Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
el mogu ja retroaktivno da se pofalim?
kad sam bio mladjan momak od nekih 17 i bio na moru u nekoj letnjoj basti svako vece uz zivu svirku organizovali neku zaebanciju, neko takmicenje.. i onda rekli nek izadju parovi.. ja izaso sa nekom zenskom i rekli nam da se takmicimo u cucnjevima sa devojkama na ramenima.. ja uradio 50 komada i pobedio.. dobili kartu za disko
eto, moro sam

el mogu ja retroaktivno da se pofalim?
kad sam bio mladjan momak od nekih 17 i bio na moru u nekoj letnjoj basti svako vece uz zivu svirku organizovali neku zaebanciju, neko takmicenje.. i onda rekli nek izadju parovi.. ja izaso sa nekom zenskom i rekli nam da se takmicimo u cucnjevima sa devojkama na ramenima.. ja uradio 50 komada i pobedio.. dobili kartu za disko
eto, moro sam
da te nije jahala lepa brena? :lol:

znaci, ja vas sve volim:heart: a vi mene istrpite ovih dana:rumenko:
zaspala je i nece da piski nekoliko narednih sati :zskace: sad mi treba onaj smokvin smajli koji igra tvist :smeker:
035-1.jpg

ha, nie.. a imo sam i srece, jer nismo znali u cemu cemo se takmiciti.. moja devojka imala 53, cetiri kile.. neki izasli sa devojkama od sedamdeset :)
al zato nije imala ni neke sike :malav:
stavi je u neku tepsiju, pa i ako se upiski nece biti strasno
pa jedino u kadu da je uacim, pa da ne moze da izadje..ima pelenu ispod sebe ovde..ako se upiski.samo kad bi sedela na mestu..al gde si ti video mirno dete i lepu babu..
lele kolka ce da bude kad su joj tolike sape:eek:
45kg :fdlan:

040-1.jpg

e, a moram ovom prilikom retroaktivno da pohvalim i mog druga peru djordjevica.. upiso on fakultet, otisao na sistematski i izmeri mu doktor pritisak.. onda mu da da uradi pet cucnjeva, pa mu izmeri pritisak opet.. kaze doca: ovo nesto nie u redu, moro je da skoci bar malo.. da mu cika doca jos pet komada, kad ono isto.. poco doca da se nervira i vikne sestri: daj sestro drugi aparat, ovaj je neispravan.. donese sestra i drugi aparat, da cika doa opet peri da uradi 5 cucnjeva, kad ono isto.. i onda ga pera potapse po ramenu: nemojte se nervirati, sve je u redu.. ja treniram dizanje tegova i zagrevam se sa 250 kg za cucnjeve.. ho ho ho

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back