenutno nalazi (smesten je u jedan azil). Ukoliko je neko zainteresovan da usvoji ovog lepotana, molim vas javite se privatnom porukom.

Evo i par fotografija.

65219911zr1.jpg

84598798tz0.jpg

31877531vv0.jpg

36251787np9.jpg

90420962cc0.jpg

Ovo je mala Beti,stara oko 5 meseci. Zivi u mom kraju i prava je skitara mala. Danas sam je trazila ceo dan u tri ture i tek malo pre sam je nasla tamo gde inache boravi i slikala sam je telefonom pa su slike malo losijeg kvaliteta. Deluje mi kao mesanka Malinoe posto je takve boje a i gradjom malo podseca.
Sutra ako je nadjem u neko normalno vreme,vodim je kod veterinara u mom kraju na pregled da vidimo dal je skroz zdrava,pa ako jeste,dacu joj vakcinu.Bice ochishcena i od parazita i spremna za usvajanje.
Mnogo je pametna i voli da grize i vuche Unin povodac i tako seta Unu okolo naokolo,sto se Uni bas i ne dopada,ali sta je tu je,sa malom Beti nema oces-neces, nego moras.
Mnogo je dobra,obozavam je.
onaj ko je usvoji,nikako nece pogresiti,Beti je pravi mali prijatelj. Razigrana je ali nije bas haotichna i luda kao moja Una,ipak je dosta pristojnija i neznija od Une....
Bice pas srednje velichine recimo malo iznad kolena.
Onaj ko zeli da je usvoji neka mi se javi na 064/3200 695

Ovde dole sheta Unu :lol:

:) evo je mala opet

imam cetiri mala maceta na poklon... mali su i slatki i divni i dobri su u stanu... sad su napolju, na hladnoci, pa ako ima neko ko bi mogao bar privremeni smestaj da ponudi, to bi bilo suuuper! :)
ako je neko zainteresovan neka mi posalje privatnu poruku...
anja

Danas me je neki decko kontaktirao u vezi oglasa za macu koju sam vec udomila, pa sam ga uputila na tebe. Posto se zali da mu je pokvaren komp i da mailove salje sa telefona, predlozila sam mu da te ja kontaktiram. Dok cekam njegov odgovor, mogao/la bi da mi posaljes kontakt telefon na pp, kako bih mu ga prosledila ukoliko odluci da mu zenska maca odgovara.
Pozdrav!

Ja sam jednu macu udomila, jednu sam odlucila da zadrzim i sad mi je ostala jos jedna-devojcica, vakcinisana, ociscena od parazita, stara 2,5 meseca. Mnogo je slatka, ako je neko zainteresovan poslacu mu i sliku, jer ovde ne znam da postavim...Sve sto vas interesuje pitajte na 063/ 317-046 ili na pp.
Pozdrav!

Evo i mene mačkare, medju malenim kucana slatkicama. Moja Seka vodi račina o ovim preslatkim pućkicama, dok oni rastu u želji da postanu nečiji kućni ljubici :P :P :P :P :P :P :P :P . Uh...
Otvaram oglas za ovih osam slatkišana kako bih pomogla mojoj sestri, a nas dve zajedno malenim bebicama od mesec dana.
Evo kako je ona sastavila oglas za vas koji ste u potrazi za novim ljubimčetom:

"Naša mama je pre mesec dana,donela nas osmoro na svet. Mi smo mali,veseli,razigrani, i ako živimo na ulici, opštini Zvezdara.
Po velikoj hladnoći u improvizovanoj kućici za sve nas. Tamara nas obilazi nekoliko puta dnevno, donosi nam hranu i mazi nas...a mi zavidimo njenoj kuci na toplom domu i ljubavi koju ima. Uveče kada se sćućurimo pored naše mame, mi sanjamo o nekome ko će da nas voli...Sanjamo da nadjemo topli kutak u nečijoj kući, da možemo da jedemo svaki dan i da nas neko mazi...a,onda nas probudi ostra zima,glad i samoća.
Mi vas molimo,ako volite kuce i ako imate malo prostora za jednog od nas, mi ćemo biti presrećni! Dovoljno je da vas osmoro ima veliko srce i svako od nas će naći dom, a mi za uzvrat pružamo nežnosti,ljubavi i radosti bez granica!
A do tada čuva nas nasa mama i Tamara, kojoj se možete javiti za sve informacije o nama na 0638088882.
p.s.: ove naše slike su probne i slikane na brzinu...biće ih joooš"

kucepuckiceyb3.jpg

Sasvim slucajno sam pocela da iscitavam ovu temu, i zelim samo svima vama, koji se toliko brinete za ove napustene zivotinje, pored kojih drugi ljudi svakog dana prolaze na ulici ne udostojivsi ih ni pogleda, i trazite im dom, da kazem da ste divni i jako plemeniti ljudi, i da se nadam da ce vam se to visestruko vratiti u zivotu :)

Ja sam jednu macu udomila, jednu sam odlucila da zadrzim i sad mi je ostala jos jedna-devojcica, vakcinisana, ociscena od parazita, stara 2,5 meseca. Mnogo je slatka, ako je neko zainteresovan poslacu mu i sliku, jer ovde ne znam da postavim...Sve sto vas interesuje pitajte na 063/ 317-046 ili na pp.
Pozdrav!

samo da kazem da sam usvojila ovo drugo mace tj macora i sestra mu je prelepa,slatki su,pametni,ma medeni!Ne razmisljajte nego je udomite!!!

Poklanjam mesanca rotvajlera, muskog, starog mesec dana. Stene je veselo, i ujedno mazno. Iako je sa 10 dana nadjeno u kontejneru, odlicnog je zdravlja, i to ne kazem ja nego veterinar. Slika je kad je bio 15 dana...sad je duplo vece. Ocisceno od glista, za vakcinu je jos rano, ali pokrivano troskove.

Prilozi

• smanjeno stene.jpg
    smanjeno stene.jpg
    19,8 KB · Pregleda: 23
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back