Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I meni je imendan al mi niko nije doneo nikakvu, pa makar i praznu tepsiju :)))))

ooo i ti si konstantin? :lol:
evo ja ti od srca cestitam,a plehove koje nosis pune kod meme na rucak,normalno je i da dobijes pune nazad:cool:

Kako znate kad vam je imendan?

- - - - - - - - - -

e i jos nesto da se pohvalim,dobila sam jos jednu cetkicu za zube u kupatilu :)
mozda bi nekom pametnijem,a manje emotivnom ovo bilo za rupu,al meni je :heart2:

Postala si baka? :heart:

O.t.:Nadam se da cu kupiti jagode i slag :zskace: .Blize sam tome nego ikada do sad :zskace: .Nada nikada ne umire.

Kupili jeftinu avionsku kartu za Letoniju, za sina...setih se nekih odavde koji su imali problem da sve smeste u ručni prtljag od 8 kg. Tako ce i on, ali kaze da ce obuci mnogo stvari na sebe (u julu...na +40 stepeni). Mislim da je Smoki pisala o tome...i kako je prošlo ?

Ја немам имендан.

Ниједна моја имењакиња није била довољно добра да би је прогласили за светицу :zper:

Просто, душице, ако носиш име неког свеца на његов дан по црквеном календару теби је имендан.

Ја немам имендан.

Ниједна моја имењакиња није била довољно добра да би је прогласили за светицу :zper:

Просто, душице, ако носиш име неког свеца на његов дан по црквеном календару теби је имендан.

Ima ih vise,ne znam koji dan bi mi bio imendan ako se tako gleda ?

- - - - - - - - - -

Postala si baka? :heart:

O.t.:Nadam se da cu kupiti jagode i slag :zskace: .Blize sam tome nego ikada do sad :zskace: .Nada nikada ne umire.
jesam,pise mi u licnoj karti
a imendan pise ti u crkvenom kalendaru.ne bih ja ni znala da mi nema sestara popadija koje uredno cestitaju,a i mama vodi racuna o tome

- - - - - - - - - -

poceo bobi da pere zube :lol:

ma jok,kupili smo mladjem detetu cetkicu,sad je vec vreme da pocne da pere zube:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Kupili jeftinu avionsku kartu za Letoniju, za sina...setih se nekih odavde koji su imali problem da sve smeste u ručni prtljag od 8 kg. Tako ce i on, ali kaze da ce obuci mnogo stvari na sebe (u julu...na +40 stepeni). Mislim da je Smoki pisala o tome...i kako je prošlo ?

ma kakvi bre 8 kila.to je mala torbica,dimenzija ..sad sam zaboravila,valjda 40x30x20,moja rucna torba veca od te.moja drugarica je tako putovala u pariz,a mi smo trebale tako kad smo se dogovarale za kipar

Smoki za novu cetkicu za zube kaze se kad dovedes decka kuci da zivi sa tobom ili kad dodje unuce.Sad ti decka imas vec dugo te on ima jel*te cetkicu tako da......

prvi put je kod nas prespavala snajkica,pa sam joj dala cetkicu za zube :)
jutros sam trcala da kupim mlekom da ima za kafu i napravila im americke palacinke sa novim dzemicem od jagoda,bas su super i vec sam je otperjala kuci da oboje uce

..zar nije vise 10kg, rucni prtljag?
..a gde je regularni prtljag:eek:

pa ako nabavis kartu jako,jako jeftinu,tj ako nije regularan let nemas prava da nosis obican prtljag.ovo sto smo mi nasli cak nisi mogao da imas malu torbicu ,zensku preko ramena za pasos i lovu,a posebno taj mali rucni prtljag,nego je moralo jedno u drugo da stane

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back