Ja imam 15 godina, a moja majka 35. Ne znam sta da joj kupim za rodjendan i treba mi vas savet. Ako bilo koja zena njenih godina zna sta bi volela za rodjendan od svog 15ogodisnjeg deteta neka mi pomogne... Hvala unapred.. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam 15 godina, a moja majka 35. Ne znam sta da joj kupim za rodjendan i treba mi vas savet. Ako bilo koja zena njenih godina zna sta bi volela za rodjendan od svog 15ogodisnjeg deteta neka mi pomogne... Hvala unapred..![]()
Ja imam 15 godina, a moja majka 35. Ne znam sta da joj kupim za rodjendan i treba mi vas savet. Ako bilo koja zena njenih godina zna sta bi volela za rodjendan od svog 15ogodisnjeg deteta neka mi pomogne... Hvala unapred..![]()
Ja bih volela da me moje 15godišnje dete vodi u bioskop (film po njegovom izboru, osim ako se ne daje baš nešto što želim da vidim) ili na kafu, a ako u gradu/selu nema ni bioskopa ni kafića, bilo bi mi slatko da nam napravi neku klopu, i stavi cvećku u vazu.
Majci šta god da kupiš ona će se obradovati, jer je to znak pažnje od njenog deteta. Moja se podjednako raduje i nečemu što joj se sviđa i nrkom potpuno promašenom poklonu. Ja inače moju pitam dva meseca unapred, ona zaboravi šta mi je rekla i tako ej iznenadim.
ako je udovica onda ... ne znam
ako nema tate jer su se razveli onda gajbu piva da utoli tugu
Имам мало више година, али и ћерке од 13 и 14 година.
Ја бих овако некако као Хондурас. Волела бих да купи карте за позориште, па да одемо заједно.
Или да, на пример, среди стан самоиницијативно, или да скува неки ручак....па да ме изненади...
sine ne mogu da zamislim da imam toliko deteJa imam 15 godina, a moja majka 35. Ne znam sta da joj kupim za rodjendan i treba mi vas savet. Ako bilo koja zena njenih godina zna sta bi volela za rodjendan od svog 15ogodisnjeg deteta neka mi pomogne... Hvala unapred..![]()
vrlo neukusno...