Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bili u šopingu danas u Bebi...stariji gmaz se malko ponovio...
kupili smo mu texas bermude,pamučne bermude,1 majcu sa kapuljačom i tri prelepe pamučne mladalačke majce...
bože kako mi je lep sin...:zaljubljena:
iskeširali 4.300,00 za sve...
plus uzeli mu i letnje tanke patikice za 2200....:zurka:

Kako ste tako jeftino prosli za sve to : ))?
U Bg-u je to nemoguca misija osim ako ne kupujemo kod Kineza (madsa nisu ni oni vise povoljni kao asto asu bili):think:

eeeeeeeeeeeee,pa ovo je poznata robna kuća Beba...:aha:

pitaj Smokvu...mnogo Novosađana dolazi u naše selo da se ovde oblače...
počevši od veša,pa sve do svečanih haljina,jakni,kaputa...robna kuća je na tri sprata...nema šta nema...
a sad je otvorila jednu posebnu prodavnicu Beba exlusiv...bože kakvih krpica tamo imaaaaaaa...:zaljubljena:

i izuzeeeetno je povoljno...

Blago vama i Novosadjanima: )))
Kod nas se otvorio Change me outlet, ima da se probere ponesto al je i to samo malo kvalitertnija kineska roba :D

...gde se to otvorilo...jel na Banjici ili sam nesto pomesala?

...gotove mi dve morske haljine...jedna se malKo providi, pa cu nju moci samo na plazu da nosim jelte, a drugu mogu gde hocu:super:
...jos samo da nadjem jednu dugu suknju i neke sandala/japanke ili nesto slicno tome..kupaci i to je to za ovu godinu...

Da, na Banjici, veliki izbor garderobe, nakita, sve za domacinstvo, za sportiste, za decu, ma sve sto ti padne na pamet :D

..gde tacno?
...meni treba sve gore navedeno, pa mi se mozda posreci da nadjem na jednom mestu...sandale nisam kupovala nikakve tacno 4 godine,
koliko ih cesto nosim taju..ali opet da budu i lepe i udobne i jeftine:mrgreen:

Shvatio i ogranicen mozak neke stvari, pa reko´ aj da se pohvalim. :lol:
Bice kako biti mora. Ne nameravam vise praviti budalu od sebe. Ljubav nadje put. Ako ne nadje, zelja nije bila dovoljno velika. I nema potrebe da se u tom slucaju nerviram. Sunce sija, vetar duva, ptice lete...it´s just the way it is...

Kad smo kod vetra... juce u nekom ludom stanju i gledajuci oko sebe....

Vetar siba lisce, dok lisce vetar ljubi,
vetar ide dalje, lisce ostaje za njim da zudi...

maj prešeeeeeeeeeeeees :zaljubljena:

jtqwqh.jpg

20j0c44.jpg

http://www.tehnomanija.rs/fotoapara...dulSLPSeaODU5NwxuLKtB3IyXTlrU2T-OymWmGBPD_BwE

Exmor R™ senzor od 16,2 megapiksela, 30x zum/širokougaoni objektiv od 27 mm, Full HD 50p, 3D, LCD ekran dijagonale 7,5 cm, Sweep Panorama, GPS

3D Sweep Panorama - Pomerajte fotoaparat i snimajte izuzetno široke 3D panoramske fotografije. Uživajte u impresivnim rezultatima na 2D ili 3D televizoru

1920x1080 50p Full HD filmovi - Snimajte glatke video zapise bioskopskog kvaliteta u progresivnom režimu: softver PMB omogućava snimanje fotografija iz video zapisa

:vatromet:

Shvatio i ogranicen mozak neke stvari, pa reko´ aj da se pohvalim. :lol:
Bice kako biti mora. Ne nameravam vise praviti budalu od sebe. Ljubav nadje put. Ako ne nadje, zelja nije bila dovoljno velika. I nema potrebe da se u tom slucaju nerviram. Sunce sija, vetar duva, ptice lete...it´s just the way it is...

Kad smo kod vetra... juce u nekom ludom stanju i gledajuci oko sebe....

Vetar siba lisce, dok lisce vetar ljubi,
vetar ide dalje, lisce ostaje za njim da zudi...

:aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back