Mama81
Primećen član
- Poruka
- 830
E pa da se i ja pohvalim i da razocaram neke koji su se nadali necemu drugom.
Kako stvari stoje......

Kako stvari stoje......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...20 dana na e-cigareti..20 dana...eeeeeeeeeeeeejjjjjj![]()

Šteta je da ostane na prethodnoj strani jer je u pitanju ogroman uspeh!
Samo tako nastavi Afro i ne odustaj!!
Evo, meni je u martu bilo 5 i po godina.
Izdrži samo![]()

sad samo kad dođem kući s posla da prebacim slike![]()
Prvo i poslednje bacanje katastrofa, ali zato 7,8 i 9 tri "ćišćenja" za redom.
Ha....ja cu danas ...![]()
Kuglanje je super za zatezanje doopeta.ja sam bila samo jednom i takvu upalu sam dobila u dupetu da nedelju dana nisam mogla da koracam
..ali bice da si bacala one teze kugle kada si dobila upalu misica ..drugi put bacaj 8 ili 10Kuglanje je super za zatezanje doopeta...ali bice da si bacala one teze kugle kada si dobila upalu misica ..drugi put bacaj 8 ili 10

baš ti zavidim, nisam odavno! baš divna zabava u pravom društvu![]()
Prvo i poslednje bacanje katastrofa, ali zato 7,8 i 9 tri "ćišćenja" za redom.

hoću, treba malo da se izveštim u defokusiranju, al računajte da sam ozbiljan takmičar![]()
samo pazi da slucajno nisi negde pre toga postavljao slike,neces verovati kakvog sveta ima,ako si im konkurencija,pretrazuju celu krstaricu,dan za danom ne bi li uspeli da te diskvalifikuju.ja pala na dupe.da mi je neko pricao ne bih verovala
kao da ce dobiti novcanu nagradu
Eternal daj sliku aparata kojim si slikao i podatke.
samo pazi da slucajno nisi negde pre toga postavljao slike,neces verovati kakvog sveta ima,ako si im konkurencija,pretrazuju celu krstaricu,dan za danom ne bi li uspeli da te diskvalifikuju.ja pala na dupe.da mi je neko pricao ne bih verovala
kao da ce dobiti novcanu nagradu
biće novih slika, neću ih postavljati, biće tamo premijerno