Ne vidiš najvažniju stvar. Narod beži OD hrvatske regularne vojske, ne KA NJOJ, a to je zato jer hrvatska regularna vojska vrši ratne zločine i ponaša se više kao horda nego kao vojska. Hrvatska regularna vojska izvela je napad na Miljevačkom platou i masakrirala zarobljenike, HV je izvela akciju na Maslenici i masakrirala zarobljenike, HV je celo vreme 91-95 provocrala, ubacivala diverzantske jedinice, vršila artiljerijske provokacije. Umalo da zaboravim Medački džep. Da i ne govorimo o periodu jul- decembar 91. ili o Bljesku ili Oluji. Ta vojska se nimalo ne razlikuje od hrvatskih oružanih snaga za vreme 2. svetskog rata. Beograd je izdao, ali je Zagreb vršio ratne zločine.
Znam ja to. Taj retorski dribling je bio zbog toga što čoveka pitam kakva je to "politika katoličavanja" koja javno i jasno propagira da nije antipravoslavna i da su pravoslavci u NDH dobrodošli, samo ne kao pravoslavni Srbi već kao pravoslavni Hrvati, a on, hop-cup od Budaka do Tuđmana, sa sve upadicama "čitaj!!!" a sam ne sastavi 5 svojih rečenica. Naravno da situacija nije bila crno-bela, ali to što ja negiram da je bila 100% crna, ne znači da tvrdim da je bila 100% bela.