Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakva njuška lepa <3

Hoćeš je voditi na sečenje ušiju ili ćeš joj ostaviti ušike?

Oni su divni divni psi, divne naravi, telenca!

ja cu usi da joj pocupam, nece imati sta da seku
sve nam je zapisala :histericna:
ni manjeg psa, ni vise vode..ne znam gde joj to sve stane :fdlan:
necu sigurno..dok je bila u leglu, odgajivac joj je skratio rep..
neka barem ima usi
luda je kao struja
sve ljubimce mi je u kuci postrojila :lol:

• Podržavam
Reactions: Em.
za dzek rasele kazu da spadaju u jako pametne pse.punih mesec dana nisam uspela da mu objasnim da treba da se piski na pelenu na terasi,ne pored i ne po sobama:(
tek kad je dobio sve vakcine i kad je krenuo napolje,tad je ukapirao gde se sta radi
al dotle sam mislila sto bas meni glupson???

za dzek rasele kazu da spadaju u jako pametne pse.punih mesec dana nisam uspela da mu objasnim da treba da se piski na pelenu na terasi,ne pored i ne po sobama:(
tek kad je dobio sve vakcine i kad je krenuo napolje,tad je ukapirao gde se sta radi

ma ova je bistrica i vrlo ume da radi u svom interesu
kad ima ovakav stav sa mesec i po, slutim da cemo svi u kuci da budemo postrojeni kad napuni godinu dana :sad2:

ja bas imam utisak da su dzek raseli glupsoni teski, al nemam pojma mozda i nisam u pravu. kad god ih vidim, samo zevaju levo desno, besciljno trce, vuku gazdu i ja ih bar redovno vidjam na povocu jer su neobuzdani...ono simpa su m da ih vidim tako sludjene, ali ne verujem da bih mogla da gajim takvog psa, jer terijeri bas ne odgovaraju mom karakteru, previse su zivcani i tvrdoglavi, a ja volim poslusnog psa koji lako uci i da se disciplinovati bez vecih problema,zato mi leze ovcari jer sa terijerima pet dana u istom stanu sam cao mozak :eek:

- - - - - - - - - -

ma ova je bistrica i vrlo ume da radi u svom interesu
kad ima ovakav stav sa mesec i po, slutim da cemo svi u kuci da budemo postrojeni kad napuni godinu dana :sad2:
koja je to rasa? ne prepoznajem sa slike?

Neko vrijeme sam razmišlja da ga nabavim,kratkodlakog...i ja čuo da su kao pametni..a i malecan je,čini mi se da je zgodan za držanje u stanu

Neko vrijeme sam razmišlja da ga nabavim,kratkodlakog...i ja čuo da su kao pametni..a i malecan je,čini mi se da je zgodan za držanje u stanu
oni su zgodni i za pod misku i za u tasnu,ja ga nosila u torbi u prodavnicu,niko nije primetio
Položilo šugavo mamino ispit posle duuužeg vremena... :lol:
pu pu pu da se i meni sa ovim pohvaliti.svaka cast
ja bas imam utisak da su dzek raseli glupsoni teski, al nemam pojma mozda i nisam u pravu. kad god ih vidim, samo zevaju levo desno, besciljno trce, vuku gazdu i ja ih bar redovno vidjam na povocu jer su neobuzdani...ono simpa su m da ih vidim tako sludjene, ali ne verujem da bih mogla da gajim takvog psa, jer terijeri bas ne odgovaraju mom karakteru, previse su zivcani i tvrdoglavi, a ja volim poslusnog psa koji lako uci i da se disciplinovati bez vecih problema,zato mi leze ovcari jer sa terijerima pet dana u istom stanu sam cao mozak :eek:

