Poklon od srca...

Poruka
16.002
Pokloni su sitnice, bez kojih se ne moze. Oni mogu da pudu znak paznje, predmet obozavanja, ali i iskazivanje ljubavi. Moji momci mi obicno poklanjaju neke beznacajne sitnice, jer znaju da mi to nije vazno, vec da mi je najvaznija ljubav. Moj sadasnji decko mi e poklonio sinoc tortu i Svarovski komplet. Mnogo je sladak, ucinila sam sve da se lepo oseca za moj rodjendan. Torta je velika i lepa.
Koji pokloni vas cine srecnima? Da li to ocekujete od svog decka/devojke? Da li ste nekada raskinuli sa nekim, jer mu se priblizavao rodjendan, a vi ste malo hteli da se stisnete? Sta za vas poklon znaci?

Pokloni su sitnice, bez kojih se ne moze. Oni mogu da pudu znak paznje, predmet obozavanja, ali i iskazivanje ljubavi. Moji momci mi obicno poklanjaju neke beznacajne sitnice, jer znaju da mi to nije vazno, vec da mi je najvaznija ljubav. Moj sadasnji decko mi e poklonio sinoc tortu i Svarovski komplet. Mnogo je sladak, ucinila sam sve da se lepo oseca za moj rodjendan. Torta je velika i lepa.
Koji pokloni vas cine srecnima? Da li to ocekujete od svog decka/devojke? Da li ste nekada raskinuli sa nekim, jer mu se priblizavao rodjendan, a vi ste malo hteli da se stisnete? Sta za vas poklon znaci?

a komplet je bljak

Poklon, bar kod postenog coveka, ima uvek samo sentimentalnu vrednost... Ne i materijalnu... Bitan je najvise kao znak paznje... A moze biti i obican papiric sa par lepih reci ili stihova... Vazno da je od srca...

Tako da, drzi se ti te torte... Pusti tu staklariju...

Obojena recenica ne zasluzuje komentar...

A pa, ne, nisam ni sa kim raskinula zato što mu se približavao rođendan, ali sam raskidala posle mog rođendana.. mislim, poslužili su svrsi zar ne? Dobila sam poklon, više mi ne trebaju... :D

a sta znam nekako bez povoda je cudno

Nije cudno. Ti su najlepsi, kada te decko prijatno iznenadi lancicem, prstenom, narukvicom ili nekom sitnicom kao sto su Mocart kugle, belgijska cokolada, ili kao ovaj lepotan:
YA068567.jpg

Sve ima svoj kraj.
Izvini, ova tema je o poklonima, a ne o njegovim problemima u vezi.

Prije nego ista napišem vezano za temu moram se zapitati koje je to probleme skenirala tvoja moderna, pjevačka, bistra, nepotkupljiva, pametna glava??????????? Ona glava koja ne samo da misli o raskidu veze da bi se izbjeglo trošenje na rođendanski poklon, nego takvu jednu glupost se usudi i napisati?????

Back