Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
MasinacCcC:
LOL pa aj mi reci jel bi ti uzela neku matoru mrcinu koja se jedva vuce.
Ja imam ,kako ti rece,"matoru mrcinu koja se jedva vuce",a vidim da za tebe uopste i nije pas, jer kada bude bio matora mrcina koja se jedva vuce,pitanje je da li ces tog psa uopste paziti i brinuti o njemu posto sada imas prema starim zivotinjama takav stav,a pritom jos uvek nemas ljubimca.

tanana...:
Takve razlike su i normalne!Ako imash poznato leglo zdravo i pravo pas vredi svake pare (nemojte pogreshno da shvatite i napushteni psi vrede vec pricam o podmuklim takozvanim odgaivacima)!!!

I naravno postoje razlike izmedju AST i pita fizicki mala psihicki ogromna!

Ne bih se slozila, tu pricu su prodavali odgajivaci staforda, da bi uverili ljude kako je to porodicni pas, "za razliku" od pita. Posto je pit postao ozloglasen, niko ga vise nije hteo osim onih koji bi da izigravaju baje, odgajivaci se dosetili da prodaju ljudima maglu samo sa drugim imenom, ujedno da mogu da idu na izlozbe. Ranije sam i ja mislila da medju njima ima razlike, ali kako sam vremenom upoznala i procitala sto sta od obe rase, postalo mi je jasno da je to u stvari jedna rasa. Cak sam saznala da su stafordi zapravo nastali od pitova. Jedina razlika koja postoji je izmedju tih takozvanih "game" pitova, koji su uzgajani za borbe, oni su dosta manji od ovih koji se vidjaju na ulici, ali izuzetno jaki i izdrzljivi.

dejana-beba:
MasinacCcC:
LOL pa aj mi reci jel bi ti uzela neku matoru mrcinu koja se jedva vuce.
Ja imam ,kako ti rece,"matoru mrcinu koja se jedva vuce",a vidim da za tebe uopste i nije pas, jer kada bude bio matora mrcina koja se jedva vuce,pitanje je da li ces tog psa uopste paziti i brinuti o njemu posto sada imas prema starim zivotinjama takav stav,a pritom jos uvek nemas ljubimca.
Pa naravno da cu brinuti i paziti i kad bude stariji nego nebi bas odma na pocetku da imam starog psa,a pritom da ga platim kao mladunce ili jos vise.

Ovo je malo off topic, ali... Da li ste citali za onu kucu heroja koja je spasila decu na Novom Zelandu? Neki mali terijer je nasrnuo na dva pit bula da odbrani decu na koju su se pitovi ustremili. Uspeo je da ih odvoji od dece ali su ga ovi toliko povredili da su morali da ga uspavaju. Hrabra je to kuca. Zvao se Dzordz.

Posto vidim da dosta ljudi hoce retrivere ili vucijake ili neke slicne mesance bacite malo pogled na halo oglase, sajt je: halo oglasi
Tamo ima dosta oglasa tog tipa, ima jedan sto poklanjaju zlatnog retrivera od 10 meseci, a ima i za vucijake mlade ali odrasle, i najraznoraznije mesance. Pa koga zanima nek baci pogled.

Da li je moguce da kuce maltezera kosta od 300 do 400 evra? Da imam te pare ne bih zalila dati, ali to je zaista previse za ove uslove. Da li neko zna ko ih ima, ali za neku pristupacniju cifru. Imam ogromnu kucu i dvoriste i zaista odlicne uslove za pse. Ako neko zna neka mi odgovori. Hvala unapred!

Hubba Bubba:
Da li je moguce da kuce maltezera kosta od 300 do 400 evra? Da imam te pare ne bih zalila dati, ali to je zaista previse za ove uslove. Da li neko zna ko ih ima, ali za neku pristupacniju cifru. Imam ogromnu kucu i dvoriste i zaista odlicne uslove za pse. Ako neko zna neka mi odgovori. Hvala unapred!
u halo oglasima stalno izlazi oglas za maltezere,prepoznaces ga jer lik nudi i ugovor i garanciju. tamo kostaju 250 eura i mozes se dogovoriti da uzmes psa na rate. covek je iz rume. nisam sigurna kakvo im je poreklo,ali je moja drugarica uzela kucu i zadovoljna je.

Pre neki dan na ulici sam nasla zensko mace od oko 4-5 meseci.
Na zalost ne mogu da je zadrzim jer imam macu koja samo sto se nije omacila
sto ne bi bio toliki problem da se njih dve uopste ne slazu.

Maca je zdrava,umiljata ,voli ljude,zna da koristi pesak,nije probirljiva po pitanju ishrane.
Tigrasta je krem -crna kombinacija sa zelenim okama :D

Ukoliko je neko zaintersovan neka mi se javi

064/168 33 58

Prilozi

• maca-330.jpg
    maca-330.jpg
    41,3 KB · Pregleda: 3
  • maca-264.jpg
    maca-264.jpg
    32,7 KB · Pregleda: 1
  • maca-337.jpg
    maca-337.jpg
    42,7 KB · Pregleda: 3
pazljivo sam procitala ko sta poklanja, a i informacije o cenama mada mislim da to ne pripada ovde. pre vise godina pronasla sam oglas (i po br.tel.)zakljucila da je u mom komsiluku - da se poklanjaju mace stare svega 26 dana. pozvala sam broj (stanujem na uglu nusiceve i kosovske) a mace su bile kod bioskopa *balkan*. i da ne duzim - darodavac je bila nasa proslavlljena gospodja mira sanjina inace veliki ljubitelj zivotinja. u nasu kucu stigao je mali macak *arizona dreem* (po g-dji sanjinoj). posle godinu dana ime mu se - po logici, a i silom prilika promenilo u *farineli dreeam. davao nam je svu svoju ljubav kao i mi njemu obozavanom punih devet godina. a onda je otisao medju macje andjele posle dijalize , operacije i kompletnog otkazivanja bubrega. slava nasoj velikoj ljubavi, miran san, i vecna uspomena u nasim srcima. volite ta divna bica - pa cete biti ispunjeni i srecni. pozdrav svima -drimova vecna mama lilyl.

zaboravila sam - gospodja mira sanjina je nasa legendarna balerina koja u grockoj ima farmu raznih zivotinja u svojoj vikendici. tu zivotinje zive vrlo donstojanstveno, jedna zena je stalno zaposlena kako bi se o njima brinula, a kada stignu mladunci oglas izadje u *politici* (tu sam ga i ja pronasla) pa pravi ljubitelji mogu da izaberu svog favorita. u kuci g-dje sanjine bicete ljubazno docekani i uz caj,kolacice, a pre svega divan razgovor - odabrati nekog - ko vam se na prvi ili poslednji pogled dopadne. moj drim je bio najmanji, nezainteresovan za prisustvo moje kao stranca i bas sam njega od svih sest odabrala. sa devet godina bio je tezak deset kilograma, krupan kao lavic i nosio je, kao sve holivudske zvezde ogrlicu od strasa...

jos jedna kratka informacija za poznavaoce : drimov tata bio je cistkrvni (nagradjivan) kartuzijanac, a mama nasa evropska macka. moje drustvo je zvalo iz sale grocanka ili olucara. ali, zahvaljujuci toj divnoj kombinaciji, drim je bio djinovski lik, ne samo fizicki, vec i po inteligenciji i manirima. e, da vas vise ne davim! ali, znate kako je kad se voli....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back