- Poruka
- 400.254
Provela divno pre podne i rucak sa prijateljima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jela sam danas slagjagode
pila sampanjac
![]()
![]()
![]()
.
Nakon skoro tri meseca docekala sam to![]()
.
Hvalim se jer sam ispunila to sebi i shvatila da nije nista posebno-razocarana sam.Slag ima blag ukus,biljni je (sta god to znacilo),jagode nisu potpuno zrele iako su dobre za mene al* sampanjac je najcrnje razocarenje-grozan ukus,odvratan.Lepo na oko,ima zvuk pucanja kad se otvori al* ukus je odvratan.

hocu i ja pare od gugleta ,ionako ga svaki cas pitam sta je staUzeo sam pare od Gugleta
fala qrtzunisu neke velike pare, al taman za nekih pola džeparca za more
![]()
al tek sam počeo, idemo dalje!

ebeš kuću bez karata 
rad, rad i samo rad
eee kupio sam i špil karata, neke kineske u Rodi, samo 51 dinarebeš kuću bez karata
![]()

A jel ima na nekoj toj pijaci trešanja posle 17h?jedi visnje za 100 din
evo ti za nase pijace,imas za svaku pijacu posebno,azurira se svaki dan
http://www.nstrznica.co.rs/pijacni-barometar

A ti misliš bukvalno danas? Idi u peršun domaćice.Danas, 4. juna? Nije ni čudo što su 300 dinara.

A jel ima na nekoj toj pijaci trešanja posle 17h?![]()

Ja se ne bunim, nego pišem već dva dana kako svi pričaju o ceni od 100 dinara, a ja nisam još nigde videla trešnje za te pare.
Pa pokušavam da saznam. Ja sam srpski "Razbijač mitova".![]()

ja čekam moje trešnje i višnje sutra....beZplatnooooo...iz deda Perine njive...![]()

Ja poznajem jednog deda Peru, ali on na setalistu prodaje kokice...pa jbg nemamo svi deda Peru...
..ja imam tresnje na placu, al do tamo mi treba auto, a i pitanje ima li jos sta od njih, ili su sve Smederevci vec obrali![]()

..pa jbg nemamo svi deda Peru...
..ja imam tresnje na placu, al do tamo mi treba auto, a i pitanje ima li jos sta od njih, ili su sve Smederevci vec obrali![]()

Ja poznajem jednog deda Peru, ali on na setalistu prodaje kokice.![]()

Ja poznajem jednog deda Peru, ali on na setalistu prodaje kokice.![]()
...Ovo ti i nije za pohvalu.

.gif)
Pih...pa kazi odmah lepo, sad sam se zamerila i Peri i Antigoni, a sve zbog tebe.tako mi zovemo placeve gde se bere voće i povrće...![]()
.gif)

Briga me za Peru i njivu, daj te visnje ovamo. ne interesuje me ko ih je "kupio"!bože bože,kako ne znate gde je deda Perina njiva...![]()

Briga me za Peru i njivu, daj te visnje ovamo. ne interesuje me ko ih je "kupio"!
![]()

sutra Mo...sutraaaaaaaaa...![]()

p.s. "kupite" malo vise, ako vas ne uhvate, da ima za sve ovde, posteno da podelimo.![]()
![]()
...rad, rad i samo rad
eee kupio sam i špil karata, neke kineske u Rodi, samo 51 dinarebeš kuću bez karata
![]()