Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poklanjam mache staro nekih 3-4 nedelje , nadjeno na ulici , jedino prezivelo od celog legla koje je neko ostavio na parkingu :( Uspeli smo da mu zalecimo teshku infekciju na oku , ocistimo od buva i polako oporavljamo od prilicno jadnog stanja u kom smo ga pronashli. Sad polako dobija izgled slatkog macheta , zivahno je i umiljato naravno . Tigaste je boje , a pol mu josh nismo utvrdili 8)
E sad nas dvoje oboje radimo do kasno popodne , u stanu nema nikoga , a uskoro idemo na 14 dana na more , a kako to vech obicno biva nemamo kome da ga ostavimo :( Ako ima neko ko ima dvoriste i kome ta maca ne bi prestavljala nikakav teret , jer su macke prilicno samostalne i njoj ne treba neka specijalna nega osim da se po potrebi nahrani, nek se javi i time spasi jedan slatki zivotich :)
ristivoj@deltayu.com

lyra:
Poklanjamo malu napuštenu ženku mešanca. Ima oko dva meseca, očišćena od parazita, finansiramo sterilizaciju kad poraste. Sliku možete videti na adresi: www.zivotinjsko-carstvo.com/forum/index.php?act=ST&f=2&t=887&s=81db4047d67cc387804ede5a32b1c0e6

Evo je i ovde :wink:
post-2-1124318431.jpg

Ako neko zeli da pokloni malu persijsku macu,nije vazna boja,ili obicnu,domacu bele,belo narandzaste ili sivo bele boje...Neka je pokloni meni.
Tek sada sam se oporavila od kada je moja maca uginula...I bila bih vrlo srecna kada bi neko zeleo da mi pokloni svoju sa kojom ne za sta ce.Verujem da bi svaka maca bila srecna da ima mene za vlasnika :)

pasha:
Poklanjam mache staro nekih 3-4 nedelje , nadjeno na ulici , jedino prezivelo od celog legla koje je neko ostavio na parkingu :( Uspeli smo da mu zalecimo teshku infekciju na oku , ocistimo od buva i polako oporavljamo od prilicno jadnog stanja u kom smo ga pronashli. Sad polako dobija izgled slatkog macheta , zivahno je i umiljato naravno . Tigaste je boje , a pol mu josh nismo utvrdili 8)
E sad nas dvoje oboje radimo do kasno popodne , u stanu nema nikoga , a uskoro idemo na 14 dana na more , a kako to vech obicno biva nemamo kome da ga ostavimo :( Ako ima neko ko ima dvoriste i kome ta maca ne bi prestavljala nikakav teret , jer su macke prilicno samostalne i njoj ne treba neka specijalna nega osim da se po potrebi nahrani, nek se javi i time spasi jedan slatki zivotich :)
ristivoj@deltayu.com

Josh uvek aktuelno s tim da je mace poraslo, i oporavilo se skroz . Vrlo zivahno i samostalno ....Adresa ista ....

Ja se izvinjavam ukoliko urednici nalaze da ovaj forum nije mesto za ovo ali humanost ne bira mesto.
Postavio sam ovu temu na svim forumima za koje znam pa ako se ovo ne slaze sa uredjivackom politikom- brisite.
Hvala

Ovo su dve kuce, mesanci koji su na svet dosli pre jedno mesec dana.
Psi nisu moji (nisu niciji), kucka koja ih je okucila se samo pojavila i zavrsila posao tu gde se zatekla.
Bilo je 4 steneta ali su samo ova dva, jaka prezivela i to zahvaljujuci troma starcima koji su se pobrinuli da makar oni ostanu u zivotu.
Ja bih sam uzeo pse ali sam u procesu promene lokacije stanovanja i cekanja svog podmlatka tako da ne bih imao vremena i uslova da posvetim
deo paznje njima.

Zato molim, bilo koga ko je svoje vreme utrosio na citanje ovog posta pomogne da se ova dva debela(po meni i predebela :) ) stvorenja udome.
Ukoliko zelite da promenite neizvesnu sudbinu ovih pasa ili znate nekoga ko zeli i moze javite mi se na
teofilovic@gmail.com

Evo par slika ovih loptica
i video clip Clip (3,5 mb)
kuce63ll.jpg

kuce52th.jpg

kuce48fi.jpg

kuce33ow.jpg

kuce12jv.jpg

Hvala vam svima.

Odgajivacnica BELGIJSKIH OVCARA " SUNY DAY'S " poklanja radi popularizacije ove rase nekoliko pasa iskljucivo pravim ljubiteljima-potrbni dobri uslovi
www.sunydayskennel.com
E-mail: sunydays@verat.net
GSM: 064 169 34 69
063 810 79 43
PS:prednost stanovanje u Beogradu i uza okolina

Prilozi

• a.jpg
    a.jpg
    9,7 KB · Pregleda: 609
  • b.jpg
    b.jpg
    10,4 KB · Pregleda: 602
  • c.jpg
    c.jpg
    10,2 KB · Pregleda: 586
  • d.jpg
    d.jpg
    10,3 KB · Pregleda: 585
  • e.jpg
    e.jpg
    25,9 KB · Pregleda: 80
pasha:
ristivoj@deltayu.com

u kom gradu živiš?
jesi li iz Beograda?

Zelela bih da mi neko pokloni stene (muzjaka) irskog setera! Verujte kuce ce uzivati sve privilegije koje je imao moj pas koga su prosle godine ukrali.Spavao je u krevetu,jeo za stolom,setao se kad god je hteo i kad je u Beogradu (cesto sam ga setala),a pogotovu na selu gde je imao potpunu slobodu u velikom dvoristu i drustvo.Bio je prava maza,uglavnom smo se retko razdvajali.Obozavam kuce i dr.zivotinje i radije se druzim sa njima nego sa ljudima.Ako neko zeli da usreci kucu (vezana sam za irskog setera jer ne mogu da prebolim njegov nestanak),a i jednu devojku neka bude darezljiv i pokloni kucu,jer sam i ja poklanjala ljubimce onima za koje sam sigurna da ce ih brinuti>Hvala unapred! Da imam novca bez razmisljanja bih kupila stene,a ovako mogu samo da se nadam dobroj volji ljudi!!!

SLUSAJ BRE TI,NE PRAVI SE PAMETNA KAD NISI.KAO PRVO JA NIKOG NE MOLIM DA MI POKLONI KUCE,NEGO PITAM.KAO DRUGO,NECU NEKU DZUKELU DA USVAJAM JER JA NISAM CRVENI KRST,NEGO PUDLU JER SE NE LINJA I NE SMRDI.A KAO TRECE,ZA TVOJU INFORMACIJU DOBILA SAM PUDLU OD DECKA TAKO DA SA OVE TEME KOMOTNO MOGU DA SE ODJAVIM.
PS-KO BRE NEMA KESH????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back