Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za ovu nasu macu se jos uvek nije javio niko ozbiljan. U medjuvremenu se od jedne mirne mace pretvorila u pravi mali vihor, pa ako zelite macu uz koju vam nece biti dosadno - Aska je pravi izbor za vas.

picture006ka7.jpg

Evo je sa svojom najboljom drugaricom Cicom.

picture009hj2.jpg

picture010fp6.jpg

Jos samo da dodam jednu izmenu - Aska je promenila mesto boravka, pa je samim tim i kontakt telefon drugaciji: 063/7733965

picture015rp8.jpg

juce su u Misarskoj ulici porusili staru zgradu,kad su radnici poceli da sklanjaju djubre i da skupljaju cigle ,jedan radnik je nasao u sanduku macice .Nasao je tri legla kada je detaljnije gledao ,2legla odnosno 9macica imaju 3nedelje a jedno sivo mace ima 2maseca a ostali macici su izgleda poginuli ,jer su se kretali kada je bager rusio kucu.
Od majki maca ni traga ni glasa ,tako da je macicima potrebno da ih neko hrani na 3sata !!!!!!!
Ako neko moze da pomogne tako sto ce uzeti 2ili 3maceta na prihranjivanje jako bi nam pomoglo posto su sada na ulici u kutiji sad.gif 36_22_18.gif
Moj broj je 064/397-00-66 Dejan

juce su u Misarskoj ulici porusili staru zgradu,kad su radnici poceli da sklanjaju djubre i da skupljaju cigle ,jedan radnik je nasao u sanduku macice .Nasao je tri legla kada je detaljnije gledao ,2legla odnosno 9macica imaju 3nedelje a jedno sivo mace ima 2maseca a ostali macici su izgleda poginuli ,jer su se kretali kada je bager rusio kucu.
Od majki maca ni traga ni glasa ,tako da je macicima potrebno da ih neko hrani na 3sata !!!!!!!
Ako neko moze da pomogne tako sto ce uzeti 2ili 3maceta na prihranjivanje jako bi nam pomoglo posto su sada na ulici u kutiji sad.gif 36_22_18.gif
Moj broj je 064/397-00-66 Dejan

A evo i slike macica!!!!

Noa1018-1.jpg

7 malih stenaca je pronadjeno u kartonskoj kutiji, u sumi. posto su u azilu na avali rekli da su isuvise mali da bi ih mogli primiti - privremeno su bili smesteni kod mene. za to vreme su udomljena dva, jedna zenka i jedan muzjak.. taj isti muzjak je poginuo sledeceg dana..
ostalo je njih 5 kod mene, 1 zenka i 4 muzjaka..
zbog nedostatka prostora, kao i vremena (pored toga imam 3 psa i 6 macaka) mogli su ostati samo mesec dana dok ne porastu dovoljno za azil ili usajanje..
nazalost, niko ih nije zeleo..
danas na putu ka azilu, pronasla sam jos jednu zenku ostavljenu na sred skolskog dvorista osnovne skole..
vecina, ako ne i svi, zna da su uslovi u nasim azilima uzasni jer nema dovoljno ljudi niti sredstava za toliko pasa..
ukoliko neko moze bilo kako da pomogne neka me kontaktira na mail vucicabgd@gmail.com
stenci su stari oko 2-3 meseca, ocisceni su od parazita..
evo i slika

nova devojcica
copyofdsc01003ov5.jpg

decak zvani strafta
copyofdsc01004ju0.jpg

devojcica maza
copyofdsc01005mc5.jpg

decak zvani musa
copyofdsc01006py2.jpg

blesa zvani bubuleja ili skraceno bubi
copyofdsc01007kz7.jpg

i poslednji koji se uvek separatise - bleki
copyofdsc01008qy5.jpg

moze li biti da iz jednog legla macica bude macica od vise oceva mackova?Ovo npr kad ima i zutih i sivih i crno bijelih...?

moze

Ali to sto su machici razlichitih boja moze biti od gena koji su preneti na njih od strane babe i dede,po njihovoj mami,chukunbabe itd...ne mora da znachi da ima vise ocheva,tj. machka se mozda parila sa jednim machorem koji isto kao ona u genima nosi razlichite boje koje prenosi na machice

mozda su otkrili da doge ipak mnogo jedu... :lol:

elem,sinoc me zvala komshinica i rekla kako su neki ljudi izbacili psa posle dve godine.
Niko nije mogao da ga uzme pa smo goran i ja reshili da bude kod nas dok se ne pokloni...Zato sto je stao na sred ulice i naisao je auto,a on se ukipio,sreca pa je vozach ukochio.
Mnogo je pametan.Kada puckate prstima on se okrene na ledja i prednjim nogicama radi gore dole....kada imate nesto da mu date,on hoda na zadnjim nogama kao mali chovek...i kada smo na terasi i ako laje na nekoga mi samo viknemo U KUCU i on ucuti i udje u kucu...to smo sve naravno sasvim sluchajno provalili.
Sinoc cim smo ga uzeli,bio je sa nama u shetnji na adi i ponasha se bolje od Une,skroz je pristojan.
Celu noc je prespavao bez problema.Inache je srecan ali vidim da ga tu i tamo uhvati malo depresija,kao da se seti starih vlasnika,pa se smori na trenutke.
Nazvali smo ga Lari.
svi koji su zainteresovani,neka se jave. 064/3200695
Jedna mala iz kraja zna ko je izbacio malog Larija,tako da cu saznati ko su i .....bice im zao uglavnom

Poslednja izmena:
Niko nije mogao da ga uzme pa smo goran i ja reshili da bude kod nas dok se ne pokloni...Zato sto je stao na sred ulice i naisao je auto,a on se ukipio,sreca pa je vozach ukochio.
Mnogo je pametan.Kada puckate prstima on se okrene na ledja i prednjim nogicama radi gore dole....kada imate nesto da mu date,on hoda na zadnjim nogama kao mali chovek...i kada smo na terasi i ako laje na nekoga mi samo viknemo U KUCU i on ucuti i udje u kucu...to smo sve naravno sasvim sluchajno provalili

:dontunderstand:Tuga. Kad god vidim psa ili bilo koji zivotinju koja tako seni ili slicno uvek pomislim na muke kroz koje su te zivotinje prosle da bi to naucile.
:thumbdown:Zato su za mene cirkusi jedna od najtuznijuh mesta na svetu
bas nas obavesti kako su ti gadovi od vlasnika reagovali kad budes otisla kod njih:rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back