Poklon za majku...

filip e

Početnik
Poruka
2
Ja imam 15 godina, a moja majka 35. Ne znam sta da joj kupim za rodjendan i treba mi vas savet. Ako bilo koja zena njenih godina zna sta bi volela za rodjendan od svog 15ogodisnjeg deteta neka mi pomogne... Hvala unapred.. :)

Ja imam 15 godina, a moja majka 35. Ne znam sta da joj kupim za rodjendan i treba mi vas savet. Ako bilo koja zena njenih godina zna sta bi volela za rodjendan od svog 15ogodisnjeg deteta neka mi pomogne... Hvala unapred.. :)

Ja bih volela da me moje 15godišnje dete vodi u bioskop (film po njegovom izboru, osim ako se ne daje baš nešto što želim da vidim) ili na kafu, a ako u gradu/selu nema ni bioskopa ni kafića, bilo bi mi slatko da nam napravi neku klopu, i stavi cvećku u vazu.

Ja bih volela da me moje 15godišnje dete vodi u bioskop (film po njegovom izboru, osim ako se ne daje baš nešto što želim da vidim) ili na kafu, a ako u gradu/selu nema ni bioskopa ni kafića, bilo bi mi slatko da nam napravi neku klopu, i stavi cvećku u vazu.

Имам мало више година, али и ћерке од 13 и 14 година.
Ја бих овако некако као Хондурас. Волела бих да купи карте за позориште, па да одемо заједно.:)
Или да, на пример, среди стан самоиницијативно, или да скува неки ручак....па да ме изненади...

Majci šta god da kupiš ona će se obradovati, jer je to znak pažnje od njenog deteta. Moja se podjednako raduje i nečemu što joj se sviđa i nrkom potpuno promašenom poklonu. Ja inače moju pitam dva meseca unapred, ona zaboravi šta mi je rekla i tako ej iznenadim.

Majci šta god da kupiš ona će se obradovati, jer je to znak pažnje od njenog deteta. Moja se podjednako raduje i nečemu što joj se sviđa i nrkom potpuno promašenom poklonu. Ja inače moju pitam dva meseca unapred, ona zaboravi šta mi je rekla i tako ej iznenadim.

ovo je najbolji odgovor...šta god da je, bitno je da se dete setilo...a šta je, to nije važno...

Krate za pozoriste ili bioskop bi zaista bile lep gest, ali. posto sam nedavno imala 15 godina, jos se secam svog (nazalost, ne bas lepog, ali veoma tinejdzerskog) stava po pitanju odlaska negde navece sa roditeljima, pa ako i ti spadas u tu grupu, kao sto je neko napisao, bilo sta da joj poklonis bice lepo. Ne znam kakva je tvoja mama, tj sta voli, ali, recimo, ako voli da cita, neka knjiga je uvek lep poklon. Ili mozda nesto od nakita, ako nosi bizuteriju, pa nesto od kozmetike. Mozes i da je iznenadis nekom lepom tortom, na internetu ce nas gomilu jednostavnih recepata. Najvaznije je da ona vidi da si mislila na nju :)

Samo nemoj one ruze u saksiji sto uvenu pre prvog zalivanja. Jednom sam se tako zahebala. Sa kozmetikom ne mozes da masis. I jedan cvetic, bice joj dosta. Keva je to, one su srecne samo sto se setis

Имам мало више година, али и ћерке од 13 и 14 година.
Ја бих овако некако као Хондурас. Волела бих да купи карте за позориште, па да одемо заједно.:)
Или да, на пример, среди стан самоиницијативно, или да скува неки ручак....па да ме изненади...

Samo bi da lencarite :)

sine ne mogu da zamislim da imam toliko dete :) mada i ovako medju vrsnjakinjama imam najstarije dete ali 15god :)
definitivno bih volela jedan vikend ili dan s njom,da mi kaze mama ustaj,aj da pijemo kaficu zajedno,pa posle kafice na trcanje zajedno ili neki sport,npr teretana sta znam
pa onda sredjivanje i napolje
malo po prodavnicama,malo na rucak negde,bioskop,kozmeticar
i da se vratimo uvece umorne i jos bliskije nego sto smo bile
to bi mi bilo najcool

Back