Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Поштовани,

Хвала Вам на позиву на Јавни час против сексуалног насилја. Потврђујем мој долазак.

С поштовањем,
.........................
просветни инспектор

i još jedan mejl...:zaljubljena:

odem ja danas na pijacu i kupujem na jednoj tezgi,a prodavacica me pita jel se ja nje secam?ne secam se setro slatka ni sebe
kaze ona je iz ledinaca i nikad nece zaboraviti kako joj je slatki veterinar svaki dan pricao kako mu se svidjam i pokusavao preko nje da me smuva :eek:
ja kazem,pa secam se bre veterinara,svaki cas sam trovala macku da bi on dolazio :mrgreen:,al nista nije bilo
kaze ona, pa ja nisam htela nista da ti govorim,ti si bila stalno sa momkom,pa si se posle i udala,a i njemu sam rekla da ti ne kvari vezu
:dash:
mogla sam danas biti gospodja veterinarka :rida:
al sa informacijom koja kasni nekih 25,26 godina ulepsa mi zena dan

- - - - - - - - - -

Поштовани,

Хвала Вам на позиву на Јавни час против сексуалног насилја. Потврђујем мој долазак.

С поштовањем,
просветни инспектор

ocete tog inspektorwa seksualno da zlostavljate?:prstic:

Поштовани,

С поштовањем,
просветни инспектор

pazi borba protiv seksualnog nasilja ne podrazumeva fizicko nasilje nad optuzenima :lol:

odem ja danas na pijacu i kupujem na jednoj tezgi,a prodavacica me pita jel se ja nje secam?ne secam se setro slatka ni sebe
kaze ona je iz ledinaca i nikad nece zaboraviti kako joj je slatki veterinar svaki dan pricao kako mu se svidjam i pokusavao preko nje da me smuva :eek:
ja kazem,pa secam se bre veterinara,svaki cas sam trovala macku da bi on dolazio :mrgreen:,al nista nije bilo
kaze ona, pa ja nisam htela nista da ti govorim,ti si bila stalno sa momkom,pa si se posle i udala,a i njemu sam rekla da ti ne kvari vezu

- - - - - - - - - -

ocete tog inspektorwa seksualno da zlostavljate?:prstic:

:rotf: tvoje priče su za bestseler...:rotf:

i nećemo JE zlostavljati...:nono2:...možda eventualno ekipu majstora koji nam stižu iz BG...:prstic:

- - - - - - - - - -

pazi borba protiv seksualnog nasilja ne podrazumeva fizicko nasilje nad optuzenima :lol:

znamo pravne aspekte...fala lepooooooooo.....:manikir:

eee kako bi tad bobi srecno mahao repom.. ni na njegovu srecu ne mislis..sramota :ljutko:

:D

Izvini, nisam htela da te potresem. :zkez:

Ja proizvodim lubenice kakve voliš. Iste na mene - slatke i velike. Ali ne i ove godine. :( Već sam ih prežalila. I njih, i par 'iljada evara koje je trebalo da donesu. :rida:

Nema da brines...ne potresa se Pivce tako lako. ;)

Nego....danas uzivao citav dan...podsisao, pa onda poprskao... :mrgreen:

http://img4.imagetitan.com/img.php?image=9_img_1573.jpg

Zatim malo odmarao... medjunozje je opticka varka. :rotf:

http://img4.imagetitan.com/img.php?image=9_img_1582357.jpg

znamo pravne aspekte...fala lepooooooooo.....:manikir:

Е, извини молим те, али ти располажеш са несразмерном силом као разбојник са калашом, надам се да ти је то јасно, у стари онима који су те позвали на тај скуп...против секс. "насилја", ко зна шта је то насилје

Е, извини молим те, али ти располажеш са несразмерном силом као разбојник са калашом, надам се да ти је то јасно, у стари онима који су те позвали на тај скуп...против секс. "насилја", ко зна шта је то насилје

:hahaha:

slatko me nasmeja...mada si pomalo i nerazumljiv...jesi li siguran da si razumeo ko je koga pozvao na skup????:rtfm:

:hahaha:

slatko me nasmeja...mada si pomalo i nerazumljiv...jesi li siguran da si razumeo ko je koga pozvao na skup????:rtfm:

:rumenko: Извини, ћеро, шташ, старост лудост, сад ми неке ствари имају смисла - ви њега хоћете да обучите да се брани против сексуалног насилника...

x_008_zps2ca316fb.jpg.pagespeed.ic.YcTeWhfOKT.webp

- - - - - - - - - -

moj tata baca mrezu u lucici,ja veslam i slikam :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back