Pokazatelji razvoda i varanja u braku u natalu

Verujem da je tako...ali sve što sam čitala za Ve u Blizancima,uglavnom kao upucuje na osobe koje su sklone jednom guzom na dve stolice:-D

Mora da je dominantna ako je sa Mesecom.
Planeta sa Mo ili vladarem asc ima veliki upliv.

Ne mora da znaci da osoba sa ovom Venerom sedi na dve stolice, to bi bila negativna karakteristika ove pozicije, a svaki polozaj ima lice i nalicje.

Mora da je dominantna ako je sa Mesecom.
Planeta sa Mo ili vladarem asc ima veliki upliv.

Ne mora da znaci da osoba sa ovom Venerom sedi na dve stolice, to bi bila negativna karakteristika ove pozicije, a svaki polozaj ima lice i nalicje.
E znam jednog curetka sa Ve u Blizancu, Mo u Vodoliji Mars u Vaga, Sunce Lav, Merkur Rak....užaasssssssssssss!! Švrljala i sad švrlja, laže baš baš baš, spletkari....užasna osoba

E sad mi je jasnije hvala ...znači da jupiter od sad posmatram kao da mi je u 2.kući?

Neki tako gledaju, drugi onako, nema pravila, do pristupa tumaca je.
Ono sto je pravilo je da sto je planeta dalje od vrha polja(asc u ovom slucaju) ima sve manje upliva na to polje.
Istina je negde na sredini, oseti se i u jednom i u drugom polju, sto malo komplikuje analizu...

Mora ceo natal da se gleda, ali pozicija vladara 7. u 2. kući može da označava i to, ali i gomilu drugih stvari. Ne mora uvek da govori da se do novca dolazi vezom ili brakom, može da bude da su ta dva polja nekako povezana, a takođe često označava osobe kod kojih su vrednosti i samopouzdanje u direktnoj vezi sa partnerstvima, posebno ako je kao kod tebe to još planeta u Vagi.

Ali da ponovim, ne može se uopštavati, mora cela karta da se gleda. Ovo je bukvalno tumačenje samo jedne pozicije, ne tebe kao ličnosti.

Zanima me sta mislite o mom 7 polju i braku? 7 polje mi je u vodoliji a to nije pododna pozicija za brak,vodolija predstavlja razvod a moze da znai i brak sa razvedenim muskarcem. Vladar Uran(koji je retrogradan) odlazi u 6 polje(tajne bracnog partnera-6 kuca je 7 od 12 i zato predstavlja tajne) sto nije pogodan polozaj. Dispozitor Saturn je u 8 kuci,opet nepovoljan polozaj,moze da znaci smrt partnera... :think: Evo natalne:
astro2gw01elenoraoopopop-1.gif

Mene ovde brine konjukcija Urana sa Neptunom, to donosi i tajne, ali i idealizaciju i kasnije razočarenje. A vladar u VI polju znači i upoznavanje preko posla. Taj Neptun znači i da će se možda teško doći do papira..

Mora ceo natal da se gleda, ali pozicija vladara 7. u 2. kući može da označava i to, ali i gomilu drugih stvari. Ne mora uvek da govori da se do novca dolazi vezom ili brakom, može da bude da su ta dva polja nekako povezana, a takođe često označava osobe kod kojih su vrednosti i samopouzdanje u direktnoj vezi sa partnerstvima, posebno ako je kao kod tebe to još planeta u Vagi.

Ali da ponovim, ne može se uopštavati, mora cela karta da se gleda. Ovo je bukvalno tumačenje samo jedne pozicije, ne tebe kao ličnosti.
Razumela sam hvala ti za sve odgovore zaista mi znači....Jer dosta toga mogu da naučim,i jako volim astrologiju iako sam totalni laik ali stalno čitam o natalima:)

Cao neznam dal j e adekvatna tema ali verujem da jeste ...zanima me koje su to tranzite koje donose (ili su okidaci) razvoda ?
lii Da se razvod braka desava sledi itd ..(znam da se ne gledaju samo tranzite ) ali me zanima to ? takodje dali kroz solar se to moze oslikati ...moje mislenje je da bi trebalo da se vidi jer je ipak krupan dogadjaj i godisnji je horoskop ...hvala

Da Elle da ne bude da sam pogesno shvacena ja sam u postu vec navela da nije SAMo do tranzite da se gledaju i druge tehnike ali su me zanimali i Tranziti
evo sto sam ja piemtila do sada ...Tr Saturn je obavezno ukljucen cesce je bio aflikacija na nat.mesec ( cak u nekim slucajevima nije ni bio taj mesec vl 7 niti 5 )
Onda takodje Tr jupiter je bio ugaoni cesce na asc ili u 7 ...ne kazem da je ovo izricito tako nego sam mislima sta je bilo upecatljivo ukoliko ste vidjali karte gde se to desavalo ..(ja sam iz svoje okoline ljudi koji su se razvodili gledala cisto za vezbu i ucenje pa eto ovo mi je zapalo za oko ) takodje i Tr Uran ali etko jer je spor bas
U tim istim kartama i solari su ukazivali promene statusa ili doma ....pitam jer se nekako iz prakse najlakse uci...moje neko skromno misljenje ..a tu smo i ako pogresimo da neko sa vecim znanjem popravi nas svakako ...pa eto ukoliko gresim neka se javi neko da spodelimo razmisljanja

Back