- Poruka
- 60.291
počeo sam da pišem nešto kao dnevnik
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Puj, puj, nećem. Moj maksimalan kapacitet je da pritišćem godinu dana, onda 5-6-7-8 godina pauziram od učenja. Za redovne studije mi je trebalo 20 godina, za doktorske bi mi trebalo tri života.oće dotkoriraš?

počeo sam da pišem nešto kao dnevnik

Puj, puj, nećem. Moj maksimalan kapacitet je da pritišćem godinu dana, onda 5-6-7-8 godina pauziram od učenja. Za redovne studije mi je trebalo 20 godina, za doktorske bi mi trebalo tri života.
Ne bih ja ni ove redovne završavala, nego kad vidim kakvi sve balvani danas imaju diplomu, morala sam i ja da dignem nogu i konačno stavim tačku na to.
..sad josh jednu bebu, pa na PhD..red je..

)link za dnevnik?pa bre dnevnik u notesu, ne na netu
![]()
link za dnevnik?pa bre dnevnik u notesu, ne na netu
![]()

Jbg zaboravili ljudi da sem blogova, i slicnih e-stvari za pisanje mogu da se koriste i olovka i papir ...bas si retro
A povod je ... ako nije isuviše intimno naravno i jel hoćeš nešto ozbiljnije od toga da napraviš, ili samo za svoju dušu i da se prisetiš jednog dana kad ti onaj Nemac sa čudnim prezimenom, Alchajmer beše li, dodje u posetu ....

..kakav si hipster..![]()

To ti pričam..na pijaci na brdu treshnje 300-400, vishnje 180-200..
..hvalim se, valjda, time da sam psovala u sebi i nisam kupila nishta..![]()

Ma mlada sam ja za još jednu bebu, nemam još ni 40 godina, pusti me malo da udahnem...ajde, ajde....sad josh jednu bebu, pa na PhD..red je..
![]()

I šta ću, popnem se na moju trešnju u dvorištu. A što se doktorata tiče, ne znam ni šta bih sa ovom diplomom, a ja ne volim da učim.![]()

E, ta priča o trešnjama za 100 dinara je urbana legenda. Svi pričaju o njima, ali još niko nije nabasao na njih.A kod Cicka domace tresnje...
danas smo prodali za 100 din... a.da znate kakve... predivneeeeeee

Zato i pritiskam ko nenormalna, da skinem bedu s vrata što pre i ne mislim više o tome. A da ti ne pričam kako to utiče na moje zdravlje - sport sam skroz izbacila, sedim ceo dan i celu noć, za to vreme non-stop nešto jedem da bih ostala budna, spavam 3-4 sata dnevno i pretvorila sam se u žabu krastaču.Pa kako si ispolagala sve te silne ispite kada ne voliš da učiš? Šta bi bilo da voliš?
A hvalim se da mi je čoek nenadano došao sa kvantaša. Otišao posle podne, spreman da noći tamo, kad ono, evo ga, već pola sata drema na trosedu sa daljinskim u ruci.![]()

em je odličan anti oksidans, em mu je cena kao da na svakom ćošku raste 
Pa mi, gradska deca.Pa ko bre danas kupuje kajsije i breskve?

Pa ko bre danas kupuje kajsije i breskve?

Ja ananas jedem zimi, kad nema domaćeg voća. Ali uvek iz konzerve, taj svež ne umem da izaberem. Kako da znam da li valja?![]()
Pa mi, gradska deca.![]()