Pokazatelji razvoda i varanja u braku u natalu

imas jaku aplikacionu opoziciju vladara uglova.
Vladar ASC, koji simbolise tebe, je Mars u Ribama, dok ti je Venera, kao univerzalni signifikator ljubavi, harmonije i srece u znaku svog pada, u Devici.
Pri tome, ona u tvojoj karti vlada i tvojim partnerima, i opisuje muskarce koji su u pocetku romanticni, zaneseni a kasnije postaju dzangrizavi, sitnicavi i stalno necim nezadovoljni.

Opozicija govori o nekom sustinskom neslaganju i nepomirljivim razlikama koje nagrizaju odnos. U pocetku su to suprotnosti koje se snazno privlace ali razlike vremenom postaju sve dublje. Dok ti mastas i sanjaris, imas osecaj da ti neko razbija ruzicaste baloncice.

Ova Venera svemu nadje zamerku i manu i tesko joj je ugoditi. Prestroga je i prema sebi i prema drugima

Dobra je, ukoliko se ostvari kroz neku svoju simboliku, vezu sa lekarom, ili nekim iz medicinske struke, stomatologom takodje...

Takodje, deo ovog aspekra je ono sto te mozda jos vise muci, a to je kvadrat sa Saturnom u Strelcu.
Promenljivi kvadrat je jako dosadan, naporan, iako je najlaksi medju kvadratima. Ovaj aspekt VE90SA90MA je kao pas na lancu, gde je strast stalno zauzdana, postoji neka doza hladnoce koja vezu pretvara u obavezu a cak, kao seksualna strast vremenom postane slabija. Ljudi su zajedno i srastu medjusobno, ali im se cini da fali ona iskra s pocetka veze.

Poslednja izmena:
Pa ne znam šta znači niska, visoka sam 163 cm :)
Da da niska si
Svidjas mu se, ali ti pokazuje na cudan nacin :lol:
Svidjaju mi se svi ovom forumu,dosao i cestitao Uskrs,Venera u Vodoliji,imam srce puno ljubavi za sve.
Ti i Solomon ste Lavici ili imate nesto u tom znaku pa vas svrbucka ta moja Venere i otimate se za moju paznju.

Back