Poklon za godišnjicu

• Začetnik teme Začetnik teme Ipizz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ipizz

Zainteresovan član
Poruka
135
Nakon toliko godina (pola u vezi, pola u braku) i isto toliko rođendana, godišnjica, 8. martova, Novih godina, Božića ... ne znam šta da kupim supruzi za bitnu godišnjicu. Jako mi je stalo da je ove godine posebno obradujem, ali mi ništa ne pada na pamet. Zato, molim Vas, svaki prijedlog je dobro došao ( po mogućnosti od strane ljepšeg spola, ali nije uvjet ).

sta voli? imas toliko originalnih poklona...sta si joj do sada poklanjao?
Do sada sam poklanjao nakit, odjeću, obuću, dva-tri putovanja (različite lokacije), bukete i slatkiše ni ne brojim. To je od klasičnih poklona, a poklanjao sam i portrete, personalizirane slike, kutije, nakit..., gramofon i ploče, čak i psa jer ih jako voli (sad nije moguće jer je kćer alergična, od ostalih životinja ne znam što je dovoljno slatko da se pokloni haha). Nemam ideja više jednostavno

Do sada sam poklanjao nakit, odjeću, obuću, dva-tri putovanja (različite lokacije), bukete i slatkiše ni ne brojim. To je od klasičnih poklona, a poklanjao sam i portrete, personalizirane slike, kutije, nakit..., gramofon i ploče, čak i psa jer ih jako voli (sad nije moguće jer je kćer alergična, od ostalih životinja ne znam što je dovoljno slatko da se pokloni haha). Nemam ideja više jednostavno
Kako lepo ♡

Pa zavisi. Jedna strejterka mi je rekla - ako mi decko pokloni pandoru, znaci jebbo je onu malu sto sam ga optuzivala. Vrednost poklona treba da bude srazmerna tezini prestupa.

Salim se, nemam pojma, ne volim poklone, ali trebalo bi da posle toliko godina (u braku i u vezi), rodjendana, 8.martova, Novih godina i Bozica, dovoljno poznajes svoju zenu da mozes jbn poklon da joj odaberes.

tebi svaka cast...nije stvar u poklonima vec u tvojoj nameri da je ucinis sretnom...:worth: retko se srece takvo musko...i to posle toliko godina...

ima tih nekih raznih zezalica, ne znam koliko ti je to dostupno...tipa letenje balonom, vecera u onoj kabini na ski stazi, neko neobicno mesto zakupiti, napraviti video vasih uspomena, knjigu vasih uspomena...mada...ja bih se obradovala i filmskom maratonu uz vino ili kokice...lazem...nisam luda za kokicama :lol:

Back