Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
onda jedemo zajedno :) salata ko iz kofe(mislim tolika je) i mocarela.nista hleb...
10371164_10202929682617539_7809574455932311675_o.jpg

I veler sa keramickim vrhom, iz profi serije.

Zamena tog vrha košta otprilike kolko u Africi studentu treba da završi fakultet... :lol:

- - - - - - - - - -

ja sam pomesala luk sa paradajzom,krastavcem i ljutom papricicom,koja nije ljuta :( vise nigde ne mogu da nadjem da je ljuta
Smokvice imam ja za tebe sos ako voliš ljuto... ako pojedeš jednu kašičicu kafenu, ja plaćam troškove lečenja... :mrgreen:

Polozila kolokvijum.
U sredu je drugi. :)

Iznervirao me profesor, jer je bas nefer... dao mi je samo 30 bodova a uradila sam sve tacno I vise.
Jos kad sam dosla da polazem, kolege polagale drugi deo a ja izasla da polazem prvi, on se tu nesto kao pobunio,
sta ja mislim, da ja mogu tek tako da dodjem na ispit, da on treba moje zelje da ispunjava... kreten... ja mu kulturno objasnim I pitam da polazem
a on kao preko one stvari... kao da sam mu trazila oko da mi da a ne da izadjem na ispit...
I sad mi kreten ladno ne da max poena. I vec vidim da mi nece dati visoku ocenu...

qq cicak..ti ne samo da nerviras ljude po forumu nego i profesore na fakultetu :hahaha:

salu na stranu :)
.. pitaj ga zasto si dobila tolicko bodova..barem se poeni mogu direktno obrazloziti..., zali se...ja sam se uvek zalio kad sam smatrao da sam ostecen i da ti kazem u odredjenom broju slucajeva je to imalo efekta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back