- - - - - - - - - -

koja je to rasa? ne prepoznajem sa slike?
mene svi pitaju kako sam ga tako dobro izdresirala,dovoljno je samo jedna rec da shvati i uradi sta zelim.a ja nista.sam je takav,sve zeli da ucini da bih bila zadovoljna.ali takav je,nista ja tu nisam doprinela.a da je blenta jeste,ali stalno me drzi na oku i prati sta bih ja zelela
majke mi bolji je od svalera:zcepanje:

e tako, danas je poslednji dan sto moram da se brinem o mackama, valjda me nece pojesti kad me vide :sad2: kolko gowana su sposobne da naprave za jedan dan meni stvarno nije jasno...a tek ona njihova smrdljiva hrana i pastete :neutral: i onda ima jedan macor koji valjda od srece sto je neko dosao da ga narani i to sve odma otrci sav srecan do peska da pisa i kenya u drustvu a onda me juri da ga ceskam po stomaku i onako znacajno se baci na ledja i prede i mesi u vazduhu, dok druga saceka da ocistim pesak pa onda krene da obavi sta ima :neutral: ostale dve me se bar ponasaju malo vise...al previse ih je, posebno kad krenu da mjaucu i okruze me kad krenem da otvaram patetu :eek: uvek imam osecaj da ce da me rastrgnu dok im ne dam njihove tanjirice....previse ih je za mene u svakom slucaju, posebno sto nikad sa mackama nisam zivela ( a zbog alergije i necu) i ne znam bas koji su im rituali i navike :( elem ja tela da se pohvalim, al ovo je izgleda vise za rupu :lol:

mene svi pitaju kako sam ga tako dobro izdresirala,dovoljno je samo jedna rec da shvati i uradi sta zelim.a ja nista.sam je takav,sve zeli da ucini da bih bila zadovoljna.ali takav je,nista ja tu nisam doprinela.a da je blenta jeste,ali stalno me drzi na oku i prati sta bih ja zelela
majke mi bolji je od svalera:zcepanje:
cekaj bre zar tvoj nije bigl a ne dzek rasel? :eek: ili imas dva?

jao dive, sad guglam, imala sam tog svojevremeno u naselju i uvek je kidisao na mog kera :sad2: mada mucenik je bio zatvoren cesto i retko su ga setali, kontam da je bio frustriran :neutral: srecom te je moj bio relativno portabilan pa sam uvek mogla da ga brzinski pokupim i zapalim :lol: imali smo jos rodezijskog ridzbeka dzabu ogromnog koji nas je jurio i jednog snaucera, i bliski susret sa pitbuljisom koji se bacio na mog kera, u sudaru sa mnom mi spala i patika, na svu srecu te je krenuo da se davi od njegove bujne dlake pa se nista dramaticnije nije desilo :lol:

- - - - - - - - - -

ju??? ne samo da sam uvredjena da postoji neko na svetu da ne zna da je bobi dzek rasel,nego sam i uvredjena :pljus:
ja bila ubedjena bobi bigl, mora da sam te pomesala sa nekim drugim :eek:

jao dive, sad guglam, imala sam tog svojevremeno u naselju i uvek je kidisao na mog kera :sad2: mada mucenik je bio zatvoren cesto i retko su ga setali, kontam da je bio frustriran :neutral: srecom te je moj bio relativno portabilan pa sam uvek mogla da ga brzinski pokupim i zapalim :lol: imali smo jos rodezijskog ridzbeka dzabu ogromnog koji nas je jurio i jednog snaucera, i bliski susret sa pitbuljisom koji se bacio na mog kera, u sudaru sa mnom mi spala i patika, na svu srecu te je krenuo da se davi od njegove bujne dlake pa se nista dramaticnije nije desilo :lol:

- - - - - - - - - -

ja bila ubedjena bobi bigl, mora da sam te pomesala sa nekim drugim :eek:

pa ono ista sam mirka:lol:

mirka ima bigla? daj novu sliku bobija da ga zapamtim jednom za uvek :lol:

:flert:
picture-584-1.jpg

• Podržavam
Reactions: Em.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back