Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Za ne poverovati jel da? Ili znas vise od mene zemjlakinjo? Utesi me... ili ces da mi vracas ono za lubenice i sipas so na ranu moju aaaaa?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ona moj pivkane moze samo secer da ti sipa na ranu jer se majstor za kolace![]()

Akcija od pola sata zavrsena - tegla otvorena![]()
ju da kakav stres kad ti se nesto jede,a ne mozes teglu da otvoris ahahahh OMG...

ju da kakav stres kad ti se nesto jede,a ne mozes teglu da otvoris ahahahh OMG...

samo uzmes noz i probusis poklopac
kakvi misici kakvi bakraci![]()
Napravili palacinke,
u spajzu dzem od kajsija i od sljiva.
I mucimo se mama i ja da otvorimo^^ Vec me pitala jel bi me bilo blam da izadjem na ulicu i zamolim nekog frajera da mi otvori teglu![]()

ahahahaah zamislila sam sliku...nema sta zenska snalazljiva sta je za nju tegla ja bih sela i plakala hahahah kao dete
- - - - - - - - - -
zivela mama,eto ti em ti otvori teglu em ga pozoves na palacinke...nije mama naivna![]()

ahahahaah zamislila sam sliku...nema sta zenska snalazljiva sta je za nju tegla ja bih sela i plakala hahahah kao dete

ma pile moje, imas ti tvoje magarence za te stvari zato uzivaj
i eto, sto mi ne padne na pamet nesto kao Perlinoj mami![]()
a ja lujka odma se hvatam za noz![]()
![]()

![]()

![]()
...pa neka ti se neko zamera ako sme![]()
amazonka prava![]()

ma salim se, ja sam bas jedna fina i dobra ...dusica prosto![]()
![]()

Napravili palacinke,
u spajzu dzem od kajsija i od sljiva.
I mucimo se mama i ja da otvorimo^^ Vec me pitala jel bi me bilo blam da izadjem na ulicu i zamolim nekog frajera da mi otvori teglu![]()

uspela sam melemom da suzbijem žešće razvijanje dve groznice na gornjoj usni...
prosto rečeno,spucala sam ih pravac u čelo da nema više izbiijanja...
- - - - - - - - - -
kad me sad nije strefila srčka....![]()
...koji ti je to melem...mozda jos nekom ustreba...
nećeš verovati...Oriflejmov Tender care protecting balm...mala kutijica skroz,ali je vrlo efikasan kod suzbijanja groznica...bar meni...

....nisam nikad njihovo nista koristila...Avon mi je pristupacniji, a imaju i veca pakovanja...ali nije lose znati za to...hvala![]()
ovo jeste malo pakovanje,ali veoma dugo traje ...i na akciji je veoma pristupačno...
od njihove kolekcije to uvek imam u kući...
i meni je draži Avon...