Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E pa da se i ja pohvalim i da razocaram neke koji su se nadali necemu drugom.:zcepanje:
Kako stvari stoje......
its_a_girl.gif

Šteta je da ostane na prethodnoj strani jer je u pitanju ogroman uspeh!
Samo tako nastavi Afro i ne odustaj!! :D

Evo, meni je u martu bilo 5 i po godina.
Izdrži samo :zag:

...nadam se da hocu, dugo sam se premisljala, vagala i prelomila...e od tad nisam ni pomislila
da zapalim ni jednu "normalnu" cigaretu..stoji pola kutije tamo gde sam ostavila sa sve upaljacem,
ne diram, ne izaziva me..verovatno mi ova tecnost odgovara skroz..ne mislim za sad o tome da bi
trebalo mozda u neko vreme i toga da se resim...ovo je vec veliki uspeh za mene koja pusim skoro
40 godina....hvala puno:zag:

Moram da vam se pohvalim kako nam je divna atmosfera u kaficu
Imamo stoni tenis i stoni fudbal, druzimo se, kad dodjem kuliram, pijuckam kaficu i citam novine, ako dodje ko poznat lepo se zezamo, druzimo, a ambijent opusten ali lep
:zaljubljena:

hoću, treba malo da se izveštim u defokusiranju, al računajte da sam ozbiljan takmičar :)

samo pazi da slucajno nisi negde pre toga postavljao slike,neces verovati kakvog sveta ima,ako si im konkurencija,pretrazuju celu krstaricu,dan za danom ne bi li uspeli da te diskvalifikuju.ja pala na dupe.da mi je neko pricao ne bih verovala
kao da ce dobiti novcanu nagradu

samo pazi da slucajno nisi negde pre toga postavljao slike,neces verovati kakvog sveta ima,ako si im konkurencija,pretrazuju celu krstaricu,dan za danom ne bi li uspeli da te diskvalifikuju.ja pala na dupe.da mi je neko pricao ne bih verovala

e tako su i meni izbacili fotku, kazu bila
a nije bila
bile su druge sa tom temomatikom..slicne
i onda sam rekla, ja sam ovde bre da se igram i zabavim, ne da hejtujem
i ne idem vise tamo

Eternal daj sliku aparata kojim si slikao i podatke.

20j0c44.jpg

http://www.tehnomanija.rs/fotoapara...dulSLPSeaODU5NwxuLKtB3IyXTlrU2T-OymWmGBPD_BwE

- - - - - - - - - -

:lol: biće novih slika, neću ih postavljati, biće tamo premijerno :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back