Poklanjam muzjaka degua, starog nesto manje od godinu dana. Samo nekome ko vec ima barem jednog degua, jer zaista ne mogu da zive sami. Ovaj zivahni i druzeljubivi stvor pre svega trazi drustvo!!
Mozete da me kontaktirate putem poruke ili emaila.
Mozete da me kontaktirate putem poruke ili emaila.
) da, u poslednje vreme postaju sve popularniji. Mnogo su smesni, uzasno tvrtoglavi i neverovatne maze!!

Obozavaju da se ceskaju po stomaku. Mozete da ih trenirate tako sto ih stavite na kompijutersku stolicu na tockice blizu nekog stola i pustite ih da preskacu sa stolice na sto, ali im svaki put stolicu malo udaljite.Kada preskoce vi im date njihovo omiljeno jelo " u mom slucaju to je listic od maslacka " ali ni slucajno im nemojte davati plod od maslacka jer ima pomalo polena, sto moze da im izazove gojenje sto im moze izazvati dijabetis.To je vezba za jacanje nogu i skakanje. Ja im to radim 3 puta nedeljno da se nebi premorili.Ja vam preporucujem da svojim deguima dajete Degu Nature hranu jer od nje ne mogu da se ugoje niti da dobiju dijabetis ni neku bolest jer ako imaju zute zube znaci da su zdravi, a ako su im beli znaci da nemaju dovoljno hlorofila u zubima i hitno ih odvedite kod veterinara.Nemojte da ih na silu uzimate u ruke vec stavite malo hrane na ruku i ceekajte da vam se sami popnu. Ukavez im stavite ljuljaskice od drveta , to mozete sami napraviti jer nema u pet shopovima.Mozete im staviti i kokosovu ljusturu da se sakrivaju u njoj. To sam vam samo rekao najosnovnije stvari , a ostatak mozette videti na Degutopiji.Samo ukucajte degutopia.
Mislim da sam vam pomogao za sada cao.