Pokazi mi...

pa kako moze da ti smeta kad nemas zenu pored sebe..jel tako?:neutral:zvoca zato sto je nezadovoljna sobom pa vrline pretvara u mane..umesto da se opusti i ne menja kako vetar dupa..za to treba prodju godine i puno losih iskustava dok se ne srede u glavu

Uh, bre znaju i muskarci da zvocaju kao tetke. :(
Onako bla, bla da usta ne zatvara i slusa samo sebe, drzi monolog, tako u tom smeru...

Uh, bre znaju i muskarci da zvocaju kao tetke. :(
Onako bla, bla da usta ne zatvara i slusa samo sebe, drzi monolog, tako u tom smeru...
ako i treba tako ali ne napada da leci komplexe i pravi frku tamo gde je nema..a zenama treba zabava tog tipa da fraer pokaze temperament sto ce je otera u 3 lepe povremeno..e to ti je danas ljubav a ako ne verujes postavi ovu temu na romantici pa po iluzijama polako

ako i treba tako ali ne napada da leci komplexe i pravi frku tamo gde je nema..a zenama treba zabava tog tipa da fraer pokaze temperament sto ce je otera u 3 lepe povremeno..e to ti je danas ljubav a ako ne verujes postavi ovu temu na romantici pa po iluzijama polako

Žene vole muskarce sa stavom, pomalo "zayebane", jer se pored takvih osjecaju sigurnije. :roll:

Cek, niko normalan ne voli teranje u 3 lepe...
Kakva romantika...
Mislila sam na neka dela, nesto sitno ali lepo...
Evo moca spomenu palacinke u 3h ujutro...

Žene vole muskarce sa stavom, pomalo "zayebane", jer se pored takvih osjecaju sigurnije. :roll:

Stav=doslednost, a ne shaka, nos, patos...

za nebo i pogled odozgo..

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2012&mm=07&dd=16&nav_id=627125

..i poslije svega, najvise mozda cutanje govori..
A neki licni primer? :)
svejedno kako ce da pokaze, bitno je da ima sta da pokaze.
...kao na primer...jeste skrti sa tim primerima. :(
da mi kupi cokoladu:)
E, to. :D Jos ako zna tacno koju volem...
najvecu gresku koju sam napravio je kad sam jednoj nosio na vidikovac krempite..ali ako one nama nesto daju a mi kuliramo e to je za njih pokazivanje ljubavi..mentoli bre

Bas lep gest, kakva greska. :)
U pravu si, treba dvosmerna paznja...ne samo davanje/uzimanje...to je pun pogodak.

a moram da se pohvalim da sam dobila paketic za Novu godinu..to retroaktivno on razduzuje sto nisam dobila paketic jer sam bila,,matora,, hahahhahahaha a eto..ima ko ce da mi kupi,i napravi hahahahahah upala sam u kesurdacu do guzzice..

a moram da se pohvalim da sam dobila paketic za Novu godinu..to retroaktivno on razduzuje sto nisam dobila paketic jer sam bila,,matora,, hahahhahahaha a eto..ima ko ce da mi kupi,i napravi hahahahahah upala sam u kesurdacu do guzzice..

z:lol:
Kad pomenu paketice...
Jednom sam dobila tortu uoci NG...malu, preslatko upakovanu...a znao je da nisam bas ljubitelj saher torte, ali mi je svejedno doneo i rekao-ma, kad je sama pojedes svu, videces kako je dobra, ova je vrh, nije to to sto si do sad jela, ja sam vec jednu sam pojeo i znam da ce ti se svideti...:lol:
(jedva sam je jela, ali ok...gest je gest)

Back