Neistrazena
Elita
- Poruka
- 17.359
Toliko sam se trudio da pronadjem sta sam napisao, ali ne vredi... Ili sam ja glup, ili ona ima neke glasove u glavi...![]()

Eh da ona bar ima u glavi, pa makar i glasove

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Toliko sam se trudio da pronadjem sta sam napisao, ali ne vredi... Ili sam ja glup, ili ona ima neke glasove u glavi...![]()
ma šta se imaš truditi da nađeš ono što ni ne postoji....
Eh da ona bar ima u glavi, pa makar i glasove![]()
Dosta toga moze da se glumi ali ukusi za satove ispoljavao istinu ... Taj tvoj gucci sat je veliko sra.nje,oni uopste nisu priznati kao kuca satova i svi su im modeli jeftini.Njihove satove prodaju sirem delu musterije i koriste ime ali kvalitetni nisu.Te satove uglavnom kupuju devojke koje nemaju dovoljno para za jednu njihovu haljinu ili tasnu... Kao tipovi koji nemaju za ferarija pa kupe jedan njihov sat ... Aj donekle ok da nemoze svako da nosi sat od 5 ili 10 hiljada eura,moze se uvek naci nesto lepo i jeftino,ali taj tvoj sat na slici je totalni promasaj ... pravi si srbin,moze biti neko gov.no samo da pise D&G ... Nemas pojma a i postao si dosadan iako u sustini nemas toliko lose teme...
A zar mora uvek nesto kupljeno,retko se ko seti da napravi nesto,lupam sad,neki veci ram sa slikama i slicno ...
Smeo bih da se kladim da joj je lobanja marke Swarovski...
Meni se taj sat svidja. Ja nisam Srbin, vec prava Srpkinja, idem redovno u crkvu, slavim Bozic, Uskrs i slavu, imam svog popa i svoju crkvu.
Meni se taj sat svidja, a kada tebi tvoj decko kupi takav javi se. Meni jos nije, ali bi mi bas bilo drago da mi jedan takav pokloni.
Meni se taj sat svidja. Ja nisam Srbin, vec prava Srpkinja, idem redovno u crkvu, slavim Bozic, Uskrs i slavu, imam svog popa i svoju crkvu.
Meni se taj sat svidja, a kada tebi tvoj decko kupi takav javi se. Meni jos nije, ali bi mi bas bilo drago da mi jedan takav pokloni.
Mogla bi' ga kupiti i sama sebi, ali neću... sitnice ipak volim da mi kupuju moji dragani.....
![]()
Nemoj da se lazemo, da mozes kupila bi ga. Prosla je pevacica neke skole.![]()
kako si me samo tako lako i brzo pročitala![]()
malo je kičast za moj ukus![]()
Talenat.
Da ti sljasti oko ruke bio bi ti najbolji.
Talenat???ma bravo, sve bolje od boljega
Pa kako ja to nisam ranije shvatila - da je najbolje ono što šljašti![]()
Shavtila si ti, ali ne dobijas, pa onda pljujes po tome.
Nemoj da spamujes vise, vec reci sta mislis o temi.
(postoji li uopće ova riječna konstrukcija).