Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uglavnom se ne isplati ići u taj outlet, osim kad daju dodatnih 20% na postojeće cene. teško se pronalaze i brojevi, a ni izbor nije baš nešto. često idem tamo jer mi je blizu, i svaki put se iznerviram jer nikad nemaju broj 38 ili 39 bilo patika bilo cipela.
za one koji dolaze iz bg- isključite se u st. pazovi sa autoputa pa onda nastavite starim putem do inđije, da ne biste plaćali putarinu. put bi vas izašao 1000 dinara

uglavnom se ne isplati ići u taj outlet, osim kad daju dodatnih 20% na postojeće cene. teško se pronalaze i brojevi, a ni izbor nije baš nešto. često idem tamo jer mi je blizu, i svaki put se iznerviram jer nikad nemaju broj 38 ili 39 bilo patika bilo cipela.
za one koji dolaze iz bg- isključite se u st. pazovi sa autoputa pa onda nastavite starim putem do inđije, da ne biste plaćali putarinu. put bi vas izašao 1000 dinara

Ma daj,mrzi me da lutam...odem na sajt preko neta i naručim...:aha:

uglavnom se ne isplati ići u taj outlet, osim kad daju dodatnih 20% na postojeće cene. teško se pronalaze i brojevi

ovo stoji..tako je uglavnom sa svim outletima jer su problemi sa brojevima cesti,.. jedino u pandorfu nesto i mozes da nadjes ali se u njemu sve svodi na...kad naletis.

ali generalno tako je svuda.. recimo u delta sportovoj outlet prodavnici na vrhu bulevara sam pre par meseci kupio nike kompletnu trenerku za 3000 din..tako da i kod nas moze da se nadje..kad se naleti.

Читам стално, спремаш кореографију, па сад наступ...

Кореографија за шта и наступ где?

Nas 15-ak devojaka spremamo hip hop koreografije i imamo nastup 31.5. :)

- - - - - - - - - -

nemas mesta? pa nije valjda da ih krijes po ormarima? :eek: ja sam mislila da to vazi samo za svalere...:think: :zcepanje:

:pop2: kolezinice .... gresne misli od ranog jut... ovaj podneva :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back