Pokazatelji razvoda i varanja u braku u natalu

Gledaš progresije i direkcije na natalnog vladara 7 pre svega, ili na DSC, ili šta je već u tom momentu aktivirano.
To su aspekti koji se dešavaju retko, tako da je teško unapred reći šta će tačno govoriti o nekakvom događaju, posebno određenog tipa.

Ovo su dosta komplikovane stvari pa ako baš ne moraš, ne bavi se time previše.
Ako je razvod izvestan u realnosti, desiće se svakako, ako nije onda tek nema smisla prognozirati ga.

Ako želiš da vežbaš, analiziraj retrogradno natale osoba koje su već razvedene i momente u kojima se to desilo.

Ajde da pokušam da vidim da li sam onda shvatila
...7.kuća mi je prazna u Ribama Vladar Ju fizički kao što kažete je u 1.kući Vage ali su tvrdnje da pripada 2.kući...To bi značilo da preko supruga dolazim do novca ?? Jer se tek u to ne uklapam:-D ili ja baš ništa zivo ne znam da povežem 😂
7.kuća u Ribama a vladar u 2.kući - muž (7.k.) je usmeren ka tvojoj imovini (tvoja 2.k.) ili novcu.
Da si ti usmerena na novac partnera bilo bi vladar 1.k. u 8.kući (njegova 2.kuća).
Naravno da treba pogledati ceo natal, aspekte Ju i Ne.

7.kuća u Ribama a vladar u 2.kući - muž (7.k.) je usmeren ka tvojoj imovini (tvoja 2.k.) ili novcu.
Da si ti usmerena na novac partnera bilo bi vladar 1.k. u 8.kući (njegova 2.kuća).
Naravno da treba pogledati ceo natal, aspekte Ju i Ne.
Meni je jupiter pozicioniran u 1.kuci u Vagi (prva mi inace pocinje u Devici ) ...a jedna clanica mi je rekla da trebam da ga gledam kao da je u 2.kuci ...onda mi se muz nikako ne uklapa :D
Vise mi se uklapa u opis Ju u 1.kuci da sam mu dosta privrzena i vezana za njega :-D

Da li je ova žena sklona varanju u braku?

IMG-074f2006c392436aad32c9da8598385b-V.png

Ne razumem se bas najbolje u astrologiju, ali mislim da nije. Mada kakvo je vreme doslo, mislim da natalna karta to vise ne moze da pokaze😁
Mene zanima, kad je retro Ve i retro Me kao vladar sedme u Blizancima, oba u kazimi polozaju, da li ce to pokazati dva braka ili ce ipak kazimi odraditi samo jedan brak.?Nadam se da razumete sta sam htela reci. Imam So 180 Ur0Sa i oni su isto retro. Moje neko licno misljenje, da napomenem da se ne razumem najbolje da ce ipak biti jedan brak sa nekim on/off fazama.

Mene zanima, kad je retro Ve i retro Me kao vladar sedme u Blizancima, oba u kazimi polozaju, da li ce to pokazati dva braka ili ce ipak kazimi odraditi samo jedan brak.?Nadam se da razumete sta sam htela reci. Imam So 180 Ur0Sa i oni su isto retro. Moje neko licno misljenje, da napomenem da se ne razumem najbolje da ce ipak biti jedan brak sa nekim on/off fazama.

Imaš kazimi konjunkciju Venere i Merkura (i Sunca dakle)?

Mora se gledati ceo natal a posebno 7. kuća za tu procenu, u tom slučaju je npr. ta konjunkcija u opoziciji s maleficima i ko zna koliko je još takvih detalja koje nisi navela a jako su bitni, navela si direktno samo podatak o kazimiju.

Meni je jupiter pozicioniran u 1.kuci u Vagi (prva mi inace pocinje u Devici ) ...a jedna clanica mi je rekla da trebam da ga gledam kao da je u 2.kuci ...onda mi se muz nikako ne uklapa :D
Vise mi se uklapa u opis Ju u 1.kuci da sam mu dosta privrzena i vezana za njega :-D
Ако је Јупитер у Првој више од 7 степени удаљен од врха Друге куће нема никаквог разлога да се ни теоретски посматра као да је у Другој кући.

Imaš kazimi konjunkciju Venere i Merkura (i Sunca dakle)?

Mora se gledati ceo natal a posebno 7. kuća za tu procenu, u tom slučaju je npr. ta konjunkcija u opoziciji s maleficima i ko zna koliko je još takvih detalja koje nisi navela a jako su bitni, navela si direktno samo podatak o kazimiju.
Da, da imam kazimi ali nije u opoziciji sa Ur i Sa, tj jeste ali separacija 8 stepeni, tako da to i ne racunam, jer ne deluje. Sve su mi planete retro(Ve, Me, Ur i Sa). Nema vise detalja. Samo taj, i to da je So 180 sa Ur i Sa. Postavila bih kartu ali preko telefona sam
Ne znam koliko je bitno, ali oba vladara Asc su mi postavljena ok.
Da li moze ta Venera koja je u srcu Sunca da sacuva brak, iako je sve u duplom znaku?

Jupiter u 1. su optimisticne osobe pune topline i pozitvne energije.

Da, da imam kazimi ali nije u opoziciji sa Ur i Sa, tj jeste ali separacija 8 stepeni, tako da to i ne racunam, jer ne deluje. Sve su mi planete retro(Ve, Me, Ur i Sa). Nema vise detalja. Samo taj, i to da je So 180 sa Ur i Sa. Postavila bih kartu ali preko telefona sam
Ne znam koliko je bitno, ali oba vladara Asc su mi postavljena ok.
Da li moze ta Venera koja je u srcu Sunca da sacuva brak, iako je sve u duplom znaku?

Kako to misliš? Ako je SO u opoziciji sa tim planetama moraju biti i ove ostale.

Kazimi je konjunkcija Sunca i ostalih planeta orbisa 17', dakle gde je Sunce tu su i one.

Back