Verujem da je tako...ali sve što sam čitala za Ve u Blizancima,uglavnom kao upucuje na osobe koje su sklone jednom guzom na dve stolice:-DZaključuje se na osnovu mnogo faktora, planeta u znaku je samo jedan deo priče. I to mali![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verujem da je tako...ali sve što sam čitala za Ve u Blizancima,uglavnom kao upucuje na osobe koje su sklone jednom guzom na dve stolice:-DZaključuje se na osnovu mnogo faktora, planeta u znaku je samo jedan deo priče. I to mali![]()
Verujem da je tako...ali sve što sam čitala za Ve u Blizancima,uglavnom kao upucuje na osobe koje su sklone jednom guzom na dve stolice:-D
Ocigledno i tebe svrbucka.Ma svrbucka ga svašta nešto![]()
7.kuća mi u ribama prazna ,jupiter u 1.u Vagi ...sve lepše od lepšegSama pozicija uopšte ne mora da govori o tome. Pre će loša 7. sa određenim postavkama govoriti o paralelnim vezama nego Venera u Blizancima. Ona često neće direktno ni opisivati ljubavni život, iako označava pristup ljubavi, šta vlimo i kako volimo.
OOOooooo,,,još kako me svrbuckaOcigledno i tebe svrbucka.
kako si pogodio ha 
E sad sam se baš zbunilaTo ne znači ništa. A Jupiter je možda u 1 fizički, po Placidusu, ali je u 2. znaku od ASC-a onda.
E znam jednog curetka sa Ve u Blizancu, Mo u Vodoliji Mars u Vaga, Sunce Lav, Merkur Rak....užaasssssssssssss!! Švrljala i sad švrlja, laže baš baš baš, spletkari....užasna osobaMora da je dominantna ako je sa Mesecom.
Planeta sa Mo ili vladarem asc ima veliki upliv.
Ne mora da znaci da osoba sa ovom Venerom sedi na dve stolice, to bi bila negativna karakteristika ove pozicije, a svaki polozaj ima lice i nalicje.
E sad mi je jasnije hvala ...znači da jupiter od sad posmatram kao da mi je u 2.kući?To znači da ako Jupiter nije u istom znaku kao i ASC da ima više veze sa narednom kućom a ne sa prvom.
E sad mi je jasnije hvala ...znači da jupiter od sad posmatram kao da mi je u 2.kući?
Zanima me sta mislite o mom 7 polju i braku? 7 polje mi je u vodoliji a to nije pododna pozicija za brak,vodolija predstavlja razvod a moze da znai i brak sa razvedenim muskarcem. Vladar Uran(koji je retrogradan) odlazi u 6 polje(tajne bracnog partnera-6 kuca je 7 od 12 i zato predstavlja tajne) sto nije pogodan polozaj. Dispozitor Saturn je u 8 kuci,opet nepovoljan polozaj,moze da znaci smrt partnera...Evo natalne:
![]()
Mene ovde brine konjukcija Urana sa Neptunom, to donosi i tajne, ali i idealizaciju i kasnije razočarenje. A vladar u VI polju znači i upoznavanje preko posla. Taj Neptun znači i da će se možda teško doći do papira..
Razumela sam hvala ti za sve odgovore zaista mi znači....Jer dosta toga mogu da naučim,i jako volim astrologiju iako sam totalni laik ali stalno čitam o natalimaMora ceo natal da se gleda, ali pozicija vladara 7. u 2. kući može da označava i to, ali i gomilu drugih stvari. Ne mora uvek da govori da se do novca dolazi vezom ili brakom, može da bude da su ta dva polja nekako povezana, a takođe često označava osobe kod kojih su vrednosti i samopouzdanje u direktnoj vezi sa partnerstvima, posebno ako je kao kod tebe to još planeta u Vagi.
Ali da ponovim, ne može se uopštavati, mora cela karta da se gleda. Ovo je bukvalno tumačenje samo jedne pozicije, ne tebe kao ličnosti.

A da te pitam ako gledam progresije jer je pravilnije da tamo sledim planetom koja je nat .vl 7 ..ili da gledam prog vl 7 kuce?