Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ti mala - odluci se. Ili ides sa Groove-om ili ozbiljno konkurises za mesto jedne od ove tri sa kojima cu da orgijam. :rtfm:

Dakle? :mrgreen:

:zcepanje: hvala za ovo "mala" ja za sad ostajem ovde gde sam:zper: a o kakvom konkursu i orgijama je rec veze nemam jer vas nisam iscitala od pocetka:rumenko:
Dakle,ja bi jos jedan sladoled ili jos 100evrica za adekvatan komad odece zu ove cipelice sto sam kupila ako moze.:cool:

Slao SMSove, na 1003 ,donirao Crvenom Krstu, ceo dan džakario, sad ruke ne mogu da dignem...ubiše me mladi nabiflani, gde s njima stadoh da punim...
A nigde red za pemzionere i ove van forme... :mrgreen:

Opsa, otkud ja na forumu žene??? :rumenko:

Srpski mi ide onako, pa bolje ti da prepricas...onako slikovito, detaljno, sve lepo. :)

A moze i LilaLou. Dogovorite se. :mrgreen:

pa ja se nje ne secam,osim ako joj ovo nije klon nalog,bilo bi lepo da nam kaze jel tako?:)
jesi siguran da to ja uradim?zar nisi citao moje erotske price,pa ja cu to bas detaljno,ima ovde finih ljudi za toliku kolicinu perverzija:)

pa ja se nje ne secam,osim ako joj ovo nije klon nalog,bilo bi lepo da nam kaze jel tako?:)
jesi siguran da to ja uradim?zar nisi citao moje erotske price,pa ja cu to bas detaljno,ima ovde finih ljudi za toliku kolicinu perverzija:)

Kako da je se secas, vidis da se juce prijavila na forum. ;)

Siguran sam, nemam nista protiv detaljnog opisa. A ovi "fini", koji misle da im g*vno ne smrdi (dizvines), mogu slobodno da nas zaobidju. Jel tako? :whistling:

Kontam nesto...mogla bi se uzeti i neka kinta na tome. Uvek prakticno razmisljam. :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back